Zabica27
|
Evo mene ko za mene pita... Nova mila moja,vidim ti me trazis ovuda,pa da ti se javi i kazem da sam hvala Bogu dobro,radim,imam divne kolege na poslu,zezam se sa njima,more obaveza sam sebi nabacila,ali uzivam u tome,nemam kad da razmisljam o anks.,nekad pred mjesecnicu me uhvati blaga kriza ali to brzo prodje,ne obracam paznju na to...Decko me slusa,masalah ko nikad pa sam sretna i sa te strane,nekako mi daje snagu,jer takav je, uz njega je sve lako,nekako on iako ima tezak zivot i more problema,uvjek je optimist i kazem uz njega sve je lako ni jedan problem nije ne rjesiv....Ali opet sto se tice ovog sranja,snaga je u nama,i treba je traziti u sebi,ja mislim da sam svoju nasla ,u sebi,u njemu,u ljudima koji me vole,zbog svega toga sam sretna,hvala Bogu i svaki dan podsjecam sebe na sve to sto imam u zivotu,na sve te ljude koji me vole,koje ja volim,odatle crpim srecu i snagu...Nekad dok me drmalo ovo govno,nisam tako razmisljala,jednostavno nisam mogla, sad ne dam sebi da razmisljam negativno,naravno bude kriza,pa ljudi smo,ko ih nema,i najaci prolaze kroz njih.Ali bitno je da uvijek ima nade i lijeka za sve,samo svako ga treba naci sam za sebe,jer nismo svi isti...ali ponavljam bitno je da uvijek u svom crnilu koje nas ponekad tako silno okruzi,postoji i svijetlo,samo treba vidjeti sa koje strane ono sija i usmjeriti se ka njemu... Drage moje,ljubim vas puno svei ,i zelim sve najjj od srca,glavu gore,ima nade,bolji dani dolaze i za nas,mozda necemo biti iste osobe kao nekada prije,ali i bolje je, jer bit cemo snaznije jer znamo sta smo sve prosle,znamo sta je to i da nam ne moze nista... Tu sam uz vas,iako cesto ne pisem,uletim pa procitam,ne dajte se,glavu gore...Pusaaa velika za sve redom da ne nabrajam...A sad moj sloncek, jer zaista se hvala Bogu ovako osjecam,sretno i zaljubljeno ,masalah,ne ureklo se...Pusa drage moje...
|