|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "Izvale" naših muževa
29.1.2010 10:50:48   
Anoniman
ej sad mi je nešto na um palo moram vam ispričati,već se smijem kad sjetim,možda je malo za nepričati ali.....

Porodila se moja zaova i taj dan ja pozovem njenog muža i dvije curice da dođu kod mene na ručak,da on ne kuha sebi i djeci.Nakuhala žena svega između ostalog i punjene paprike jer curice vole.Ja sam u njih stavila sve normalno što treba fant za paprike i ostale začine i malo ljute paprike jer svi volimo ljutkasto.
Svi smo mi jeli i ja pripremila zaovi da joj šta ponesem reko sigurno je gladna i da joj idemo u bolnicu.
Krenuli mi sa zetovim autom i negdje kod RTV Doma kaže mm joj što me zaboli stomak moram u WC,a pošto zet živi na Otoci mi se svratimo da on ide u WC ne može više izdržati.Dao mu zet ključ od stana i on otrča pa da se vrati,pa da se vrati nema ga 15min.Reko zetu pa Bože šta bi s njega idi gore u stan vidi.Ode zet za njim a ja i curice ostale u autu.Sad ni jednog ni drugog,reko nešto se desilo,išla bi ja za njima ali ne smijem djecu samu ostaviti,nazovem na mob.zvoni,zvoni kad čujem tamo zet kroz zube govori sacekaj malo nazvacu te.Kad šta će biti dok je zet trčao uz stepenice i njega zabolio stomak,a sad on nema gdje jer je moj muž u Wc-u i on je jadan sjeo na kraj kauča i pritisnuo da ne znate već šta,a kad je zazvonio mob kaže gledam u njega a nema šanse da mogu ustati da se javim jedva nekako.On ti je požurivo mm da izađe i ovaj nije uspio podići pantole samo nako izleti da ovaj uđe,kaže zet kad sam ušo sve fino miriše ko ruže toliko mu bilo drago što se nije..... u gaće.Uglavnom njih obadvojicu su protjerale paprike i tako smo ja i curice punih 30 min čekale njih dvojicu da dođu.Kad su mi ispričali i danas danile se valjamo svi od smijeha.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 401
29.1.2010 11:15:34   
samedi
IZVORNA PORUKA: NEUTJEŠNA

Dajte žene koju da se nasmijemo dosta više ove monotonije

Ma svasta sam nesto htjela napisati prije pola sata i prekidose me,a sad sam izgubila nit user posted image user posted image user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 402
29.1.2010 11:19:22   
Anoniman
nađi je user posted image user posted image

(odgovor članu samedi)
  Neposredna veza do poruke: 403
29.1.2010 14:18:44   
milenium
IZVORNA PORUKA: reallove

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Ovo nije izvala mog muza nego tate mog ali ne znam gdje da napisem pa mi sad naumpalo...
Bili mi kod mojih na kavi i tata se hvali kako je dobio dobar parfem od prijatelja iz Svedske i sestra donijela da pomirisimo i mm uzeo mirise a na to ce moj tata:"Eto ako hoces malo se naspricaj"....Mi smo umrli od smijeha kao da je mm 15 god

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 404
29.1.2010 14:20:58   
milenium
IZVORNA PORUKA: NEUTJEŠNA

ej sad mi je nešto na um palo moram vam ispričati,već se smijem kad sjetim,možda je malo za nepričati ali.....

Porodila se moja zaova i taj dan ja pozovem njenog muža i dvije curice da dođu kod mene na ručak,da on ne kuha sebi i djeci.Nakuhala žena svega između ostalog i punjene paprike jer curice vole.Ja sam u njih stavila sve normalno što treba fant za paprike i ostale začine i malo ljute paprike jer svi volimo ljutkasto.
Svi smo mi jeli i ja pripremila zaovi da joj šta ponesem reko sigurno je gladna i da joj idemo u bolnicu.
Krenuli mi sa zetovim autom i negdje kod RTV Doma kaže mm joj što me zaboli stomak moram u WC,a pošto zet živi na Otoci mi se svratimo da on ide u WC ne može više izdržati.Dao mu zet ključ od stana i on otrča pa da se vrati,pa da se vrati nema ga 15min.Reko zetu pa Bože šta bi s njega idi gore u stan vidi.Ode zet za njim a ja i curice ostale u autu.Sad ni jednog ni drugog,reko nešto se desilo,išla bi ja za njima ali ne smijem djecu samu ostaviti,nazovem na mob.zvoni,zvoni kad čujem tamo zet kroz zube govori sacekaj malo nazvacu te.Kad šta će biti dok je zet trčao uz stepenice i njega zabolio stomak,a sad on nema gdje jer je moj muž u Wc-u i on je jadan sjeo na kraj kauča i pritisnuo da ne znate već šta,a kad je zazvonio mob kaže gledam u njega a nema šanse da mogu ustati da se javim jedva nekako.On ti je požurivo mm da izađe i ovaj nije uspio podići pantole samo nako izleti da ovaj uđe,kaže zet kad sam ušo sve fino miriše ko ruže toliko mu bilo drago što se nije..... u gaće.Uglavnom njih obadvojicu su protjerale paprike i tako smo ja i curice punih 30 min čekale njih dvojicu da dođu.Kad su mi ispričali i danas danile se valjamo svi od smijeha.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 405
29.1.2010 14:24:03   
dzeni_nl
evo jednog i od mm, jednu noc mi legli i kaze on meni ugasi svjetlo, reko e necu vala neka ga neka gori ugasi ako ti smeta, kaze on ma ne mogu da dohvatim, a nemoras ugasit ja cu ovako spavat, al kad se ujutro probudim skroz izgorio pa ces vidjeti. ja sam jedva zaspala od smijeha, on kao da je na plazi i da mu sunce grije pa ce da izgori.

Ima nade za bolje sutra...
04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 406
29.1.2010 14:27:09   
milenium
sinoć kod nas situacija sljedeća(za večeru ćemo za promjenu naručit jelo).
mm uzima tel u ruke:''halo!Dvi pljeskavice molim''!
glas iza telefona:''oprostite gospodine mi smo u kući ne radimo večeras''!
user posted image user posted image user posted image ja legla

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 407
29.1.2010 14:35:19   
Anoniman
haha user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
user posted image  za naže mužiće

(odgovor članu milenium)
  Neposredna veza do poruke: 408
29.1.2010 14:59:18   
milenium
maloprije kad sam tek ušla na rr,nailazi mm i govori mi''mogla si bar kompjuter malo očistit,čak ti i baje lizu po njemu a ti ništa''!
ja onouser posted image
iziša on,tražim ja kakva baja?!kad tamo..............
neka STUHA i tema ''šta vaše bebe vole jesti a šta nevole''i avatar joj neka MUŠICA što šetauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 409
29.1.2010 15:00:29   
Anoniman
hahaha

(odgovor članu milenium)
  Neposredna veza do poruke: 410
29.1.2010 15:11:52   
Anoniman

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 411
29.1.2010 21:07:23   
milenium
sjetila sam se još nečega,podsjetilo me ono na temi vaš blam i zamjene u rječima.

kako ja strašno volim crtane filmove rekla sam mm da me obvezno zovne ako sam ja u sobi a počme neki crtani.kad trče on sav zadihan ''crtani''''crtani'' viče! ja upitam koji?
kaže on ''Vičak maktor''! (umjesto mačak Viktor)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 412
1.2.2010 15:07:34   
Anoniman
Sad mi na um pade

Sad za Novu Godinu bili u gradu mm i ja i haj da navratimo usput nam je kod mojih da im čestitamo.
Ulazimo mi i mm pravac puncu pruža ruku i govori Bajrambarećola,ja sam se up..... od smijeha,a i svi oko nas.
Moj babo zinuo u njega ne zna šta da mu kaže i onda su se svi počeli smijati

(odgovor članu milenium)
  Neposredna veza do poruke: 413
2.2.2010 17:20:48   
Anoniman
prije 3dana mm.imao problema sa stolicom inace ima cvrstu stolicu,pa muku muci stim kao ja sto sam imala u trudnoci uffuser posted image user posted image
I ja sam imala sirup,protiv zatvora bio u komodi a u frizderu bio sirup za kasalj isto velika kutija bila.
I mm.uzme umjesto sirupa za probavu,popije sirup za kasaljuser posted image user posted image user posted image pomjesao boce heheheh
i tako on pio,3dana kad ce jednu noc uh zeno,mene netjera na wc.da prostite ahh da nije rok istekao....Reko neznam bas cudno,inace reakcija je roku 24sata heheheh
Kad sinoc,on oce da popije ponovo kad ce da ja procitam ovo upustvo nesto mi ovdje sumnjivo.Kad zinu i rece hebote pa ja pijem sirup za kasalj  hahahha a ne za probavu.
Pala sam od smijeha ,3 dana pio dzaba ....
Ja smijesnog covjeka majko mila!!!

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 414
2.2.2010 17:48:26   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: zinanina

Jedne godine na moru sretnemo neke poznanike i oni nam kazu da je još jedan poznanik, inače jako šaljiv tip ovdje, kaže, eno ga gore ,spava i pokaže nam rukom na njega. Stvarno, duga, plava ,kovrdžava kosa,on.MM se zalijeće da mu skoči na leđa i da ga ,ko fol, davi.U trenutku dok on trči dotična osoba nam maše iz jednog kafića i svi osim mm su skontali da tip koji spava nije on.Svi govore NEEEEE, ali on ne čuje i skače čovjeku za vrat.Ovaj se budiuser posted image ,potpuno isprepadan ,uz to još Nijemac.Svi okolo se valjaju od smijeha.
MM samo kaže sorry i bjež.Kasnije smo onda svi skupa popili kafu, da se iskupimo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

E, jesam se ismijalaaaaaaa user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 415
2.2.2010 17:54:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: felix

prije 3dana mm.imao problema sa stolicom inace ima cvrstu stolicu,pa muku muci stim kao ja sto sam imala u trudnoci uffuser posted image user posted image
I ja sam imala sirup,protiv zatvora bio u komodi a u frizderu bio sirup za kasalj isto velika kutija bila.
I mm.uzme umjesto sirupa za probavu,popije sirup za kasaljuser posted image user posted image user posted image pomjesao boce heheheh
i tako on pio,3dana kad ce jednu noc uh zeno,mene netjera na wc.da prostite ahh da nije rok istekao....Reko neznam bas cudno,inace reakcija je roku 24sata heheheh
Kad sinoc,on oce da popije ponovo kad ce da ja procitam ovo upustvo nesto mi ovdje sumnjivo.Kad zinu i rece hebote pa ja pijem sirup za kasalj  hahahha a ne za probavu.
Pala sam od smijeha ,3 dana pio dzaba ....
Ja smijesnog covjeka majko mila!!!

user posted image
malo je off, ali napravi mu kompot i nece mu trebati nikakav sirup(suha sljiva, smokva, jabuka....grozdjica...) ili napravi hljeb s heljdom.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 416
3.2.2010 0:13:09   
Hanady RR
priča moj muž pred svojom punicom a naravno mojom mamom sljedeću priču:

Dvojica kolega radial noćnu i sad jednog zovu da mu kažu da mu se punica pokušala ubiti bacila se sa 5 sprata i ostala živa al noge polomila. I sad čovjek plače ko malo dijete...pozovu oni drugog zaposlenika da ga mjenja u noćnoj a on da ide kući...i sad ovaj koji dolazi pita njega koji sav savijen plače i jeca šta mu je. Ovaj odgovara, punica mi se bacila htejal da se ubije. A ovaj će njemu, pa šta plačeš to ti je ba radost. I moj mm na tu priču pada od smijeha...a moja mam će njemu...E vala zete meni ovo nije smiješno nego tužno. MM: A što? mama: Bogati znaš li ti šta sam ja tebi. MM: joj puki izvini ja zaboravio.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 417
3.2.2010 0:17:55   
acudesa
E, sad...kad moja mama dođe kod mene i samo spomene da bi trebala kući, kao kad ima autobus....(ko fol i ona namazanauser posted image )...mm odmah skoči:
Ma, ja tebe,  punana, vozim, odmah ako treba...user posted image user posted image user posted image user posted image i onda navali, ma nemoj se ustručavati, samo se ti spremi, odmah ja tebe vozim, nisi ti meni svako, čuj autobusom da mi ideš,...(i u nedogled)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 418
3.2.2010 0:20:29   
Hanady RR
ista moja...sve fol ide ona polako na kombi ide ona a sve sjedi...a on za njom ponavlja ma jok ja te vozim, ma jok ja te vozim...i u naviše slučajeva ostane mama da noći pa tek sutra poslijepodne ide kući naravno on je vozi user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 419
3.2.2010 0:38:56   
Hanady RR
ja i mm ( tada još momak) mošli na babine prijateljima...i on nema iskustava u tome...ja fino mu kažem...ti stavi pare pod jastuk kad uđemo u sobu da vidimo bebu, a ja kupila neko odjelce i cvijeće  i eto. I otišli mi tako na babine, zasjelo se, beba bila budna kad smo stigli pa zaspala i hajd ...vozi on mene kući i pred mojom kućom fata se za glavu : ja zaboravio pare ostavit pod jastuk. ja zgrožena, kako te nije stid, Bože sačuvaj, papk jedna itd. On kaže meni joj ba evo ih u džepu u farmerkama sve fino spremio al beba bila budna pa nismo išli kod krevetića.

i dorbo, sutra ujutro zove on mene na posao i kaže eee moja dijana ja sam stvarno idiot...ja pare izgubio...nigdje onih 100KM. ja kontam ja debila majko božija i nisma se htjela raspravljat više.

I pazi sad, raspleta:

dolaze ti isti prijatelji nama na babine a viđali se mi još 1000 puta između tih događaja babina i stavlja jaran pare pod jastuk i kaže mm : evo jarane ja ću pod jastuk ne bacam ja pare po hali ko ti.

Misterija rješena, babine smo obavili po propisu sa malim inovitetima.user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 420
3.2.2010 0:40:30   
veeseelaa

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 421
3.2.2010 0:41:02   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady

ja i mm ( tada još momak) mošli na babine prijateljima...i on nema iskustava u tome...ja fino mu kažem...ti stavi pare pod jastuk kad uđemo u sobu da vidimo bebu, a ja kupila neko odjelce i cvijeće  i eto. I otišli mi tako na babine, zasjelo se, beba bila budna kad smo stigli pa zaspala i hajd ...vozi on mene kući i pred mojom kućom fata se za glavu : ja zaboravio pare ostavit pod jastuk. ja zgrožena, kako te nije stid, Bože sačuvaj, papk jedna itd. On kaže meni joj ba evo ih u džepu u farmerkama sve fino spremio al beba bila budna pa nismo išli kod krevetića.

i dorbo, sutra ujutro zove on mene na posao i kaže eee moja dijana ja sam stvarno idiot...ja pare izgubio...nigdje onih 100KM. ja kontam ja debila majko božija i nisma se htjela raspravljat više.

I pazi sad, raspleta:

dolaze ti isti prijatelji nama na babine a viđali se mi još 1000 puta između tih događaja babina i stavlja jaran pare pod jastuk i kaže mm : evo jarane ja ću pod jastuk ne bacam ja pare po hali ko ti.

Misterija rješena, babine smo obavili po propisu sa malim inovitetima.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Misija uspjela, nebitno kako i gdjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 422
3.2.2010 0:45:55   
Super dada
E Hanady sto me nasmija. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Car mamin je stigao 13.8.2009.

Neposredna veza do poruke: 423
3.2.2010 0:50:53   
Hanady RR
Dok smo se zabavljali imali smo više blamova nego sad.

al evo jedan bračni:

uzeli se mi i idemo mi da on kupi pantole za zimu, uđemo u belisimu i tamo neke samtane na pruge pravo moćne...obukao on a dvije cure unutra rade i sve se došaptavaju, pa ova jedna ga malo po guzi dodaknu i kaže: ''Ove su vam super...divno vam stoje, mislim da vam i sestra tako misli '' ko biva ja mu sestra...a on mirno kaže

Nemojte molim vas više da me hvalite ovo mi je žena.

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Super dada)
Neposredna veza do poruke: 424
3.2.2010 8:27:52   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: Hanady

I pazi sad, raspleta:

hahahahahaha muz ti je bas moderan pa umjesto pod jastuk po hali :))))))))))))))

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *