Nec
|
Eh mile moje, ja otisla na posao , a on kući i treba da izađe sa i proseta, zove mene, kako obući i mm hoda po kuci i nalazi, u jednom ormaru majice, pantalone, carape, ide u hodnik (sve sa bezicnim tel.) nalazi u plakaru jaknu, ide do ormarica sa cipelama ali je cijelo vrijeme na liniji i tako ti on sve uspjesno pronadje, hoda i govori uredu,uredu,našao,našao,...Jednom zove mene na posao i kaže, joj znaš šta ti nisi normalna, šta je rekoh sad, kaže...cijeli dan mene žuljaju gaćice, nešto me steže u preponama kontam ja se nešto osuo, u WC kad ono na meni tvoje gaćice sa cvjetićem . I kriva ja kada sam peglala i greškom stavila svoje gaćice sa njegovim, ali hajde što sam ja pogriješila ali on oblači i ne gleda šta oblači. Opet kada sam bila trudna morala sam da radim amniocintezu i ja ležim igla u mom stomaku, doktor gleda na UZ, a on sa strane gleda kao "meni pomaže" i odjednom je ispred mene da ga gobro vidim i maše rukom kao "pusti sve ustaj idemo kući, ja ga gledam pa išaretim na iglu, ma kakvi ne fercera taj, nego opet maše u stilu zajebi ovo ženo hajmo kući, o božeee ja skrenem pogled, dosta mi mene nego me još on nervira . Hajd završila ja sestra me diže i vodi, pomaže, rekoh a gdje je mm, kaže bilo mu malo loše pa izašao, nigdje ga na mapi, ccc
|