Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.
ili neki dan....meni vise dodijalo skakutati oko njeg, vas dan nesto...daj ovo, daj ono....a kurva muska sve ono fino da se ne moze odbiti....ljubavi daj ovo, bebo daj ono ...kazem ja u neka doba ,,hajd ziv bio pravi se da me nema u kuci" i ja preko vrata, tamo do spavace pa malo spremala kupatilo.....joooj kad udjoh u dnevni, ma to je ko 5 male djece da se igralo te se ja navijem bezbeli a on mrtav hladan kaze OTKUD TI
hahhahahahahah upisah se od smijeha hahahahaha
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
mene je MM u trudnoci zvao Groka (lik iz crtanog MUMIJEVI - ogromna, ljubicasta pojava koja samo dodje i kaze aaa i nestane ).... sjedimo mi u bolnici i ja cekam pregled i CTG on onako razgleda one trudnice setkaju se po hodnicima, gegaju se kaze on mrtav ozbiljan: ja kolko ovdje ima Grokaaa....
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
badema nisam ti ja Beco - jedna svera i noga ti je
hahahahah ma ja ti Bademu stalno citiram , fina zena samo joj srce malo preveselo
"Ne bih ja, al noge same, odoše, odoše...."
il ono kad pobjegne kod nane u Visoko, pa sva usplahirena pita STA SI MI UCINJELA SA FARMERICA???? a nana ko nana, odmahuje glavom i kaze, e moj sine Bogami su ONE ucinjele s tebe
il kad joj Djuro kaze hebi se , a ona onako noge joj na stolu, kaze pa sad sam, zar bi opet mogo
badema nisam ti ja Beco - jedna svera i noga ti je
a sjecate se, kad je Beco munta da se vjencaju....i kaze fino covjek E VALA SE JA NE MISLIM DVAPUT ZENIT, a ona ko iz topa e vala ti ja necu prestat pusit
badema nisam ti ja Beco - jedna svera i noga ti je, pa da ti je zlatna
a sjecate se, kad je Beco munta da se vjencaju....i kaze fino covjek E VALA SE JA NE MISLIM DVAPUT ZENIT, a ona ko iz topa e vala ti ja necu prestat pusit
mm gleda post za kasting(ne čita sve, samo vidi riječ kasting, ne vidi da je za model frizure), onako krajem oka, i kaže mogu li ja na taj kasting?? hm...ja se odvalim smijati. kaže: šta ti je??' pa, rekoh, ubio si se baš za ovog kastinga...hoćeš da te prijavim? (da pojasnim-ćelav je totalno)
mm gleda post za kasting(ne čita sve, samo vidi riječ kasting, ne vidi da je za model frizure), onako krajem oka, i kaže mogu li ja na taj kasting?? hm...ja se odvalim smijati. kaže: šta ti je??' pa, rekoh, ubio si se baš za ovog kastinga...hoćeš da te prijavim? (da pojasnim-ćelav je totalno)
zato tebi i Hanady treba prasko a kod mene drugi problem ima covjek kose za desetero
Joj kad smo već kod kose i moj je na dobrom putu da mu treba praško tako ja sva zaluđena gledala onu reklamu za onu "četku za rast kose"... "Mikila, mikila" i naručim je ja, dadnem za nju 200 km koje sam mjesecima u kasicu skupljala( uzalud vam trud svirači)... I tako ja sva oduševljena čekam njegovu reakciju, a on onako nevoljko uzima gleda, igra se snjom ko kakvo dijete, ona svjetli vibrira I koristio on tako pola mjeseca, a kao treba mjesec i po da bi se vidjeli rezultati i prestao... Ja ga molim, daj bolan samo koristi da vidim jel djeluje il ne, a on će meni " Pa neka sačekat ću da mi otpadne sva kosa pa ću onda koristit, nek stoji!!" ja bisera majko mila
Joj kad smo već kod kose i moj je na dobrom putu da mu treba praško tako ja sva zaluđena gledala onu reklamu za onu "četku za rast kose"... "Mikila, mikila" i naručim je ja, dadnem za nju 200 km koje sam mjesecima u kasicu skupljala( uzalud vam trud svirači)... I tako ja sva oduševljena čekam njegovu reakciju, a on onako nevoljko uzima gleda, igra se snjom ko kakvo dijete, ona svjetli vibrira I koristio on tako pola mjeseca, a kao treba mjesec i po da bi se vidjeli rezultati i prestao... Ja ga molim, daj bolan samo koristi da vidim jel djeluje il ne, a on će meni " Pa neka sačekat ću da mi otpadne sva kosa pa ću onda koristit, nek stoji!!" ja bisera majko mila
oj provala tako sam ja svom rekla da presvuce malenog, tada je jos bio bebica, cujem ja djete stenje, on stenje, ja dosla djete bljedo, kaze on meni "nemoj mu vise kupovati ovakve majce uske" jedva sam mu navukao preko glave i ja mu ljepo objasnim da je samo trebao otkopcati dugmade, i da bi svi bili sretni
Ovo je moja provala ali ne znam gdje da je napisem... Ja danas otkinula par grana jorgovana u kucu i9z baste i veceras imali sjelo,kazu joj sto jorgovan lijepo mirise a ja govorim jest reko samo ga ja dobro danas nisam otresla i naglasim da izvines(sto mi to trebvalo eto da naglasavam)pa reko 3 bajke se u kuci bile razlazale
nedavno sam kupila jedne skupe cipele i danas muž i ja ulazimo u isti taj dućan da bi on vidio cipele za sebe, međutim kada je vidio cjene predomislio se, napominjem da su ženske cipele bile nešto skuplje od muških, i sada kada smo izašli iz dućana on MENI govori; koje luđakinje ovdje kupuju cipele .
Doruckujemo mi jutros, i govorim mm-u: "Moram na RR prijaviti 1kg manje." Kaze on: "Hajd pozuri dok se to nije promijenilo"
dobar
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.