|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Anksioznost??
18.2.2011 23:54:44   
Natty

IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: Natty

user posted image user posted image user posted image user posted image i kod mene je isti slucaj ,vise me je sramota sto cu pasti u nesvjest i strah da mi nece neko mazniti novcanik u kojem nikad nista nema user posted image dok sam ja u nesvjesti
a sta ti je bilo pa si pala u nesvjest? vjerovatno nije od anks...
kontala da je to to...tj. da je gotov...bio mu pritisak 260/160...ma od soka...nisam ja imala pn...ja sam se samo ubandacilauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image pa ti već sahranila čovjeka u svojoj glavi ,a njemu ustvari ništa strašno
user posted image
salim se...uh jbte stvarno mu se digo jako ....pritisak mislim user posted image
no sto no mu se digouser posted image user posted image

kao sto rekoh spusti mu ga sa paradajz čorbom user posted image

...ko ne valja sebi,neće nikome...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1901
18.2.2011 23:56:33   
Natty

IZVORNA PORUKA: dinaa

Kad je MM otisao u hitnu zbog visokog pritiska dr.ga pitao kako je uopste dosao na nogamauser posted image

A sta fali i kad bi se skupile samo fazon je sto niko nikome nebi dao da isprica do kraja svoju situaciju zamislite kad bi pocele jedna drugoj upadati u rijecuser posted image user posted image user posted image user posted image

onda nek jedna prica,a druge bi klimale potvrdno glavom user posted image

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 1902
18.2.2011 23:58:28   
Natty

zamislite da se sve skupimo koje imamo napade panike i koje "padamo u nesvjest" negdje na javnom mjestu ,recimo u kaficu i da nas jednu po jednu hvataju napadi ,a neko nas sa strane promatrao ,reko bi da smo iz neke druge dimenzije kad bi vidio naše tikove i promjene raspoloženja i grimase na facama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kusturica bi od nas imao materijala za film user posted image
ja se recimo pijace jezim...dok mi nikakav problem nije otici na koncert i gurati se u masi...pravi sam fenomenuser posted image user posted image user posted image

stvarno si fenomen user posted image user posted image
ja mislim kad bi otisla na koncert da bi se u roku od 2 min popela na binu i na mikrofon rekla nek mi pozovu hitnu user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1903
18.2.2011 23:58:39   
Anoniman

Kad je MM otisao u hitnu zbog visokog pritiska dr.ga pitao kako je uopste dosao na nogamauser posted image

A sta fali i kad bi se skupile samo fazon je sto niko nikome nebi dao da isprica do kraja svoju situaciju zamislite kad bi pocele jedna drugoj upadati u rijecuser posted image user posted image user posted image user posted image

onda nek jedna prica,a druge bi klimale potvrdno glavom user posted image

ma to bi inace sou biouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Natty)
  Neposredna veza do poruke: 1904
19.2.2011 0:00:53   
dinaa
E curice moje odo vam ja spavati nesto danas nisam dobro manta mi se al ozbiljno.

Moja djeca su moje najvece blago!!!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1905
19.2.2011 0:02:47   
Natty

E curice moje odo vam ja spavati nesto danas nisam dobro manta mi se al ozbiljno.

ma nije ti nista user posted image
laku noc i misli pozitivno user posted image

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 1906
19.2.2011 10:16:52   
little_skvo
Pozdravcic!
Otkad sam otkrila forum to mi je prva obaveza kad ustanem ;) Natty stvarno si zakon, toliko pozitivne energije izlazi iz tvojih rijeci, a naravno i ostale. Kad se desi situacija da je nekome lose i da je stvarno neka frka, ja mogu bas sve sto ne mogu zbog anks..I ja sam jedno vrijeme na neki nacin izbjegavala ljude i jer mi se isto desavalo kad ih gledam da me nesto pocne "nosati" i onda namjerno pocnem muciti sebe i upali ;) Nisam se nijednom onesvjestila ali mi je stvarno frka da se to ne desi upravo da se ne izfiram i da mi niko ne pomogne user posted image user posted image
Koliko sam se samo ismijala zamisljajuci scenu koju ste opisale, da se sastanemo i da nas pocne hvatati pn hahahah user posted image user posted image
stvarno show, ali mislim da bi bile toliko pribrane i pomogle jedna drugoj da se na kraju ne bi nista desilo..
Nzm odakle ste, ali u sarajevu je situacija nekako cudna po pitanju anks...ili se to bar meni cini. Ne znam licno nikoga ko se borio s tim ili se jos uvijek bori. Svi su nekako zatvoreni i to dodje kao tabu tema, a reci da ides psihologu ili psihijatru..uzas, odmah si lud user posted image   :**

(odgovor članu Natty)
Neposredna veza do poruke: 1907
19.2.2011 12:10:18   
sreća35
Veliia pussssa za sve....

(odgovor članu little_skvo)
Neposredna veza do poruke: 1908
19.2.2011 12:15:45   
Natty
pozzz cure danas mi je bas nesto bezveze user posted image vrijeme je katastrofa tmurno pa valjda i ja od toga,ruka me boli vec danima pogotovo nocu ne mogu vise da izdrzim ,ne ispavana sam zbog toga pa me to isto ubi u pojam,a treba i da dobijem ovih dana pa me zivci pucaju tj. toliko sam zivcana i bjesna da bi samu sebe za dupe ugrizla samo da mogu dovatiti user posted image dal se vama to desava da budete agresivne pred mengu,ja sam agresivna da se bojim sama sebe user posted image onda mozete misliti kako mi je muzu i djetetu user posted image

(odgovor članu sreća35)
Neposredna veza do poruke: 1909
19.2.2011 12:45:39   
little_skvo
Ja sam pred mengu pravi user posted image  Do podne mrzim sebe, a od podne citav svijet. Rekli su mi da to sve popusti kad se udas i rodis, ali izgleda nista od toga ..Nekad stvarno zelim da sam musko...

(odgovor članu Natty)
Neposredna veza do poruke: 1910
19.2.2011 15:38:45   
dalmatinka5
curke drage, e predlažete vi da se sastanemo po državama jer nas ima, može, evo ja organiziram skup u šibeniku, pa ćemo u Sarajevo, pa Ohrid, da bar nešto dobro izađe iz ove glupe anks. user posted image

(odgovor članu little_skvo)
Neposredna veza do poruke: 1911
19.2.2011 15:43:51   
AnzA
janooo moja draga,naravno da se ne ljutim sto si me malo tu pohvalila heheh,hvala ti na lijepim rijecima,i ti si meni divna i posebna user posted image user posted image

ljubim vas sve drage moje i grlim,evo jos malo i proljece ce nam zakucat na vratima,bicemo manje anksiozne i vise raspolozenije kad prodju ovi sivi dani,pocne nam cvijece cvjetati,uh i mi cemo uz cvijece da cvjetamo ljubim vas....samo se ne brinite vidite nismo same mozete potrazit na net koliko samo ljudi na svijetu pate od istog problema,neki cak i pate a neznaju da su anksiozni i tako vam je to,pusaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 1912
19.2.2011 16:10:04   
taraG
Ej zene kako ste mi? Sta ste svasta napisale, evo pola sata mi trebalo da procitam! Da vas malo pohvalim, pored toga sto imamo sve vise i vise novih clanova na zalost, sve ste pozitivnije i pozitivnije! Ja i dalje stagniram! Drmaju me crne misli i derealizacija, to mi je najgore! Evo mislila sam da je utorak, dodje mi da se rasplacem kada skontam kako sam odsjecena od realnosti! Mada ja i dalje izlazim, provodim se! Ali pojede me to sto ne ucim, toliko sam se trudila za onaj uslov, znate i vi same koliko sam vam kukala, i sada opet blokada! Nisam bila kod psihijatra ima vise od 2 mj., najradije bih uzela te AD, pa neka i tablete malo rade svoje! Pala mi je motivacija nekako skroz. Samo hodam da sto manje mislim, samo jurim, a nista u zivotu ne cinim! Kao sto neko rece i mene kupovina uzasno uveseljava, makar nesto! Ne znam ni sama, treba mi nesto, neko da me onako iskreno pogura, da mi digne volju za borbom opet! Ne mogu vise pohvatati sviju koji ste ovdje, ali pusaaa svima!

(odgovor članu AnzA)
Neposredna veza do poruke: 1913
19.2.2011 18:48:22   
nova_
Zdravo cure moje lijepe! E bas sam se slatko ismijala citajuci vase predhodne postove 
Pored svih muka i problema sa kojima smo se borile i jos uvijek borimo smisao za humor nas ne napusta, to je dokaz da nam ni anksioznost nista ne moze. Bravo za sve vas

Da pozdravim nase nove clanice i pozelim ugodno druzenje, tu smo da pomazemo jedne drugima. Stvarno je ovo postalo kao epidemija, svaki dan novi clanovi. Evo mene zove rodica koja vec duze vrijeme ima zdravstvenih problema i radila je bezbroj analiza i nema sta joj nisu snimili, i kod kojeg dr nije bila. I sta mislite koja je dijagnoza, ne moram vam ni kazati. Anksioznost. A ja joj kazala dijagnozu prije doktora. Kad mi je pricala sta je muci i koji su simptomi odmah mi je bilo jasno sta je u pitanju. I stvarno, jucer me zove i kaze dobila AD i pocela da ih pije. Uglavnom simptomi su nam svima slicni, neke od vas pisu da su izbjegavale drustvo, ja sam takodjer. Mislila sam da svi vide da samnom nesto nije kako treba, a tada sam mislila da sam na pocetku ludila, da cu izgubiti kontrolu i svi ce me sazaljevati, gluho bilo... pu pu pu. Ali eto kad sam saznala svoju dijagnozu i kad me dr ubijedio da necu poludjeti odmah mi je bilo bolje. Zato drage moje ne plasite se, sve ce ako Bog da biti bolje. Velika pusa za sve!!!

(odgovor članu taraG)
Neposredna veza do poruke: 1914
19.2.2011 19:16:40   
Visnja RR
drage moje cesto vas citam a nista vam pametno nemam reci...mozda ce neka reci "ajd briši odavde kad nemas pojma kako nam je " user posted image  
al evo vam jedan link koji sam pronašla ...mozda ima nesto pametno

http://www.anksioznost.net/

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu nova_)
Neposredna veza do poruke: 1915
19.2.2011 20:07:12   
Natty
višnja rr user posted image za članak
samo cu se nadovezati na clanak o napadu panike-recimo ja sam znala kad me uhvati napad panike da cu se srusiti u momentu smišljati sta cu reci ljudima kad dodjem sebi iz nesvjesti user posted image ako bi me pitali sta mi je bilo rekla bi im da sam malokrvna ili da nisam nista jela taj dan ili da mi je nizak pritisak user posted image pored svega toga straha ja jos smisljam kako cu slagati ljude ,baš sam fiju fiju user posted image

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1916
19.2.2011 20:10:22   
Natty
nova_ ja sam isto kao i tvoja rodica obisla sve doktore krv sam znala vaditi i po 2 puta mjesecno i naravno svi nalazi su bili u redu..a i moja svekrva je isto to dozivila prije par mjeseci ja joj govorila da joj je to od depresije,ona mi nije vjerovala,jedva sam ju ubjedila da ode kod psihijatra sto se pokazalo da sam bila u pravu i evo sad i ona vec 2 mjeseca pije AD...tako da nas je sad dvoje u familiji na AD user posted image

(odgovor članu Natty)
Neposredna veza do poruke: 1917
19.2.2011 20:12:13   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

drage moje cesto vas citam a nista vam pametno nemam reci...mozda ce neka reci "ajd briši odavde kad nemas pojma kako nam je " user posted image  
al evo vam jedan link koji sam pronašla ...mozda ima nesto pametno

http://www.anksioznost.net/

ma brisiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Visnja RR)
  Neposredna veza do poruke: 1918
19.2.2011 20:13:18   
Anoniman

samo cu se nadovezati na clanak o napadu panike-recimo ja sam znala kad me uhvati napad panike da cu se srusiti u momentu smišljati sta cu reci ljudima kad dodjem sebi iz nesvjesti user posted image ako bi me pitali sta mi je bilo rekla bi im da sam malokrvna ili da nisam nista jela taj dan ili da mi je nizak pritisak user posted image pored svega toga straha ja jos smisljam kako cu slagati ljude ,baš sam fiju fiju user posted image
a ovako i jauser posted image user posted image
a sad kontam...ne mogu pasti...imam kolica koja guramuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Natty)
  Neposredna veza do poruke: 1919
19.2.2011 20:15:59   
Natty

a ovako i jauser posted image user posted image
a sad kontam...ne mogu pasti...imam kolica koja guramuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1920
19.2.2011 20:17:20   
Natty
a najvise mi bilo strah da me nece panika uhvatiti dok se budem poradjala...i gle čuda nije me ni jednom copila,tacnije nije mi bila ni na kraj pameti od bolova user posted image da mi se svaki dan poradjati da nemam panicni napad user posted image user posted image

(odgovor članu Natty)
Neposredna veza do poruke: 1921
19.2.2011 21:06:35   
sreća35
Pozdrav za nove dušice.......Emoja sanchez da je nama mirzu možda bi on bio pravi AD ha ha ha a ako ne Mirza onda možda neki drugi Mirza da nam reguliše ovaj hormon sreće....malo šaleee...znate bilo bi pravo da nabavimo jedan kombi pa da pravimo izlete Šibenik Ohrid Sarajevo a nabavičemo hitnu da ide iza nas šta mislite ha ha ha....htjela bih pitati vi koje imate PN dali imate i ove odvratne crne misli kojih se nikako osloboditi ako je to samo PNnebih ništa da obezvređujem ali je to možda i lakše jer su ove misli i taj osječaj odsutnosti stvarno fuj fuj fuj ...bičemo mi aBd zdrave lijepe i vesele pa možda ulovimo i AD poput Mirze ha ha ha ali bi se stvarno trebale nekako početi družiti i uživo pussssaaaa za sveeee...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Natty)
Neposredna veza do poruke: 1922
19.2.2011 21:17:38   
Natty
znate bilo bi pravo da nabavimo jedan kombi pa da pravimo izlete Šibenik Ohrid Sarajevo a nabavičemo hitnu da ide iza nas šta mislite ha ha ha...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ma meni je sve isto i panicni napad i derealizacija i crne misli sve mi je isto sve je fuj fuj user posted image

(odgovor članu sreća35)
Neposredna veza do poruke: 1923
19.2.2011 21:41:45   
dalmatinka5
oćete mi opisati kakav vam je taj osjećaj derealizacije i depersonalizacije?
da vidim jel isto osjećamo

(odgovor članu Natty)
Neposredna veza do poruke: 1924
19.2.2011 22:51:50   
taraG
Evo ja cu, moja boljka hahahhaha! Ja nemam panicne napade! "Samo" crne misli i tu deralizaciju, iliti prije da je kod mene depersonalizacija, nije ni bitno kako se zove! Najblize sto mogu da opisem odjednom me uhvati kao da sve to sanjam, kao da je sve nestvarno! Strasan osjecaj, i sve duze traje, sto se ja vise pokusavam vratiti u ralnost! Tako da se ja prepustim, nekada se stipnem, mada ne pali kod mene, samo mi modrice ostanu! Psih. mi je dao savjet da u sebi ponavljam sta se nalazi oko mene, ko prolazi, kakva su auta boje, registracije, sve sto se nalazi oko mene, i stvarno djeluje! Tako se zamislis oko tih realnih stvari oko sebe, pa ode taj osjecaj! Ali sada sam neka i malo demoralisana, pa mi se to i neda! Meni kada je losije, taj osjecaj nestvarnosti me nosa skoro citav dan, uzas! Mislim svjesna sam ja svega, gdje sam, sta sam, sanjam li, ali je samo takav osjecaj mi! Nekada mi dodje kao strah da ne znam da li sam ziva pu, pu, pu, daleko bilo! Eto cure moje, navratite i do BL na toj turneji hhehehe! Pusaaa!

(odgovor članu dalmatinka5)
Neposredna veza do poruke: 1925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *