|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisana poruka]
17.6.2010 18:00:43   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu acudesa)
  Neposredna veza do poruke: 576
   RE: "Izvale" naših muževa
17.6.2010 21:12:10   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: anitaMO

Mene moj muž zvao u Švedsku da pita gdje šećer stoji,skuplje ga poziv 10 puta košto.user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image gigant

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 577
17.6.2010 21:15:08   
acudesa
user posted image user posted image user posted image user posted image ....možeš misliti nje kad je nazvao...user posted image user posted image ...

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 578
17.6.2010 21:18:05   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: acudesa RR

user posted image user posted image user posted image user posted image ....možeš misliti nje kad je nazvao...user posted image user posted image ...

zamislilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 579
17.6.2010 21:20:21   
Hanady RR
e a pazi moh biserka večeras:

kažem ja njemu planiram sutra kupiti pizzu sa sebe i djecu jer njege nema vazdan i ja to fino kažem gotov ručak...al reko ti mi večeras kupi puru pa ako nebudu jele pice da im napravim malo sa jogurtom.

zove on mene maloprije i mrtav hladan kaže ''ženo a gdje da kupim gotovu puru'' ja user posted image šta bolan gotovu panetu mi kupi...kaže on pa ja gdje ima da prodaju gotovu----konta skuhanu.

jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 580
17.6.2010 21:23:38   
sara.at
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Mene moj muž zvao u Švedsku da pita gdje šećer stoji,skuplje ga poziv 10 puta košto.user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image je isto kad je mene moj zvao u Bosnu da pita gdje drzim njegove rezerve carapeuser posted image  tri dana sam se smijala

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

Neposredna veza do poruke: 581
17.6.2010 21:23:48   
acudesa
i ja sam pomislila da je skuhana...doduše, tu sam ja, kao i on...na istom nivou što se tiče kuhanja, možda čak  on bolje kuha od meneuser posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

Neposredna veza do poruke: 582
17.6.2010 21:26:32   
tiny
jede M. bananu,a mm pita,oces dat tati malo,a ona neda ni blizu.otiso se on kupat,M.se banana prepolovila i pala na pod,a ona trci da da tati jer ona nece da jede nista s poda.on se sav raznjezio,a rodio caca,kako ona meni da ....ja sam se kocila od smijeha.user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 583
17.6.2010 21:29:18   
acudesa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...joj jest opasna

(odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 584
17.6.2010 22:09:08   
Medić*
MM kad god vidi onu pjevacicu Slavicu Cukteras on pita : jel ovo ta Slavica Sikteras user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 585
17.6.2010 22:14:27   
Mirkica

e a pazi moh biserka večeras:

kažem ja njemu planiram sutra kupiti pizzu sa sebe i djecu jer njege nema vazdan i ja to fino kažem gotov ručak...al reko ti mi večeras kupi puru pa ako nebudu jele pice da im napravim malo sa jogurtom.

zove on mene maloprije i mrtav hladan kaže ''ženo a gdje da kupim gotovu puru'' ja user posted image šta bolan gotovu panetu mi kupi...kaže on pa ja gdje ima da prodaju gotovu----konta skuhanu.

jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hahahha sta li je on slusau hahahahhahaha cuj hahhahha jos ako je isao gdje da pita "imate li gotove pure " hahahahhahaha

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 586
17.6.2010 22:14:49   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: tiny

jede M. bananu,a mm pita,oces dat tati malo,a ona neda ni blizu.otiso se on kupat,M.se banana prepolovila i pala na pod,a ona trci da da tati jer ona nece da jede nista s poda.on se sav raznjezio,a rodio caca,kako ona meni da ....ja sam se kocila od smijeha.user posted image user posted image user posted image

za malu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 587
17.6.2010 23:31:47   
Hanady RR
nastavak priče pura
dolazi i vuče pune kese...
ja user posted image user posted image

kaže evo kupio sam ti sve za pizzu...halo jesi kupio palentu pizzu sam htjela naručit...
on jesam jesam ima i palenta nego ja konto ipak domaću da napravs ja volim vise...
duso ti suta nisi na ručku...dolazis u 7 iz kuće i vraćas se u 23,00 h ...on  PA STA...

pa reko sta te onda briga koja je pizza ručku...

on...nema veze sto me nema i vama je bolja domaćauser posted image user posted image user posted image user posted image ja glupe izvlakuse majko milauser posted image user posted image user posted image user posted image

