HNF -> RE: Anksioznost?? (27.5.2014 21:57:47)
|
Evo i mene drage moje. Bila na grupnoj, ispricala se tamo samo tako, i dosla s grupne preporodjena [sm=bravo.gif]. I tako, sve se svodi na ono sto mi vec znamo, cemu damo fokus , to ce nas i plasit. Ako damo fokus ili paznju mislima one ce se jednostasvno zabetonirat u nas um, psihu,i stalno ce biti tu. Od panicnog se ne treba bojat, niko nikad nije poludio ni umro, tako nam rekose [sm=smiley2.gif]. Uglavnom sve ono sto nam sejavi, bilo koji simptom, ako mu pridajemo paznju i znacaj, on kod nas izazove strah i STA AKO, e onda se strah strahom hrani i to biva sve vece i gore. Rto reko da vam malo prenesem o tome sta radimo na grupi. uglavnom, moramo se mjenjat, svoje navike,stavove,uvjerenja i ponasanja koja su nas i dovela do ovdje. Mene npr.strah ici daleko od kuce u zadnje vrijeme. nedavno svi sjedimo, familiarno i nesto se dogovaramo oko odlaska na jezero ili negdje tako jedan vikend. i ja kazem muzu ma reko ja ne smijem, zamisli ako tamo dobijem panicni, pa onda nervni slom, oooooj boze.eto sad me i to poecelo, da ne smijem daleko iz grada.ali rekla sam boze zdravlja idemo, psa kud puklo da puklo. mamice24,meni jedino caffetin pomaze za glavu, a mog muza evo vec par dana toliko glava boli, da me isprepadao. valjda bilo vruce ovih dana, pa se otvarali stalno prozori i u autu pa ga propuh uhvatio. inkognito, mladaaaa, bas se radujem zbog tebe, ima da uzivas taj dan, pleses,pjevas pa samo se jednom udajes akobogda.nema reprize [sm=smiley36.gif] dina super je sto si toliko pozitivna i optimistcna, zato si i uspjela sama ovo sve prebrodit,svaka cast, ja sa oduvjek bila pesimista i kraljica drame [sm=kava.gif] drage moje, ja vas ne znam ni jednu licno, ali toliko ste mi drage bas bas, kao da vas znam cijeli zivot [sm=smiley27.gif] [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|