Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Imam jednu izvalu nije od mog dragog ali jeste od oca...Ne znam sta mu je ovog meseca ali je fakat postao senilan...Neki dan zove zabrinut, ja se uplasila osjetim po glasu nesta nije ok....Pitam ja njega stari sta je bilo??...Ma kaze evo sjedi i razmisljam sta sam danas jeo i nikako da se sjetim, pa reko kako bolan kaze, ne znam da me ubijes, ja stala nabrajati jela, 5 minuta nabrajam kad ce ti on meni..aaaa jeseam i ja budala sto se sikiram uglavnom sam sit, sta me briga sta sam jeo
Malo postao senilan, mojoj seki bio rodjendan 13-og dec, on nije nazvao a znale smo da ne mozee taj dan doci...Nazovemo ga uvece kaze evo me gledam nesta na teletekstu...Pita sta mi radimo kaze seka jedemo TOOOOORRRTUUU, on nista ne konta, pita seka pa tata koji je danas datum, on ko iz topa pa 13 kceri moja imas li kalendar???Mi se odvalile smjijati. min cutnje kad sav zbunjen pa tebi je danas rodjendan...Sav se sjebo...
jao, super ste! cijeli dan citam i previjam se od smijeha! svaka vam cast!
bi mi zao sto se ne sjecam provala mm, a onda sam naisla na nekoliko u kojima sam se sjetila istih situacija. a onda je on, bas sad, napravio jednu tako tipicnu, ali vrijednu pomena:
kuhamo pastu sa sosom od paradajiza. dosao nam je njegov prijatelj, ja citam ovu temu i smijem se. njima je u pocetku i KAO bilo smijesno, onda sam prestala - vidno su se poceli nazor smjeskati. elem, odjednom, moj muz pere sudje, sjecka luk i sl. (naravno, iznenadjena sam i pravim vezu sa ovom temom ) i onda on ce zaciniti paradajz sos, i pita me: - gdje stoji bosiljak? - na stalazi, u teglici, sa drugim zacinima - a u kojoj teglici - pa, vjerovatno u onoj na kojoj pise bosiljak
imam i ja jednu od mog dede suze su mi isle od smijeha.. normalno u podne moja nene i snaha sjede i gledaju seriju. Dedo je htio u podne klanjati, otisao je on u kupatilo mir i tisina u kuci samo se cuje serija kad na jednom nesto bubnu od masinu za ves u kupatilu. Ulazi moj deda sav rascupan u Boravak kod nene i snahe i vice kurve jedne koja je stavila onu polcu kod umivonika mogao sam kicmu da slomim. ja sam se odmah upisala od smijeha a tek sam se jos smijala kad smo skontale da je on pokusao oprati noge u umivoniku. I dok sad ovo pisem nemogu se prestati smijati koju je on samo facu napravio kad je kao kauboj upao u boravak hahahaahahah
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
Sjetih se jednog izlazka s svojim dragim...Mi zaljubljeni par setamo parkom..sjeli na klupu jedno do drugog....I dragi hoce da sjednemo jedno na spram drugog....dok je nogu prebacivao mene opalio s nogom ...Njemu bilo pravo nezgodno, ja ostatoh opaljena u glavu Cijelu noc se jadnicak pravadao...a ja ko fol bila ljuta
ma joj on je dobar kad se za praznike sva unucad iskupe on se zaigra sa njima i posvadja ih i izmakne se sa strane dok djeca nebudu bjena i onda umire od smijeha. Kad je imao infrakt pa lezao u bolnici pitao on mene gdje im je ono jebeno zvonce sta mislis da dobijem jos koji pa da me necuju ove sestrice moracu ja reci neni da ponese servis casa, reko sta ce ti case pa sta mislis sa cim cu im zvoniti svaki put jednu cu im krhnut od vrata cule me necule morace doci da bar to pokupe...
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
rodila ja Iamancicu i prva slika iz porodilista posaljem je MMS-om mm, 1.dosao po nas i babica snjela bebu i papire da otac potpise,zatim krenuli a on se vrati i vadi 20km iz dzepa i dodade"stani ja zaboravih da platim" 2.ispred bolnice moja sestra s cvjecem,ona i mm pogledase djete i odvalise se smijati.kada sam im poslala sliku iz bolnice Imancice,njih dvoje su konstatovali da mi s mob nesto nije uredi i razvlacili sliku bebe u photo shopu da izgleda mrsavije
hahahahhhahah citam vas i stomak me zabolio.moj muz je stranac pa malo teze shvata.jedan dan me zove sa posla i pita sta treba kupiti da mu posaljem sms.ja fino sjela i napisala sve ono sto mi treba izmedju ostalog i kokos(pile) poslala i zaboravila na sve.kad zove on poslije 3 sata i kaze"a kakav kokos hoces,malo ili veliko pakovanje?" nista meni nije jasno i pitam ga u cemu je broblem kakav kokos a on meni"ma ovaj kokos hoces da uzmem 100 ili 200 grama?"e ja sam se za malo u piskila od smijeha a prodavacica se jedva suzdrzala kaze on da je zena poplavila da se ne bi nasmijala
hahahahhhahah citam vas i stomak me zabolio.moj muz je stranac pa malo teze shvata.jedan dan me zove sa posla i pita sta treba kupiti da mu posaljem sms.ja fino sjela i napisala sve ono sto mi treba izmedju ostalog i kokos(pile) poslala i zaboravila na sve.kad zove on poslije 3 sata i kaze"a kakav kokos hoces,malo ili veliko pakovanje?" nista meni nije jasno i pitam ga u cemu je broblem kakav kokos a on meni"ma ovaj kokos hoces da uzmem 100 ili 200 grama?"e ja sam se za malo u piskila od smijeha a prodavacica se jedva suzdrzala kaze on da je zena poplavila da se ne bi nasmijala
i moj tako meni kaze jel ti trebaju oroske(uloske)
Ovo nije izvala mog muza nego tate mog ali ne znam gdje da napisem pa mi sad naumpalo... Bili mi kod mojih na kavi i tata se hvali kako je dobio dobar parfem od prijatelja iz Svedske i sestra donijela da pomirisimo i mm uzeo mirise a na to ce moj tata:"Eto ako hoces malo se naspricaj"....Mi smo umrli od smijeha kao da je mm 15 god
Sjetih se jednog izlazka s svojim dragim...Mi zaljubljeni par setamo parkom..sjeli na klupu jedno do drugog....I dragi hoce da sjednemo jedno na spram drugog....dok je nogu prebacivao mene opalio s nogom ...Njemu bilo pravo nezgodno, ja ostatoh opaljena u glavu Cijelu noc se jadnicak pravadao...a ja ko fol bila ljuta
ovo me podsjetilo na mene i mm kad smo se zabavljali, nešto se zezali i ja hoću da ga uštinem a on poče bježati, ja za njim, on u kupatilo, ja u kupatilo, on uskoči u kadu a ja navalim da štipam, joj kad se okliznuo i glavom spucao u rub kade
ovo me podsjetilo na mene i mm kad smo se zabavljali, nešto se zezali i ja hoću da ga uštinem a on poče bježati, ja za njim, on u kupatilo, ja u kupatilo, on uskoči u kadu a ja navalim da štipam, joj kad se okliznuo i glavom spucao u rub kade
obe ste me nasmijale. Mm je kao veliko djete tako da i kod nas uvijek ima ludosti, Nekad vičem na njega "kad ćeš odrasti" a on mi uvijek kaže " pa onda ti ne bi bio ovako drag" i ima moj dragi pravo
Ovo nije izvala mog muza nego tate mog ali ne znam gdje da napisem pa mi sad naumpalo... Bili mi kod mojih na kavi i tata se hvali kako je dobio dobar parfem od prijatelja iz Svedske i sestra donijela da pomirisimo i mm uzeo mirise a na to ce moj tata:"Eto ako hoces malo se naspricaj"....Mi smo umrli od smijeha kao da je mm 15 god
pricam ja njemu svoje neke pridike, te kupi ovo, te otidi tamo, te neces mi nist pomoci, on ne sisa mene ni 5%, i ja tako uletim sa :`i prevarila sam te sinoc`..kad on skoci iz nistavila i kaze sta si to uradila! a ja njemu ..a sad slusas je li!!
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.