i hajd stavljam ja sve same ''duplikate'' proizvoda u frižider...i kažem ''bome ljubice ti si meni zaljubljen'' a on ''de me ne zaj....'' pa reko ne zajeb... te, sta je u tome lose'' on '' kao ja sad u neku zaljubljen'' ama jok bolan mislila sam na sebe...on aaaaaaaaaaaaa e jest jest to mi jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 588
18.6.2010 0:32:23   
Hannan
Ovaj moj ima bisera, ali ja to ne znam docarati nikako, ali me ovaj Hanadin muzek podsjeti na jedan.Skoro kad je bio kuci najavile se njegove tetke doci nam u goste.Ja inace dok je on tih 20-tak dana kuci za goste vecinom kupujem jer mi je zao trositi vrijeme na kuhanje i posaljem ja njega taj dan  da  kupi pite, kolace ...i vraca se on vidim ja po onoj kutiji od slasticarnice nije ona gdje je trebao kupiti, pitam ga sta je ovo , kaze on  ma , sreo tetku u frizerskom ...ja u tom  gledam mu frizuru , kontam jest mi vrijedan  i sisnuo se, a jok isti, pa reko sta ces ti u frizerskom? Ma nisma ja bio nego tetka, pa me vidjela pa istrcala... i kaze ja je pitao koje ce kolace, i ona mi rekla ove....ja kolutam ocima, a on mrtav ozbiljan pa sta fali, kad vec kupujem da im ugodim.

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

Neposredna veza do poruke: 589
18.6.2010 0:35:59   
Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: sara.at

user posted image user posted image je isto kad je mene moj zvao u Bosnu da pita gdje drzim njegove rezerve carapeuser posted image  tri dana sam se smijala

kad ste vec kod zvanja na daleko...

ljetos sam ja otisla dvije sedmice prije mm u Bosnu, njemu spakovala torbu ostalo mu jos par stvarcica da spakuje i to je to....

Zove on mene i govori "nema mi pola garderobe, nije ni na pranju nit igdje... ja neznam sta da spakujem sebi za Bosne kad nemam nista"

Neprodje sat vremena, zove on opet "evo mene u gradu al neznam kod od kartice" hahahahaha =)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 590
18.6.2010 0:43:00   
teacher75
mm redovno praznu ambalazu (flase, posude) itd.. vraca u frizider! user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 591
18.6.2010 0:45:04   
Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: teacher75

mm redovno praznu ambalazu (flase, posude) itd.. vraca u frizider! user posted image

joj to i moj radi.... ja cesto se ubijem trazeci moju sportsku flasu otvorim frizder ona prazna u frizderu... grrrrrrr

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 592
18.6.2010 0:49:02   
Hanady RR

ih to je meni normala...navikla se za 5 godina...kad nađem pun jogurt nakon njega u frižderu prosto de zabrinem.user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 593
18.6.2010 0:51:12   
anidla
joj, kad ja bacim flasu ili tetrepak ili nesto tako kabasto u smece, on vazda ide za mnom, i vadi to iz smeca i ispuhuje, mota nesto da bude skroz malo...islo mi je na zivce, ali sad mi slatko, a ja nikako da naucim, a on nikako da odustane user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

Neposredna veza do poruke: 594
18.6.2010 0:52:03   
Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: anidla

joj, kad ja bacim flasu ili tetrepak ili nesto tako kabasto u smece, on vazda ide za mnom, i vadi to iz smeca i ispuhuje, mota nesto da bude skroz malo...islo mi je na zivce, ali sad mi slatko, a ja nikako da naucim, a on nikako da odustane user posted image user posted image

hahaha tako ja radim za ovim mojim :P

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 595
18.6.2010 0:55:29   
anidla
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR

reciklirate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sam bas onda smotana kad nikako ne mogu to da naucim, tj da steknem naviku....ma nemam ja vremena user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 596
18.6.2010 1:01:01   
Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: Ilhana RR

reciklirate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sam bas onda smotana kad nikako ne mogu to da naucim, tj da steknem naviku....ma nemam ja vremena user posted image

Ma prije sam kontala radi vise mjesta u kesi a sad zato sto moramo da recikliramo sve... plastika, pakovanja, metal, hrana, novine itd itd... ide mi na zivce al ja navikla na poslu pa mi svejeedno vise...

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 597
18.6.2010 1:02:10   
milenium

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 598
18.6.2010 1:02:44   
milenium

IZVORNA PORUKA: Hannan

Ovaj moj ima bisera, ali ja to ne znam docarati nikako, ali me ovaj Hanadin muzek podsjeti na jedan.Skoro kad je bio kuci najavile se njegove tetke doci nam u goste.Ja inace dok je on tih 20-tak dana kuci za goste vecinom kupujem jer mi je zao trositi vrijeme na kuhanje i posaljem ja njega taj dan  da  kupi pite, kolace ...i vraca se on vidim ja po onoj kutiji od slasticarnice nije ona gdje je trebao kupiti, pitam ga sta je ovo , kaze on  ma , sreo tetku u frizerskom ...ja u tom  gledam mu frizuru , kontam jest mi vrijedan  i sisnuo se, a jok isti, pa reko sta ces ti u frizerskom? Ma nisma ja bio nego tetka, pa me vidjela pa istrcala... i kaze ja je pitao koje ce kolace, i ona mi rekla ove....ja kolutam ocima, a on mrtav ozbiljan pa sta fali, kad vec kupujem da im ugodim.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 599
18.6.2010 9:36:38   
w.pooh

svekar redovno vraća prazne tepsije od kolača u frižider user posted image još svekrvi ostavi i kašiku
user posted image user posted image user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

Neposredna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *