AnzA
|
...evo par dana sve hocu da se javim da pisem,lose se osjecam,nerkako se borim,al ovaj osjecaj u meni ruzan,i dalje je tu,ovih dana jace nego predhodnih. danas je najvise ,dolaze mi crne misli,dokad vise ovako i ad pijem i bolje mije nravano,al cim me zareda ovako par dana da mi je lose ja mislim eto sad ce se sve vratit,nenzma vise ni sama,znam da me razumijete,i vama je tako,al eto moram s enekome poazlit,a samo vama mogu najotvorenije sve rec.... nego je pitao jel pije neko ZOLOFT,ja ga pijem,sad ce 7 mjesec,sta ci imam sa njim i padova i da kazem uspjeha,moje stanje se NIKAKO NEMOZE PJERIT PRIJE ZOLOFTA,I POSLIJE,pa ako vam ga ljekar prepise,slobodno ga pijte,ako nebude odgovrao,hvala Bogu imam drugih AD,pa jedan ce pomoc. drage moje drzite se,zelim vbams ve najljepse,elmasi puno srece,snage da prevcazidje taj raskid,i vama svima svaku prepreku inace u zivotu da uspjesno predjete,puno vas volim i pozdravljam janu,sanchez,jacu,zabicu,taru,novu,blizanac,bambi,maj i sve druge ako koga izostavim,ne znaci da ga ne pozdravljam hvala jaci na divnom textu,mogo ga je lijepo i pocuno ISCITAVAT STALNO KAD SER OVAKO OSJECAMO,LJUBIM VAS ZA SRECU
|