blur 77
|
Nesto nam zene nijesu raspolozene za pricu. Ja samo da se javim, danas idem na kontrolu, pa me malo vise uhvatio onaj ruzan osjecaj kad trne glava . Ma stalno se neki novi simptomi javljaju, meni je mozda nesto i od trudnoce, ali ja sve pripisujem anks, a trebala bih radit suprotno,ali aj izadji na kraj sa mojim mozgom. Konacno sunce kod mene, juce sam SAMA setala kroz grad i svracala po radnjama 2 sata, uvijek mi muka da se nakanim da krenem, pa posle bude super, malo sam bila kao pala s Marsa, ali sam 2 sata izgubila po gradu i sinoc odmah zaspala. Nervira me kad se probudim onako iznenada u 5-6, pa me uhvati strah, pih. Ma malo mi je i dosadno, nemam nekih obaveza, prerano sam otisla na trudnicko, vec u drugom mjeecu, pa ne znam sto cu od sebe, a prije mi je uvijek hvalilo dana, nijesam mogla sve stizati. Nekako mi se sav zivot odjednom promijenio, a ja sam primijetila da jako tesko podnosim promjene. Kad uporedim moj zivot od prije godinu i sad, pa to nema nikakve slicnosti, ali valjda se nekad vratim na staro. Da, malo sam analizirala svoj zivot (znam da to ne bih trebala radit!!!) i primijetila sam da ja odavno vucem neke strahove, i da sam i ranije imala neke prisilne misli, i iznad svega bila emotivna, uvijek pred ispite imala vecu tremu od drugih,ali to mi nije remetilo svakodnevni zivot, nekako sam zivjela s tim bez obracanja paznje, sve do prosle godine. Ja se sve nadam proci ce kad dobijem svoju bebu, ako ne odmah cu da se bacim na lijecenje, da krenem kod psihologa, pa i lijekovi ako budu trebali, samo da pocnem normalno da zivim, da se ne iscrpljujem svakodnevno. Pisite, drage moje, bilo sta ljubim