|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "Izvale" naših muževa
15.5.2010 12:24:37   
MinaMM
osunetili mi sina i kad smo se vratili kuci, kazem ja MM da bi A mogao izgubiti malo na tezini (misleci na to sto je user posted image taj dan slabije jeo a i dan prije toga jer ga muce zubici) a MM kaze na to: pa, bona, nisu toliko kozice odrezali

16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 551
15.5.2010 12:29:48   
fatimica09
IZVORNA PORUKA: MinaMM

osunetili mi sina i kad smo se vratili kuci, kazem ja MM da bi A mogao izgubiti malo na tezini (misleci na to sto je user posted image taj dan slabije jeo a i dan prije toga jer ga muce zubici) a MM kaze na to: pa, bona, nisu toliko kozice odrezali

user posted image  user posted image  user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MinaMM)
Neposredna veza do poruke: 552
15.5.2010 14:05:24   
jasmin

Ovo je biser mjeseca :)

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu MinaMM)
Neposredna veza do poruke: 553
15.5.2010 14:09:19   
azraj

IZVORNA PORUKA: jasmin

user posted image user posted image user posted image

Ovo je biser mjeseca :)

user posted image user posted image

Hamza,mamin lav,26.10.2006.

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 554
15.5.2010 14:49:15   
fatimica09
hej ja vam moram ovo ispricati...user posted image

otisla ja juce sa sveki do nake njene kone, da ona uzme nesto...i hajd sad sjele, pa kako je ovo, kako je onouser posted image ...a ta zenska opicena hanuma skroz, bas ono raja....i sad ,,propituju se one"user posted image ...kako je Hamdo, kako Kikin mali....pita mene ,,kako je tebi nevjesta mati, ovo vrijeme...user posted image ".....kad ce opet ona mojoj sveki: kako je ,,mace"....ja kontam pita za mog muzauser posted image  pa taman da kazem eno ga spava....a sveki mrtva hladna, ma Omer je dobro, pije lijekove (svekaruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

eh cuj ,,mace"....stare opajdare user posted image

(odgovor članu azraj)
Neposredna veza do poruke: 555
15.5.2010 14:51:56   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: fatimica09

otisla ja juce sa sveki do nake njene kone, da ona uzme nesto...i hajd sad sjele, pa kako je ovo, kako je onouser posted image ...a ta zenska opicena hanuma skroz, bas ono raja....i sad ,,propituju se one"user posted image ...kako je Hamdo, kako Kikin mali....pita mene ,,kako je tebi nevjesta mati, ovo vrijeme...user posted image ".....kad ce opet ona mojoj sveki: kako je ,,mace"....ja kontam pita za mog muzauser posted image  pa taman da kazem eno ga spava....a sveki mrtva hladna, ma Omer je dobro, pije lijekove (svekaruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

hahhahahhahaha jojjj hanuma je opicena .
Meni ej danas naumapal izvala mm , sjedimo mi nesto i pricamo o razvodima brakova i tako gleda on mene i kaze meni ali ono iz srca "ama zeno ja tebe nebi ostavio kada bi mi crnca rodila" hahahhahahahha dusa moja al kako je to on rekao ma nema suze su mene oblile :)))).

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu fatimica09)
Neposredna veza do poruke: 556
15.5.2010 14:53:27   
Mirkica

user posted image  user posted image  user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hahahahhahahahahaahahahaaha hahahahahhahahaa jojjjjjj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj ovi muzevi znaju biti totalno caknuti :)))

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 557
15.5.2010 14:53:35   
reallove
IZVORNA PORUKA: Mirkica

Meni ej danas naumapal izvala mm , sjedimo mi nesto i pricamo o razvodima brakova i tako gleda on mene i kaze meni ali ono iz srca "ama zeno ja tebe nebi ostavio kada bi mi crnca rodila" hahahhahahahha dusa moja al kako je to on rekao ma nema suze su mene oblile :)))).

joj vi ste mi glavneuser posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 558
15.5.2010 14:54:40   
reallove

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ovaj je vrh

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu MinaMM)
Neposredna veza do poruke: 559
15.5.2010 14:57:05   
fatimica09
IZVORNA PORUKA: reallove

IZVORNA PORUKA: Mirkica

joj vi ste mi glavneuser posted image user posted image user posted image

hej jesi ti gledala onaj film Sivi kamion crvene boje user posted image , kad frajer daltonista isto tako kaze....ma znas ti zeno da meni boje nista ne znace....samo sto je njegova fakat rodila crnce user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 560
15.5.2010 14:58:26   
Mirkica
hahahahha tako je i kod mm izgleda :)))  neznace mu boje nista...

