|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Anksioznost??
19.2.2011 22:55:43   
little_skvo
IZVORNA PORUKA: Natty

višnja rr user posted image za članak
samo cu se nadovezati na clanak o napadu panike-recimo ja sam znala kad me uhvati napad panike da cu se srusiti u momentu smišljati sta cu reci ljudima kad dodjem sebi iz nesvjesti user posted image ako bi me pitali sta mi je bilo rekla bi im da sam malokrvna ili da nisam nista jela taj dan ili da mi je nizak pritisak user posted image pored svega toga straha ja jos smisljam kako cu slagati ljude ,baš sam fiju fiju user posted image

Potpisujem;) Ja sam stalno smisljala sta cu kome reci ako se srusim i kad dodjem sebi, a i odmah sam pravila filmove u glavi kako cu otici u hitnu,kojim putem i sve u detalje. Moram da se pohvalim, veceras sam s momkom bila u kinu i super se provela user posted image  Inace uvijek nosim sa sobom lexilium, za svaki slucaj (ne uzimam druge AD redovno a ni lex. samo po potrbi ako me copi jako a sama sam) i homeopatski lijek, i u pola filma mi naumpadne da bi mi moglo biti lose i shvatim da sam zaboravial neseser i.... nista user posted image  Idemo naprijed user posted image

(odgovor članu Natty)
Neposredna veza do poruke: 1926
19.2.2011 23:05:51   
jaca76

IZVORNA PORUKA: dinaa

IZVORNA PORUKA: Natty

dadada ne treba meni pašče imam ja koga šetati user posted image
šalim se malo ....
vi koje nemate strah od drustva,izlazaka i ostalog ste barem malo u vecoj prednosti nego mi ,meni se prije dasavalo da molim boga da mi niko ne dodje da ne moram pricati sa nikim jer cim bi pocela da pricam gledajuci tu osobu pritom u lice meni bi se zamantalo u glavi i mislila bi da cu pasti u nesvjest user posted image nekad ne znam dal bi se smijala il bi plakala na ovu moju situaciju user posted image

Isto Bogami isto i kod mene ma ovo ko da sam ja napisala.
Mislim bilo isto.

Meni se to cesto dešava kad sa nekim razgovaram ,a dešavalo mi se oduvijek i da se zacrvenim bez razloga.

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 1927
19.2.2011 23:18:48   
dinaa
IZVORNA PORUKA: jaca76

Dino znaš li od kad ugovaramo tu kahvu,kako stvari stoje nece je bit ni za još dvije godine..evo ja sad mogu autom kad ne mogu busom,ako sam poželjna naravno,jer izgleda da me baš ne gotivite previše..bice da nas je AD zavadio user posted image

Kad mozes autom hajd ti kod mene!

Moja djeca su moje najvece blago!!!

(odgovor članu jaca76)
Neposredna veza do poruke: 1928
19.2.2011 23:23:02   
Natty

IZVORNA PORUKA: taraG

Evo ja cu, moja boljka hahahhaha! Ja nemam panicne napade! "Samo" crne misli i tu deralizaciju, iliti prije da je kod mene depersonalizacija, nije ni bitno kako se zove! Najblize sto mogu da opisem odjednom me uhvati kao da sve to sanjam, kao da je sve nestvarno! Strasan osjecaj, i sve duze traje, sto se ja vise pokusavam vratiti u ralnost! Tako da se ja prepustim, nekada se stipnem, mada ne pali kod mene, samo mi modrice ostanu! Psih. mi je dao savjet da u sebi ponavljam sta se nalazi oko mene, ko prolazi, kakva su auta boje, registracije, sve sto se nalazi oko mene, i stvarno djeluje! Tako se zamislis oko tih realnih stvari oko sebe, pa ode taj osjecaj! Ali sada sam neka i malo demoralisana, pa mi se to i neda! Meni kada je losije, taj osjecaj nestvarnosti me nosa skoro citav dan, uzas! Mislim svjesna sam ja svega, gdje sam, sta sam, sanjam li, ali je samo takav osjecaj mi! Nekada mi dodje kao strah da ne znam da li sam ziva pu, pu, pu, daleko bilo! Eto cure moje, navratite i do BL na toj turneji hhehehe! Pusaaa!

tara kod mene to nije tako jako,meni se samo desava da ne znam dal sam nesto sanjala ili je to bilo stavrno i to često user posted image

...ko ne valja sebi,neće nikome...

(odgovor članu taraG)
Neposredna veza do poruke: 1929
19.2.2011 23:24:08   
BlackMagicWoman
mislim da je meni najgore trenutno, 6 dana vaginalete, pa kratka pauza, pa 10 dana, pa pauza i opet 10 ... sto znaci nema mog ADa dugoo :((( zato jadan mi momak kad prodje :)))))

Pusaa za sve ... Sto se tice kafice u Sa, cekamo Leki da nam javi nalaz i, aBda, nalazimo se ... Cuvajte mi se ... :*

Ako nisi normalan, nesto jesi ...

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 1930
19.2.2011 23:26:02   
Natty

IZVORNA PORUKA: BlackMagicWoman

mislim da je meni najgore trenutno, 6 dana vaginalete, pa kratka pauza, pa 10 dana, pa pauza i opet 10 ... sto znaci nema mog ADa dugoo :((( zato jadan mi momak kad prodje :)))))

Pusaa za sve ... Sto se tice kafice u Sa, cekamo Leki da nam javi nalaz i, aBda, nalazimo se ... Cuvajte mi se ... :*

user posted image ooo nebi mu bila u koži poslje

(odgovor članu BlackMagicWoman)
Neposredna veza do poruke: 1931
19.2.2011 23:35:33   
jaca76

IZVORNA PORUKA: dinaa

Dino znaš li od kad ugovaramo tu kahvu,kako stvari stoje nece je bit ni za još dvije godine..evo ja sad mogu autom kad ne mogu busom,ako sam poželjna naravno,jer izgleda da me baš ne gotivite previše..bice da nas je AD zavadio user posted image

Kad mozes autom hajd ti kod mene!

Valja!! user posted image Hoce li još ko na kaficu, da ne idem sama??user posted image

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 1932
20.2.2011 1:18:11   
taraG
Natty to ti je to, samo je kod mene eto dosta izrazenije! Ja se oko dvije god. borim s ovim sranjem, pa se nakupilo! Kada mi je losije, nosa me skoro po citav dan. Kada mi je bilo dosta bolje, znalo me nekada u par dana uhvatiti na trenutak osjecaj taj kao da sanjam! Imas li ti panicne napade i crne misli? Izvini citam odjednom, pa ne upratim sta je kod koje tacno! Pusaaa svima!

(odgovor članu jaca76)
Neposredna veza do poruke: 1933
20.2.2011 9:54:31   
dalmatinka5
tara, i a ostale kome je slično, jel imate strah u toj depersonalizaciji ko da to nisi više ti, ko da si se prominila, mene to tako straši

(odgovor članu taraG)
Neposredna veza do poruke: 1934
20.2.2011 10:46:44   
Natty

IZVORNA PORUKA: taraG

Natty to ti je to, samo je kod mene eto dosta izrazenije! Ja se oko dvije god. borim s ovim sranjem, pa se nakupilo! Kada mi je losije, nosa me skoro po citav dan. Kada mi je bilo dosta bolje, znalo me nekada u par dana uhvatiti na trenutak osjecaj taj kao da sanjam! Imas li ti panicne napade i crne misli? Izvini citam odjednom, pa ne upratim sta je kod koje tacno! Pusaaa svima!

tara imam i napade panike i crne misli user posted image oni su cesci nego ovo san-java

(odgovor članu taraG)
Neposredna veza do poruke: 1935
20.2.2011 10:47:24   
Natty

IZVORNA PORUKA: dalmatinka5

tara, i a ostale kome je slično, jel imate strah u toj depersonalizaciji ko da to nisi više ti, ko da si se prominila, mene to tako straši

naravno,nekad se plašim same sebe user posted image

(odgovor članu dalmatinka5)
Neposredna veza do poruke: 1936
20.2.2011 10:52:54   
little_skvo
Meni je prvo poceo taj osjecaj da sanjam i lebdim, ali nije bilo toliko straha pa sam se nekako naucila nositi s tim. I sad kad me uhvati nekako mi svejedno. Samo ako se previse skoncentrisem na to, onda me uhvati i neka nelagoda pa i ja po preporuci psih. pocnem brojati stvari i sl...

(odgovor članu dalmatinka5)
Neposredna veza do poruke: 1937
20.2.2011 12:30:58   
taraG
Dalmatinka imam i taj osjecaj, mozda je kod mene dosta ovo izrazenije i crne misli jer nemam panicne napade! Nekada kada se pogledam u ogledalo, ili kada pogledam svoje ruke kao da nisam ja, kod mene se tako javlja, strasan osjecaj! Ali eto, bolje vam je sto je manje toga, aBd da bude bolje pa da se i ja ovako "lebdeca" malo spustim heeh! Pusaaaaa!

(odgovor članu little_skvo)
Neposredna veza do poruke: 1938
20.2.2011 12:59:24   
little_skvo
Sve lebdece stvari moraju sletjeti pa tako i mi;) Ja ponekad imam osjecaj da moje noge nisu moje i da cu da se srusim,ali nista se ne desi. Zelim vam svima puno snage za borbu protiv ove-gluposti :**

(odgovor članu taraG)
Neposredna veza do poruke: 1939
20.2.2011 18:43:18   
dalmatinka5
ko da smo presvjesni sebe pa nas to straši u ovom stanju, mene i kad prođe taj osjećaj depersonalizacije, ja se onda sjetim toga pa ispočetka, uf

Neposredna veza do poruke: 1940
20.2.2011 20:14:50   
jana mk
user posted image user posted image user posted image pusa cure ja stiglaaaaaaaaa heeheheheeh sto ste se vi iznapisale ovih dana jao 1 sat vas citam ,ali sam pala sa stola kad sam procitala da neko daje predlog da se vozimo u kombiiiiiiiii i iza nas hitnaaaaaaaaa jao hahahahahh nisam se tako nasmijala odavno hahahahah eh da je Hickok ziv hahahha pa da nas on vidi u kombi iza nas hitna a nas drma anksioznost i PN hahahahaha jao zombiiiiiiii postali bi popularni hihihiihhihi i na kombi napisemo Klinika EX_YU hahaahahahahahaahaha ,a dadada mislim napisala da muz sa pritiskom a nju lece jao sta sve mi mozemo odglumit hahahaahahaah sve vas ljubim i grlim ja se provela burno i divnooooooooooooooo .....user posted image user posted image user posted image

„Moguće" upita „Nemoguće": Gdje živiš? Reče: U snovima nesposobnih.

Neposredna veza do poruke: 1941
22.2.2011 20:24:48   
sreća35
Cure pa gdje ste vi......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 1942
22.2.2011 22:54:49   
little_skvo
samo da posaljem veeeeeeeliku pusu svima i nadam se da sve ide na bolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sreća35)
Neposredna veza do poruke: 1943
23.2.2011 0:38:23   
AnzA
nekome na bolje hvala Bogu ,nekome na gore doduse djelimicno na gore nadam se,u krizi sam jbg nekako se borim kao i ovo godinu i po sto hodam naprijed ma nazad i sve tako,,,,eto pusa za sve,idemo u nove pobjede,valja se izborit sa ovim svima,kad skontam ,ma i hrabre smo ko niko ,sta sve prolazimo pa Boga mi,nije nam lako sta sve nosi ova naksioznost,al opet se drzimo ......cmokuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1944
24.2.2011 16:54:40   
sreća35
Drage dušice pa gdje ste vi jeli to ank. iščezla daj bože.Ja sam na sve još i gripozna pa čitav dan ležim stvarno bez veze ali eto valja gurati naprijed....Moja tara kod mene ti je isto sve taj osječaj nestvarnosti je fuj fuj ali treba ga ignorisati i raditi sve kao da i ne postoji znam da je teško ali...neznam ja godinama tako radim pa evo me čak kažu da sam jaka i da svaku prepreku savladam a ja mislim nemate vi pojma kako se ja borim ...prestala sam več odavno ijaditi i objašnjavati kako se osječam jer ko ovo ne proživljava nemože ni shvatiti.....zato mi imamo jedna druge da se žalimo i razumijemo...i tako da mi sada prija što svi oko mene misle da je to nešto bilo prolazno nevolim da me gledaju kao da mi nešto fali jer idem kroz život i borim se kao i oni bez ank.svak nosi neki teret a ovo je naš i mi čemo ga iznijeti do kraja aBd....zato polažite ispite mi smo i sa ank. inteligentne upoznajite nove ljude možda se desi i ljubav ko zna....OVO JE SAMO MOJE MIŠLJENJE ŠTO NEZNAČI DA JE ISPRAVNO PUSSSSSAAAA....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu AnzA)
Neposredna veza do poruke: 1945
24.2.2011 20:19:45   
Natty
hej cure evo i mene opet malo,ja sam manje -više ok samo ova zima i tmurni dani me ubiše user posted image danas mi se poslje duzeg vremena javio jedan mali napad panike,kazem mali jer nije bio onog jakog intenziteta kao i inace i to sam bila u autu sama stajala na pruzi i cekala da voz prodje i malo me eto ćopilo user posted image al dobro je nije bilo tako strasno....idemo naprijed!!!!! user posted image u nove pobjede.... pusa svima user posted image

(odgovor članu sreća35)
Neposredna veza do poruke: 1946
24.2.2011 22:17:47   
jaca76
pa copilo te na pruzi zato sto si imala vremena da razmisljas o tome,jer dok vozis skoncentrisana si na voznju..uh ne spominji vise voznju i napad panike molim te da ne pocnem sad i u voznji razmisljat o tome

(odgovor članu Natty)
Neposredna veza do poruke: 1947
24.2.2011 23:34:53   
Natty

pa copilo te na pruzi zato sto si imala vremena da razmisljas o tome,jer dok vozis skoncentrisana si na voznju..uh ne spominji vise voznju i napad panike molim te da ne pocnem sad i u voznji razmisljat o tome

sorry neću više spominjati user posted image

(odgovor članu jaca76)
Neposredna veza do poruke: 1948
26.2.2011 0:12:36   
jana mk
pusa cureeeeeeeeee gde ste kolegi hahahahha ,mi ovde ko na kolektivnu terapiju kad bi sve nase dozivljaje skupili napisali bi knjigu o anksioznosti mozda bi i slavni postali ali izdamo je pod psevdonim "Drustvo anksioznih"hahahaahahha ,nego cure gde nam je onaj nas imali smo mi i momka u kolektivu, mislim mirex bese, odavno se nejavlja o strelcu da i nepricam ,bambi ,dina, profa,daj daj,maj67 ,Anidae,i Zabicu27 nema odavno user posted image user posted image user posted image da nenabrajam ko jos nama fali nego neka su samo oni nama dobri pa kad mogu i nek kucnu koji redic ......sve vas ljubim

„Moguće" upita „Nemoguće": Gdje živiš? Reče: U snovima nesposobnih.

(odgovor članu Natty)
Neposredna veza do poruke: 1949
26.2.2011 11:25:20   
sreća35
Ja sam stvarno tužna user posted image zašto nam nema starih članica bilo da ste bolje ili gore napišite nam koji redak....Elmasa pa gdje si nam ti tvoji postovi pravo fale....što reče jana ovo nam ga dođe kao kolektivna terapija a na ljeto čemo mi i na izlete aBd....dok obiđemo sve gradove i međusobno se upoznamo zaboravičemo i da ank. i postoji ha ha ha ....Leki kakvi su nalazi šta se dešava obavijesti nas....Tu smo da se podupiremo i pomažemo...Nije uvjek lako znam ali iza kiše uvjek sunce dođe borimo se  mislimo pozitivno i biče aBd bolje...MORA BITI VELIKA PUSSSSSAAAAA ZA SVE MOJE DUŠICE....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 1950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *