blur 77
|
Sanchez, mila, beba je super hvala Bogu, jos malo pa ulazimo u 7-mi, dosta toga smo prosle, ali se drzimo, borimo se svaki dan, jedva cekam da se rodi moja princeza pa da kazem zbogom svemu ovome i uzivam u njoj. Meni se stanje pogorsavalo iz straha da ce zbog mog stanja njoj nesto desiti i tako u krug, uh, eto nekom se trudnocom anksioznost povuce, meni se pojacala, ali trpim, sve za bebu, ni jednu tabletu nijesam popila, a imala sam mnooogo lose periode, ali mi je pomisao da imam bebu u stomaku davala snagu. I sve ove zene i njihova podrska i optimizam. I ljubav mog muza i roditelja... Jaco, kako auto ide, je li se vozas, sjedi i ne razmisljaj, vozi i uzivaj u voznji, mene voznja smiruje. Jano, moze Ohrid, divan, romantican grad, prije dvije god smo ja i muz sa drustvom bili za Novu God i proveli se ludoooooooo, planiramo sl Novu opet u Ohrid. Divna muzika, hrana, vina, ljudi...odusevljeni smo. little skvo, bas juce sam kod drugarice prelistavala knjigu Moc sadasnjeg trenutka, oduzila je sa citanjem, ali se nadam da cu je uskoro dobiti. I ona ima samo pozitivne kritike o knjizi, inace se moja prijateljica vrlo uspjesno nosi sa ank tri god, bez lijekova, ai ne voli pricati o tome niti citati bilo sta po internetu, mozda je tu i tajna, jer ja stalno nesto istrazujem i stalno pricam o tome, samim tim i pothranjujem paniku. Jos ovo da kazem, nesto sam se raspricala, da ja nemam problema negdje otici ili vozit auto ili ici avionom ili izlazit navece, jednostavno ne razmisljam o strahu i idem, meni je gora stalna napetost i obruc oko glave i crne misli i cvor u stomaku i ostali simptomi uzasni. ljubiiiiim sve