|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "Izvale" naših muževa
3.2.2010 8:34:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: maja78

IZVORNA PORUKA: Hanady

ja i mm ( tada još momak) mošli na babine prijateljima...i on nema iskustava u tome...ja fino mu kažem...ti stavi pare pod jastuk kad uđemo u sobu da vidimo bebu, a ja kupila neko odjelce i cvijeće  i eto. I otišli mi tako na babine, zasjelo se, beba bila budna kad smo stigli pa zaspala i hajd ...vozi on mene kući i pred mojom kućom fata se za glavu : ja zaboravio pare ostavit pod jastuk. ja zgrožena, kako te nije stid, Bože sačuvaj, papk jedna itd. On kaže meni joj ba evo ih u džepu u farmerkama sve fino spremio al beba bila budna pa nismo išli kod krevetića.

i dorbo, sutra ujutro zove on mene na posao i kaže eee moja dijana ja sam stvarno idiot...ja pare izgubio...nigdje onih 100KM. ja kontam ja debila majko božija i nisma se htjela raspravljat više.

I pazi sad, raspleta:

dolaze ti isti prijatelji nama na babine a viđali se mi još 1000 puta između tih događaja babina i stavlja jaran pare pod jastuk i kaže mm : evo jarane ja ću pod jastuk ne bacam ja pare po hali ko ti.

Misterija rješena, babine smo obavili po propisu sa malim inovitetima.user posted image user posted image user posted image

hahahahahaha muz ti je bas moderan pa umjesto pod jastuk po hali :))))))))))))))

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja78 RR)
  Neposredna veza do poruke: 426
3.2.2010 8:41:01   
Anoniman
Ne znam jesam li vam pricala da je moj mene pitao, prije nego ce se Andrej roditi, da li se u porodilistu dobije usar manual za bebe user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 427
3.2.2010 8:47:30   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: dadada

Ne znam jesam li vam pricala da je moj mene pitao, prije nego ce se Andrej roditi, da li se u porodilistu dobije usar manual za bebe user posted image user posted image user posted image user posted image

hahahahahha

e to em podsjeti, kad sma se porodila malo sam duze lezala u bolnici i prosvercala muza u posjetu i pitam ga hoce li uzeti Andreja, kaze necu da ga pokvarim u bolnici :))))))))))))))

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 428
3.2.2010 8:51:53   
Anoniman

hahahahahha

e to em podsjeti, kad sma se porodila malo sam duze lezala u bolnici i prosvercala muza u posjetu i pitam ga hoce li uzeti Andreja, kaze necu da ga pokvarim u bolnici :))))))))))))))

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
da nije i tvoj kompjuterasuser posted image user posted image user posted image .

Neposredna veza do poruke: 429
3.2.2010 8:55:34   
maja78 RR

hahahahahha

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
da nije i tvoj kompjuterasuser posted image user posted image user posted image .

jeste, ali stvarno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 430
3.2.2010 8:56:42   
Anoniman

hahahahahha

jeste, ali stvarno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

e onda mi je sve jasnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 431
3.2.2010 9:03:02   
ena23
Evo sinocnji od mm.... znaci, ja sinoc u teskoj depresiji, suze ronim li ronim, da Bog sacuva, ko me vidio pomislio bi da sam sve bliznje izgubila (pu pu pu) i govorim muzu haj ti u market, ja ne mogu, kupi mi (izmedju ostalog) uloske. pita kakve, ja mu govorim ma bilo kakve samo nek su "large". kaze on sta ja znam, ima 1001 vrsta, daj mi tacno nesto, ma reko kupi always ultra night (jer su oni najveci, to mi odgovara). Nema njega, nema, nema, ja se vec zabrinula.... kad eto ti njega, bio u sve  jednoj prodavnici u blizini (dva konzuma, dp i mali merkur) trazio te "night" uloske, nema nigdje, kaze doso sam samo po kljuc od auta, odo u merkur (na stupu), tamo sto posto ima....

dusa draga, htio valjda da mi udovolji da budu bas ti "night" sto ja hocu, nijedni drugi....

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 432
3.2.2010 9:14:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ena23

Evo sinocnji od mm.... znaci, ja sinoc u teskoj depresiji, suze ronim li ronim, da Bog sacuva, ko me vidio pomislio bi da sam sve bliznje izgubila (pu pu pu) i govorim muzu haj ti u market, ja ne mogu, kupi mi (izmedju ostalog) uloske. pita kakve, ja mu govorim ma bilo kakve samo nek su "large". kaze on sta ja znam, ima 1001 vrsta, daj mi tacno nesto, ma reko kupi always ultra night (jer su oni najveci, to mi odgovara). Nema njega, nema, nema, ja se vec zabrinula.... kad eto ti njega, bio u sve  jednoj prodavnici u blizini (dva konzuma, dp i mali merkur) trazio te "night" uloske, nema nigdje, kaze doso sam samo po kljuc od auta, odo u merkur (na stupu), tamo sto posto ima....

dusa draga, htio valjda da mi udovolji da budu bas ti "night" sto ja hocu, nijedni drugi....

user posted image user posted image user posted image user posted image

skontao covjek...nema mu druge nego obici citav graduser posted image

(odgovor članu ena23)
  Neposredna veza do poruke: 433
3.2.2010 13:46:45   
Anoniman
hahahha nemoguće da u tim marketima nije bilo
jeli išao na stup ?

(odgovor članu ena23)
  Neposredna veza do poruke: 434
3.2.2010 14:40:36   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: Hanady

ja i mm ( tada još momak) mošli na babine prijateljima...i on nema iskustava u tome...ja fino mu kažem...ti stavi pare pod jastuk kad uđemo u sobu da vidimo bebu, a ja kupila neko odjelce i cvijeće  i eto. I otišli mi tako na babine, zasjelo se, beba bila budna kad smo stigli pa zaspala i hajd ...vozi on mene kući i pred mojom kućom fata se za glavu : ja zaboravio pare ostavit pod jastuk. ja zgrožena, kako te nije stid, Bože sačuvaj, papk jedna itd. On kaže meni joj ba evo ih u džepu u farmerkama sve fino spremio al beba bila budna pa nismo išli kod krevetića.

i dorbo, sutra ujutro zove on mene na posao i kaže eee moja dijana ja sam stvarno idiot...ja pare izgubio...nigdje onih 100KM. ja kontam ja debila majko božija i nisma se htjela raspravljat više.

I pazi sad, raspleta:

dolaze ti isti prijatelji nama na babine a viđali se mi još 1000 puta između tih događaja babina i stavlja jaran pare pod jastuk i kaže mm : evo jarane ja ću pod jastuk ne bacam ja pare po hali ko ti.

Misterija rješena, babine smo obavili po propisu sa malim inovitetima.user posted image user posted image user posted image

user posted image  Doooooooooooooooobar!
A nama su te koverte i njihovo stavljanje i zaboravljanje postale pravi stres user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 435
3.2.2010 14:50:43   
mama2009
.

< Poruku je uredio mama2009 -- 3.2.2010 14:54:35 >

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 436
3.2.2010 14:54:20   
mama2009

haha kao da si slusala mm sinoc, isto me je pitao.....i ja ga blijedo gledam ....a on sav ozbiljan pa kako cemo mi sve to znatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 437
3.2.2010 15:14:54   
milenium
IZVORNA PORUKA: acudesa RR

E, sad...kad moja mama dođe kod mene i samo spomene da bi trebala kući, kao kad ima autobus....(ko fol i ona namazanauser posted image )...mm odmah skoči:
Ma, ja tebe,  punana, vozim, odmah ako treba...user posted image user posted image user posted image user posted image i onda navali, ma nemoj se ustručavati, samo se ti spremi, odmah ja tebe vozim, nisi ti meni svako, čuj autobusom da mi ideš,...(i u nedogled)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  to isto ko ono idi kupi čaj za moju punicu i usput ponesi 3 piveuser posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 438
3.2.2010 15:16:31   
Hannica

IZVORNA PORUKA: milenium

E, sad...kad moja mama dođe kod mene i samo spomene da bi trebala kući, kao kad ima autobus....(ko fol i ona namazanauser posted image )...mm odmah skoči:
Ma, ja tebe,  punana, vozim, odmah ako treba...user posted image user posted image user posted image user posted image i onda navali, ma nemoj se ustručavati, samo se ti spremi, odmah ja tebe vozim, nisi ti meni svako, čuj autobusom da mi ideš,...(i u nedogled)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  to isto ko ono idi kupi čaj za moju punicu i usput ponesi 3 piveuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 439
3.2.2010 15:28:05   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: mama2009

haha kao da si slusala mm sinoc, isto me je pitao.....i ja ga blijedo gledam ....a on sav ozbiljan pa kako cemo mi sve to znatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa reci mu da na Ringeraji ima da se download-uje user posted image
I stvarno se u porodilištu dobiju neke brošurice o njezi i ishrani bebe user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 440
9.2.2010 14:40:09   
Lady26
Gledamo mm i ja slike na FB cudne slike i situacije Sarajeva (tako nesto se zove grupa) i sad slika - stado ovaca na livadi gdje stoji veliki znak pazi mine, kad ce moj dragi sa tuznom facom : Jao jadne krave!!! user posted image user posted image user posted image
Ja zamalo da padnem sa stolice....inace on ima obicaj tako da lupne a i kad cita nesto bubne rijec koja nema veze sa onim napisanim...

Drugo...kad mu dam Lanicu da pricuva ne bi li podrignula, on je tapse po ledjima i kaze : Hajde ti taji jednom povrati bit ce ti lakse user posted image (jednom mu je i ispunila zelju  user posted image )

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 441
9.2.2010 14:54:00   
acudesa
Tako je moja kolegica nakon priče o jogurtu, za kojeg ne zna gdje da ga drži,  kaže:
A, joj, stvarno ne znam šta da radim sa ovim telefonom, ako ga stavim u frižider-zaledi mi se, a ako ne stavim-ukiseli se, na znam živa šta ću. A, stvarno, što ne pakuju ovaj telefon u malo manje pakovanje, i ....nastavila ona, a sve umjesto jogurt, govori telefon....a, jauser posted image user posted image user posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 442
9.2.2010 15:01:18   
Lady26
Hahahahahahahahaha user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 443
9.2.2010 22:22:13   
malena sharena

Tako je moja kolegica nakon priče o jogurtu, za kojeg ne zna gdje da ga drži,  kaže:
A, joj, stvarno ne znam šta da radim sa ovim telefonom, ako ga stavim u frižider-zaledi mi se, a ako ne stavim-ukiseli se, na znam živa šta ću. A, stvarno, što ne pakuju ovaj telefon u malo manje pakovanje, i ....nastavila ona, a sve umjesto jogurt, govori telefon....a, jauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image Suze su me oblile, legenda je.

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 444
9.2.2010 22:39:52   
neki
ma joj on je dobar kad se za praznike sva unucad iskupe on se zaigra sa njima i posvadja ih i izmakne se sa strane dok djeca nebudu bjena i onda umire od smijeha.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Prvo sam procitala onaj dio kad je dedo uzimao abdest u kupatilu,suze me oblise,majke mi,a ovaj dio me dokrajciouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 445
9.2.2010 23:39:32   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: ivana st

Mm me prije neki dan htio  iznenaditi večerom i a iznenadio me tako da nisam znala bili se smijala ili plakala user posted image user posted image user posted image .
Naučila sam da iza njega kuhinja izgleda kao da je bomba u nju pala ali kako zaista odlično kuha, ne zamjeram mu. Kad je sve bilo servirano na stolu zove on mene da večeramo.Čim sam ušla u kuhinju čujem ja da smrdi po zagorini. "Nešto se zapalilo"-kažem ja njemu.
A on mene uvjerava kako nije ništa jer je štednjak ugašen a na njemu ništa nema.Još mi ponosno maše krpom ispred nosa i hvali se kako nije ovaj put napravio veliki nered user posted image user posted image user posted image .
Kad smo sjeli za stol vidim ja vruća vatrostalna zdjela stoji na stolnjaku user posted image user posted image user posted image ,zapalio mi novi stolnjak a da bude još i gore zapalio se i stol ispod njega user posted image .
Vidjevši valjda da sam na rubu ludila govori on meni " Ma nije to ništa, jesi vidjela kako se onima sa dna ulice zapalila cijela kuhinja"
Baš sam bila sretna što smo mi tako lišo prošli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image podjesti me na mog muza user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 446
9.2.2010 23:45:38   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: reallove

i moj tako meni kaze jel  ti trebaju oroske(uloske)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobro pa ga skontas

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 447
17.2.2010 15:48:44   
Anoniman
Podjesti me tema tražim posao hahaha

Neki dan moj će ti mužek meni "ženo što ne uokviriš svoju diplomu, lijepa ti je to uspomenauser posted image user posted image user posted image " a još ne mogu sa tom istom diplomom ni pripravnički odradit, pa šta reko trebam svaki dan da je pogledam i lupam glavom u zid što završi fakultet.

(odgovor članu Mirkica)
  Neposredna veza do poruke: 448
17.2.2010 15:54:24   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: Breskva

Podjesti me tema tražim posao hahaha

Neki dan moj će ti mužek meni "ženo što ne uokviriš svoju diplomu, lijepa ti je to uspomenauser posted image user posted image user posted image " a još ne mogu sa tom istom diplomom ni pripravnički odradit, pa šta reko trebam svaki dan da je pogledam i lupam glavom u zid što završi fakultet.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 449
17.2.2010 15:58:22   
Anoniman
Evo jedna i od mog dilbera...On vec duze vrijeme ima problema sa eksemom na kozi pogotovo na ledjima i vratu, vazda se jadnice cese, a ima jedno dva mjeseca njegova cerka iz prvog braka je dobila pljuskavice i on otisao da je vidi i ja nazovem da pitam kako je ona. a on odgovara "evo prvi put  da vidim da ovo dijete lici na mene"Sad smo isti hihihi

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *