Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja i mm ( tada još momak) mošli na babine prijateljima...i on nema iskustava u tome...ja fino mu kažem...ti stavi pare pod jastuk kad uđemo u sobu da vidimo bebu, a ja kupila neko odjelce i cvijeće i eto. I otišli mi tako na babine, zasjelo se, beba bila budna kad smo stigli pa zaspala i hajd ...vozi on mene kući i pred mojom kućom fata se za glavu : ja zaboravio pare ostavit pod jastuk. ja zgrožena, kako te nije stid, Bože sačuvaj, papk jedna itd. On kaže meni joj ba evo ih u džepu u farmerkama sve fino spremio al beba bila budna pa nismo išli kod krevetića.
i dorbo, sutra ujutro zove on mene na posao i kaže eee moja dijana ja sam stvarno idiot...ja pare izgubio...nigdje onih 100KM. ja kontam ja debila majko božija i nisma se htjela raspravljat više.
I pazi sad, raspleta:
dolaze ti isti prijatelji nama na babine a viđali se mi još 1000 puta između tih događaja babina i stavlja jaran pare pod jastuk i kaže mm : evo jarane ja ću pod jastuk ne bacam ja pare po hali ko ti.
Misterija rješena, babine smo obavili po propisu sa malim inovitetima.
hahahahahaha muz ti je bas moderan pa umjesto pod jastuk po hali :))))))))))))))
Ne znam jesam li vam pricala da je moj mene pitao, prije nego ce se Andrej roditi, da li se u porodilistu dobije usar manual za bebe
hahahahahha
e to em podsjeti, kad sma se porodila malo sam duze lezala u bolnici i prosvercala muza u posjetu i pitam ga hoce li uzeti Andreja, kaze necu da ga pokvarim u bolnici :))))))))))))))
e to em podsjeti, kad sma se porodila malo sam duze lezala u bolnici i prosvercala muza u posjetu i pitam ga hoce li uzeti Andreja, kaze necu da ga pokvarim u bolnici :))))))))))))))
Ne znam jesam li vam pricala da je moj mene pitao, prije nego ce se Andrej roditi, da li se u porodilistu dobije usar manual za bebe
hahahahahha
da nije i tvoj kompjuteras .
jeste, ali stvarno
Evo sinocnji od mm.... znaci, ja sinoc u teskoj depresiji, suze ronim li ronim, da Bog sacuva, ko me vidio pomislio bi da sam sve bliznje izgubila (pu pu pu) i govorim muzu haj ti u market, ja ne mogu, kupi mi (izmedju ostalog) uloske. pita kakve, ja mu govorim ma bilo kakve samo nek su "large". kaze on sta ja znam, ima 1001 vrsta, daj mi tacno nesto, ma reko kupi always ultra night (jer su oni najveci, to mi odgovara). Nema njega, nema, nema, ja se vec zabrinula.... kad eto ti njega, bio u sve jednoj prodavnici u blizini (dva konzuma, dp i mali merkur) trazio te "night" uloske, nema nigdje, kaze doso sam samo po kljuc od auta, odo u merkur (na stupu), tamo sto posto ima....
dusa draga, htio valjda da mi udovolji da budu bas ti "night" sto ja hocu, nijedni drugi....
Evo sinocnji od mm.... znaci, ja sinoc u teskoj depresiji, suze ronim li ronim, da Bog sacuva, ko me vidio pomislio bi da sam sve bliznje izgubila (pu pu pu) i govorim muzu haj ti u market, ja ne mogu, kupi mi (izmedju ostalog) uloske. pita kakve, ja mu govorim ma bilo kakve samo nek su "large". kaze on sta ja znam, ima 1001 vrsta, daj mi tacno nesto, ma reko kupi always ultra night (jer su oni najveci, to mi odgovara). Nema njega, nema, nema, ja se vec zabrinula.... kad eto ti njega, bio u sve jednoj prodavnici u blizini (dva konzuma, dp i mali merkur) trazio te "night" uloske, nema nigdje, kaze doso sam samo po kljuc od auta, odo u merkur (na stupu), tamo sto posto ima....
dusa draga, htio valjda da mi udovolji da budu bas ti "night" sto ja hocu, nijedni drugi....
skontao covjek...nema mu druge nego obici citav grad
ja i mm ( tada još momak) mošli na babine prijateljima...i on nema iskustava u tome...ja fino mu kažem...ti stavi pare pod jastuk kad uđemo u sobu da vidimo bebu, a ja kupila neko odjelce i cvijeće i eto. I otišli mi tako na babine, zasjelo se, beba bila budna kad smo stigli pa zaspala i hajd ...vozi on mene kući i pred mojom kućom fata se za glavu : ja zaboravio pare ostavit pod jastuk. ja zgrožena, kako te nije stid, Bože sačuvaj, papk jedna itd. On kaže meni joj ba evo ih u džepu u farmerkama sve fino spremio al beba bila budna pa nismo išli kod krevetića.
i dorbo, sutra ujutro zove on mene na posao i kaže eee moja dijana ja sam stvarno idiot...ja pare izgubio...nigdje onih 100KM. ja kontam ja debila majko božija i nisma se htjela raspravljat više.
I pazi sad, raspleta:
dolaze ti isti prijatelji nama na babine a viđali se mi još 1000 puta između tih događaja babina i stavlja jaran pare pod jastuk i kaže mm : evo jarane ja ću pod jastuk ne bacam ja pare po hali ko ti.
Misterija rješena, babine smo obavili po propisu sa malim inovitetima.
Doooooooooooooooobar! A nama su te koverte i njihovo stavljanje i zaboravljanje postale pravi stres
E, sad...kad moja mama dođe kod mene i samo spomene da bi trebala kući, kao kad ima autobus....(ko fol i ona namazana )...mm odmah skoči: Ma, ja tebe, punana, vozim, odmah ako treba... i onda navali, ma nemoj se ustručavati, samo se ti spremi, odmah ja tebe vozim, nisi ti meni svako, čuj autobusom da mi ideš,...(i u nedogled)
to isto ko ono idi kupi čaj za moju punicu i usput ponesi 3 pive
E, sad...kad moja mama dođe kod mene i samo spomene da bi trebala kući, kao kad ima autobus....(ko fol i ona namazana )...mm odmah skoči: Ma, ja tebe, punana, vozim, odmah ako treba... i onda navali, ma nemoj se ustručavati, samo se ti spremi, odmah ja tebe vozim, nisi ti meni svako, čuj autobusom da mi ideš,...(i u nedogled)
to isto ko ono idi kupi čaj za moju punicu i usput ponesi 3 pive
Gledamo mm i ja slike na FB cudne slike i situacije Sarajeva (tako nesto se zove grupa) i sad slika - stado ovaca na livadi gdje stoji veliki znak pazi mine, kad ce moj dragi sa tuznom facom : Jao jadne krave!!! Ja zamalo da padnem sa stolice....inace on ima obicaj tako da lupne a i kad cita nesto bubne rijec koja nema veze sa onim napisanim...
Drugo...kad mu dam Lanicu da pricuva ne bi li podrignula, on je tapse po ledjima i kaze : Hajde ti taji jednom povrati bit ce ti lakse (jednom mu je i ispunila zelju )
Tako je moja kolegica nakon priče o jogurtu, za kojeg ne zna gdje da ga drži, kaže: A, joj, stvarno ne znam šta da radim sa ovim telefonom, ako ga stavim u frižider-zaledi mi se, a ako ne stavim-ukiseli se, na znam živa šta ću. A, stvarno, što ne pakuju ovaj telefon u malo manje pakovanje, i ....nastavila ona, a sve umjesto jogurt, govori telefon....a, ja
Tako je moja kolegica nakon priče o jogurtu, za kojeg ne zna gdje da ga drži, kaže: A, joj, stvarno ne znam šta da radim sa ovim telefonom, ako ga stavim u frižider-zaledi mi se, a ako ne stavim-ukiseli se, na znam živa šta ću. A, stvarno, što ne pakuju ovaj telefon u malo manje pakovanje, i ....nastavila ona, a sve umjesto jogurt, govori telefon....a, ja
ma joj on je dobar kad se za praznike sva unucad iskupe on se zaigra sa njima i posvadja ih i izmakne se sa strane dok djeca nebudu bjena i onda umire od smijeha.
Prvo sam procitala onaj dio kad je dedo uzimao abdest u kupatilu,suze me oblise,majke mi,a ovaj dio me dokrajcio
Mm me prije neki dan htio iznenaditi večerom i a iznenadio me tako da nisam znala bili se smijala ili plakala . Naučila sam da iza njega kuhinja izgleda kao da je bomba u nju pala ali kako zaista odlično kuha, ne zamjeram mu. Kad je sve bilo servirano na stolu zove on mene da večeramo.Čim sam ušla u kuhinju čujem ja da smrdi po zagorini. "Nešto se zapalilo"-kažem ja njemu. A on mene uvjerava kako nije ništa jer je štednjak ugašen a na njemu ništa nema.Još mi ponosno maše krpom ispred nosa i hvali se kako nije ovaj put napravio veliki nered . Kad smo sjeli za stol vidim ja vruća vatrostalna zdjela stoji na stolnjaku ,zapalio mi novi stolnjak a da bude još i gore zapalio se i stol ispod njega . Vidjevši valjda da sam na rubu ludila govori on meni " Ma nije to ništa, jesi vidjela kako se onima sa dna ulice zapalila cijela kuhinja" Baš sam bila sretna što smo mi tako lišo prošli
podjesti me na mog muza
Neki dan moj će ti mužek meni "ženo što ne uokviriš svoju diplomu, lijepa ti je to uspomena " a još ne mogu sa tom istom diplomom ni pripravnički odradit, pa šta reko trebam svaki dan da je pogledam i lupam glavom u zid što završi fakultet.
Neki dan moj će ti mužek meni "ženo što ne uokviriš svoju diplomu, lijepa ti je to uspomena " a još ne mogu sa tom istom diplomom ni pripravnički odradit, pa šta reko trebam svaki dan da je pogledam i lupam glavom u zid što završi fakultet.
Evo jedna i od mog dilbera...On vec duze vrijeme ima problema sa eksemom na kozi pogotovo na ledjima i vratu, vazda se jadnice cese, a ima jedno dva mjeseca njegova cerka iz prvog braka je dobila pljuskavice i on otisao da je vidi i ja nazovem da pitam kako je ona. a on odgovara "evo prvi put da vidimda ovo dijete lici na mene"Sad smo isti hihihi
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.