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 561
15.5.2010 15:01:23   
reallove
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 562
15.5.2010 15:19:07   
teacher75
meni je najsmjesnije kada mm pocnu zezati kako ce Lana naci momka a onda u njemu proradi ocinska ljubomora pa kaze: "jasta ce, kakvi momci, ona ce biti tatina lezbejka!" user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 563
   [Obrisana poruka]
15.5.2010 15:21:44   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 564
15.5.2010 15:56:08   
anitaMO
Mene moj muž zvao u Švedsku da pita gdje šećer stoji,skuplje ga poziv 10 puta košto.user posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 565
8.6.2010 17:53:43   
sporty mamaa
A ova od mm je vrh : " Meni mj.kasnila nekoliko dana i mi sve mislili, ma hajde dobit cu, kasnila je i prosli mjesec... I tako vidim ja deseti dan a jos je nema i uradim ja test kad ono plusic... I kazem ja njemu (tad smo bili u vezi 3 god. i trebali se vjencat u 8.mj,ali nismo odmah planirali dijete) a on onako izbezumljen "ma zezas me, necu  ja vjerovat dok ne odes ginekologu"...
I tako nakon dva dana narucim se ja privatno, a pregled bio zakazan u 6 SATI(OVO 6 JE KLJUC SVEGA)...
Nakon pregleda zovem ja njega da mu kazem i on meni cestita, ja njemu i navece on pozvao sve priajtelje, svekrva tu, vec i kuma nasao... I tako mi tu sjedimo kad ga neko od njegovih upita "Majketi kad si ti odlucio da se zenis"??? A ON ko iz topa "DANAS U 6" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
I sad ga svi zezaju zbog toga...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 566
8.6.2010 17:58:39   
aida.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
eh al se ismija...............danas u 6user posted image user posted image user posted image user posted image

sad skonta taman je 6 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio aida. -- 8.6.2010 17:59:02 >

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 567
8.6.2010 18:01:49   
aida.
kad su meni krenuli trudovi, bili su u razmaku od 20 min. mm usto, uzeo papir i olovkku i pise u koliko me sati zaboli... mene rasturaju, a on ce ti nakon nekog vremena: "Ej ovo su ti lazni" ma reko ti znas jesull lazni, kako...kaze on pa nisu u redovnim razmacima bolovi bilo 20 min proslo pa sad 17 evo sad 15... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image od onog silnog bola crkla sam od smijeha user posted image user posted image on zna sta su laznjaci.....user posted image user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 568
8.6.2010 18:29:20   
ivana st
user posted image user posted image user posted image user posted image nasmijale ste me do suza. 

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 569
13.6.2010 15:37:48   
acudesa
Tamani bobmonjeru i kako koju čokoladicu iz nje proba, tako govori: "Uh, ova ništa ne valja, da vidim ovu..ni ova...da vidim ovu...."user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 570
13.6.2010 15:39:31   
Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: acudesa RR

Tamani bobmonjeru i kako koju čokoladicu iz nje proba, tako govori: "Uh, ova ništa ne valja, da vidim ovu..ni ova...da vidim ovu...."user posted image

tako i ja isto hahahahhha =)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 571
13.6.2010 15:44:01   
Mirkica

hahhahahah sledeci put kupi istu hahahahha pa da zna covjek da en isprobava :))

BA 13.12.2008

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 572
13.6.2010 15:50:44   
Srculence

On se najede a nevalja ko fol ništa hehehehehehuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 573
13.6.2010 15:54:40   
acudesa
pa, to mu je bio i cilj-uništiti bombonjeru...odjednom se odvali smijati...lopovuser posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 574
17.6.2010 16:57:02   
acudesa
Najbolji do sada: Priča mm sa nekim poslovnim saradnikom na telefon i kaže: Trebate popuniti taj RR-obrazac i donijeti meni. (ja , prvo malo šokirana, ko kontam, kakav je to obrazac-prvi put čujem, al super, zove se kao NAŠ FORUM!!! jupi!!!..ja ko ja....sve mi superuser posted image )..da bi on ponovio istu rečenicu, al na ovome "RR"..zamucao, nikako mu se ne da izgovoriti...a, ja: umirem od smijeha, on mi sve išareti da prestanem, sramota-čut će ga saradnik kako je neozbiljan....a ja pucam od smijeha...jedva je on nekako izgovorio: "Znači, trebate popuniti R-obrazac (samo jedno R, a njega prenijelo na naš RR) i donijeti mi ga"...kako sam se slatko ismijala, hajd što je meni RR u glavi, al što je i njemu zbog mene, dragi Bože!!!

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *