|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "Izvale" naših muževa
17.12.2009 13:13:41   
Anoniman
hahahhahah
baš si zločesta mogla si ga prehladiti

(odgovor članu dzeni_nl)
  Neposredna veza do poruke: 376
26.12.2009 19:06:46   
Anoniman
Imam jednu izvalu nije od mog dragog ali jeste od oca...Ne znam sta mu je ovog meseca ali je fakat postao senilan...Neki dan zove zabrinut, ja se uplasila osjetim po glasu nesta nije ok....Pitam ja njega stari sta je bilo??...Ma kaze evo sjedi i razmisljam sta sam danas jeo i nikako da se sjetim, pa reko kako bolan kaze, ne znam da me ubijes, ja stala nabrajati jela, 5 minuta nabrajam kad ce ti on meni..aaaa jeseam i ja budala sto se sikiram uglavnom sam sit, sta me briga sta sam jeouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 377
26.12.2009 19:10:42   
Anoniman
user posted image user posted image  Ma, najbitnije je da je sit!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 378
26.12.2009 19:24:07   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pingpong

user posted image user posted image  Ma, najbitnije je da je sit!!!user posted image user posted image

Malo postao senilan,  mojoj seki bio rodjendan 13-og dec, on nije nazvao a znale smo da ne mozee taj dan doci...Nazovemo ga uvece kaze evo me gledam nesta na teletekstu...Pita sta mi radimo kaze seka jedemo TOOOOORRRTUUU, on nista ne konta, pita seka pa tata koji je danas datum, on ko iz topa pa 13 kceri  moja imas li kalendar???Mi se odvalile smjijati. min cutnje kad sav zbunjen pa tebi je danas rodjendan...Sav se sjebo...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 379
7.1.2010 17:08:19   
mamaMi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jao, super ste! cijeli dan citam i previjam se od smijeha! svaka vam cast!

bi mi zao sto se ne sjecam provala mm, a onda sam naisla na nekoliko u kojima sam se sjetila istih situacija.
a onda je on, bas sad, napravio jednu tako tipicnu, ali vrijednu pomena:

kuhamo pastu sa sosom od paradajiza. dosao nam je njegov prijatelj, ja citam ovu temu i smijem se. njima je u pocetku i KAO bilo smijesno, onda sam prestala - vidno su se poceli nazor smjeskati.
elem, odjednom, moj muz pere sudje, sjecka luk i sl. (naravno, iznenadjena sam i pravim vezu sa ovom temom user posted image )
i onda
on ce zaciniti paradajz sos, i pita me:
- gdje stoji bosiljak?
- na stalazi, u teglici, sa drugim zacinima
- a u kojoj tegliciuser posted image
- user posted image pa, vjerovatno u onoj na kojoj pise bosiljak

user posted image ovo sam bila ja, a
user posted image ovo on

moram se sjetiti onih "starih, socnih" user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 380
7.1.2010 17:27:02   
sara.at
imam i ja jednu od mog dede suze su mi isle od smijeha..
normalno u podne moja nene i snaha sjede i gledaju seriju.
Dedo je htio u podne klanjati, otisao je on u kupatilo mir i tisina u kuci samo se cuje serija
kad na jednom nesto bubnu od masinu za ves u kupatilu. Ulazi moj deda sav rascupan u Boravak kod nene i snahe i vice kurve jedne koja je stavila onu polcu kod umivonika mogao sam kicmu da slomim. ja sam se odmah upisala od smijeha a
tek sam se jos smijala kad smo skontale da je on pokusao oprati noge u umivoniku.
I dok sad ovo pisem nemogu se prestati smijati koju je on samo facu napravio kad je kao kauboj upao u boravak
hahahaahahah

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu mamaMi)
Neposredna veza do poruke: 381
7.1.2010 17:40:12   
acudesa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
odavno se nisam ovako  prasnula smijatiuser posted image user posted image user posted image user posted image
jao scene, kako sam čitala sve sam zamišljala, pa onda njegova facauser posted image user posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 382
7.1.2010 17:41:49   
sara.at
e draga moja kome jos napadne prati noge u umivoniku pa ja sam se skoro upisala kad sam ga na vratima vidjela
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 383
7.1.2010 17:43:04   
dzeni_nl
IZVORNA PORUKA: sara.at

e draga moja kome jos napadne prati noge u umivoniku pa ja sam se skoro upisala kad sam ga na vratima vidjela
user posted image user posted image user posted image

jao dedo ti je stravauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ima nade za bolje sutra...
04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 384
7.1.2010 17:44:41   
Amelaa RR
Sjetih se jednog izlazka s svojim dragim...Mi zaljubljeni par setamo parkom..sjeli na klupu jedno do drugog....I dragi hoce da sjednemo jedno na spram drugog....dok je nogu prebacivao mene opalio s nogomuser posted image user posted image user posted image user posted image ...Njemu bilo pravo nezgodno, ja ostatoh opaljena u glavu user posted image user posted image user posted image Cijelu noc se jadnicak pravadao...a ja ko fol bila ljuta

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 385
7.1.2010 17:47:43   
sara.at
ma joj on je dobar kad se za praznike sva unucad iskupe on se zaigra sa njima i posvadja ih i izmakne se sa strane dok djeca nebudu bjena i onda umire od smijeha.
Kad je imao infrakt pa lezao u bolnici pitao on mene gdje im je ono jebeno zvonce sta mislis da dobijem jos koji
pa da me necuju ove sestrice moracu ja reci neni da ponese servis casa, reko sta ce ti case pa sta mislis sa cim cu im zvoniti
svaki put jednu cu im krhnut od vrata cule me necule morace doci da bar to pokupe... user posted image

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 386
7.1.2010 17:54:48   
mamaMi
prije neki dan mi prijatelj prica

dosao po kcer u obdaniste i ona mu kaze
- tata, jedva cekam da mi veceras dok me budes kupao das kitu!

(mislila je na novu igracku kita)
user posted image

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 387
7.1.2010 19:18:48   
mamaajna
rodila ja Iamancicu i prva slika iz porodilista posaljem je MMS-om mm,
1.dosao po nas i babica snjela bebu i papire da otac potpise,zatim krenuli a on se vrati i vadi 20km iz dzepa i dodade"stani ja zaboravih da platim"user posted image
2.ispred bolnice moja sestra s cvjecem,ona i mm pogledase djete i odvalise se smijati.kada sam im poslala sliku iz bolnice Imancice,njih dvoje su konstatovali da mi s mob nesto nije uredi i razvlacili sliku bebe u photo shopuuser posted image da izgleda mrsavije

nedim 23.05.1999
iman 20.09.2009

nedim-drugi put u pubertetu uhhh ovaj je tezi
iman-poceli smo da pricamo uhhh puno da pricamo
trudimo se za trece

(odgovor članu mamaMi)
Neposredna veza do poruke: 388
7.1.2010 19:24:50   
Radoznalica
Uh, što se ismijahuser posted image Šta zaboravio da platiuser posted image user posted image user posted image Tako ga i dođeuser posted image

Nikada nemojte mnogo govoriti o sebi, jer drugi uvijek imaju više za kazati o toj temi

(odgovor članu mamaajna)
Neposredna veza do poruke: 389
7.1.2010 19:41:11   
merjem
hahahahhhahah citam vas i stomak me zabolio.moj muz je stranac pa malo teze shvata.jedan dan me zove sa posla i pita sta treba kupiti da mu posaljem sms.ja fino sjela i napisala sve ono sto mi treba izmedju ostalog i kokos(pile) poslala i zaboravila na sve.kad zove on poslije 3 sata i kaze"a kakav kokos hoces,malo ili veliko pakovanje?"user posted image nista meni nije jasno i pitam ga u cemu je broblem kakav kokos a on meni"ma ovaj kokos hoces da uzmem 100 ili 200 grama?"e ja sam se za malo u piskila od smijeha a prodavacica se jedva suzdrzala kaze on da je zena poplavila da se ne bi nasmijala

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 390
7.1.2010 19:46:47   
reallove
IZVORNA PORUKA: merjem

hahahahhhahah citam vas i stomak me zabolio.moj muz je stranac pa malo teze shvata.jedan dan me zove sa posla i pita sta treba kupiti da mu posaljem sms.ja fino sjela i napisala sve ono sto mi treba izmedju ostalog i kokos(pile) poslala i zaboravila na sve.kad zove on poslije 3 sata i kaze"a kakav kokos hoces,malo ili veliko pakovanje?"user posted image nista meni nije jasno i pitam ga u cemu je broblem kakav kokos a on meni"ma ovaj kokos hoces da uzmem 100 ili 200 grama?"e ja sam se za malo u piskila od smijeha a prodavacica se jedva suzdrzala kaze on da je zena poplavila da se ne bi nasmijala

i moj tako meni kaze jel  ti trebaju oroske(uloske)

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu merjem)
Neposredna veza do poruke: 391
17.1.2010 23:26:40   
Apotekarka
Ovo nije izvala mog muza nego tate mog ali ne znam gdje da napisem pa mi sad naumpalo...
Bili mi kod mojih na kavi i tata se hvali kako je dobio dobar parfem od prijatelja iz Svedske i sestra donijela da pomirisimo i mm uzeo mirise a na to ce moj tata:"Eto ako hoces malo se naspricaj"....Mi smo umrli od smijeha kao da je mm 15 god

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 392
17.1.2010 23:30:20   
veeseelaa
hhahahha user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 393
17.1.2010 23:34:50   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Amelaa RR

Sjetih se jednog izlazka s svojim dragim...Mi zaljubljeni par setamo parkom..sjeli na klupu jedno do drugog....I dragi hoce da sjednemo jedno na spram drugog....dok je nogu prebacivao mene opalio s nogomuser posted image user posted image user posted image user posted image ...Njemu bilo pravo nezgodno, ja ostatoh opaljena u glavu user posted image user posted image user posted image Cijelu noc se jadnicak pravadao...a ja ko fol bila ljuta

ovo me podsjetilo na mene i mm kad smo se zabavljali, nešto se zezali i ja hoću da ga uštinem a on poče bježati, ja za njim, on u kupatilo, ja u kupatilo, on uskoči u kadu a ja navalim da štipam, joj kad se okliznuo i glavom spucao u rub kadeuser posted image  

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 394
18.1.2010 17:18:49   
ivana st
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

IZVORNA PORUKA: Amelaa RR

ovo me podsjetilo na mene i mm kad smo se zabavljali, nešto se zezali i ja hoću da ga uštinem a on poče bježati, ja za njim, on u kupatilo, ja u kupatilo, on uskoči u kadu a ja navalim da štipam, joj kad se okliznuo i glavom spucao u rub kadeuser posted image  

user posted image user posted image user posted image obe ste me nasmijale. Mm je kao veliko djete tako da i kod nas uvijek ima ludosti, Nekad vičem na njega "kad ćeš odrasti" a on mi uvijek kaže " pa onda ti ne bi bio ovako drag" i ima moj dragi pravo user posted image user posted image user posted image

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 395
18.1.2010 17:51:58   
reallove
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Ovo nije izvala mog muza nego tate mog ali ne znam gdje da napisem pa mi sad naumpalo...
Bili mi kod mojih na kavi i tata se hvali kako je dobio dobar parfem od prijatelja iz Svedske i sestra donijela da pomirisimo i mm uzeo mirise a na to ce moj tata:"Eto ako hoces malo se naspricaj"....Mi smo umrli od smijeha kao da je mm 15 god

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 396
18.1.2010 19:50:44   
fahrisa
pricam ja njemu svoje neke pridike, te kupi ovo, te otidi tamo, te neces mi nist pomoci, on ne sisa mene ni 5%, i ja tako uletim sa :`i prevarila sam te sinoc`..kad on skoci iz nistavila i kaze sta si to uradila! a ja njemu ..a sad slusas je li!!

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 397
18.1.2010 21:50:41   
Latinka
fahrisa, user posted image

I. srce mamino 16.01.2012.
A. mamin dobrica 21.02.2014.

(odgovor članu fahrisa)
Neposredna veza do poruke: 398
18.1.2010 21:52:14   
Dida79
Fahrisauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Latinka)
Neposredna veza do poruke: 399
29.1.2010 10:27:12   
Anoniman
Dajte žene koju da se nasmijemo dosta više ove monotonije

(odgovor članu Dida79)
  Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *