Natty
|
IZVORNA PORUKA: taraG Evo ja cu, moja boljka hahahhaha! Ja nemam panicne napade! "Samo" crne misli i tu deralizaciju, iliti prije da je kod mene depersonalizacija, nije ni bitno kako se zove! Najblize sto mogu da opisem odjednom me uhvati kao da sve to sanjam, kao da je sve nestvarno! Strasan osjecaj, i sve duze traje, sto se ja vise pokusavam vratiti u ralnost! Tako da se ja prepustim, nekada se stipnem, mada ne pali kod mene, samo mi modrice ostanu! Psih. mi je dao savjet da u sebi ponavljam sta se nalazi oko mene, ko prolazi, kakva su auta boje, registracije, sve sto se nalazi oko mene, i stvarno djeluje! Tako se zamislis oko tih realnih stvari oko sebe, pa ode taj osjecaj! Ali sada sam neka i malo demoralisana, pa mi se to i neda! Meni kada je losije, taj osjecaj nestvarnosti me nosa skoro citav dan, uzas! Mislim svjesna sam ja svega, gdje sam, sta sam, sanjam li, ali je samo takav osjecaj mi! Nekada mi dodje kao strah da ne znam da li sam ziva pu, pu, pu, daleko bilo! Eto cure moje, navratite i do BL na toj turneji hhehehe! Pusaaa! tara kod mene to nije tako jako,meni se samo desava da ne znam dal sam nesto sanjala ili je to bilo stavrno i to često