Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Joj, sad vidjeh najavu na TV-u pa se sjetih, neki dan mi u salonu namještaja kad neki napucani bračni par, još iza njih dvoje po dva oblaka dima, teških mirisa, ja samo prođem, a moj H govori vidi onaj pjevač sa ženom, ja pogledam, ma Bogme ja nikakvog pjevača ne skontah, al rekoh hadj, ne pratim scenu vjerno, i kako se opet mimoiđosmo skontam ja dr. Reuf Karabeg, kažem mom, ma bolan kakav pjevač ono ti dr. Karabegi njegova žena Amela, ja kaže mislio onaj Kemo Hasić,
Joj, sad vidjeh najavu na TV-u pa se sjetih, neki dan mi u salonu namještaja kad neki napucani bračni par, još iza njih dvoje po dva oblaka dima, teških mirisa, ja samo prođem, a moj H govori vidi onaj pjevač sa ženom, ja pogledam, ma Bogme ja nikakvog pjevača ne skontah, al rekoh hadj, ne pratim scenu vjerno, i kako se opet mimoiđosmo skontam ja dr. Reuf Karabeg, kažem mom, ma bolan kakav pjevač ono ti dr. Karabegi njegova žena Amela, ja kaže mislio onaj Kemo Hasić,
AHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH,oplakah
AHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH,oplakah
eto ti i moš mislit kako je meni, sa njim vakim živjeti, haaaaaaaaaaaaaa
A, inače kada sam se udala kažu meni ima iznad mene nekoliko kuća jedna Belma, kažu ista ti, i stvarno naiđe ženska, ista ja, ma ko da smo bliznakinje, ista kosa, boja, frizura, s leđa, ma ja bim mislila da sam ja, i jedan dan moj čojek stane Belmi na A. Polju mislio da sam ja,
tako što se tiče Karabega i Hasića, ništa čudno, hahaha
Pa vidi u keme obrva korigovani, a vidi u dr. onako natural, e jeste stvarno neozbiljne, hahahahaha
e pa bas bi zbog ovoga svako i pomislio da je dr ovaj "korigovani" ali nejse,smao mi sega kako ga tm nije prepoznao,pa zar on ne prati bh reprezentaciju jer je karabeg na svim utakmicama
Alma zezas covjeka isti(zanemari -3 dioptiju bez naocara )
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Pa vidi u keme obrva korigovani, a vidi u dr. onako natural, e jeste stvarno neozbiljne, hahahahaha
e pa bas bi zbog ovoga svako i pomislio da je dr ovaj "korigovani" ali nejse,smao mi sega kako ga tm nije prepoznao,pa zar on ne prati bh reprezentaciju jer je karabeg na svim utakmicama
ma, šuti sreća pa su muški, da su kakve žemskepjevaljke ne bi mi bilo jednostavno, hahahahahah
Ja ne zna je li ovo izvala ili nije la hajd eto sinoć se mi pripremili da se keksamo i ode on do kupatila da donese khm, khm, kad ide i kaže pa prazna kutija A kupili novu i ni otvorili nismo i namasad milion upitnika iznad gčlave-mislimo garant je dijete uzelo i već ga vidimo u školi sa istim i pitanjemučiteljici a šta je to i onda moj hairlija nađe tu novu kutiju, ova je bila neka od prije-trebam li pistai je li mi bilo i do čega poslije
"Šaltam" ja kanale i prebacih na tvsa-kad gosti-Kemal Hasić i Reuf Karabeg
Zajedno? Ma zezaš se
Pa ja napisah sinoć odmah-mislim pogledaće neko, avi Helem voditelj emisije Zaim Poturić, gosti njih dvojica i još neki dr ćelav(šou)
a ni zaimu nije mane što se kose tiče