Inkognito -> RE: Anksioznost?? (12.4.2014 16:35:20)
|
Drage moje zene, kako ste danas? Ja se taman neki dan htjela pohvaliti kako sam dobro, i kako mi se cini da idem ka pobjedjivanju ovog naseg sranja, kad eto opet me jucer spuca. Kad opet spuca bude mi nekako teze jer se zaocaram sto mi se opet vratilo, al onda pokusavam sama sebi reci da je opet dobro, jer cim imam dane kad se dobro osjecam i kad mi se cini da je to to, onda kazem sebi da idem naprijed, jer cim imam dobrih dana znaci da se insan polako krece ka naprijed... Mene malo zbunjuje to sto kazu da se treba prepustiti simptomima, prihvatiti se onakvom kakva jesam, jer tako anksi (tako joj ja tepam) popusta pomalo, al opet s druge strane drugi kazu kako se treba boriti, pa me to nekad zbuni, ne znam kako djelovati kad me uhvati. Kako kog okrenem, nama je borba svaki dan, pa eto nekad se insan umori od konstantne bobre, malo poklekne, konda dokad vise ovo ovako, al opet se ohrabrujem time da je ovo privremeno stanje, da ce akoBogda proci i da cemo opet biti kao nekad prije, doduse samo malo osjetljivije... Ja sam kupila omegu 3, pa eto kontam da ce mi to ojacati nerve. danas nesto posebno treperim unutra, a imam osjecaj da je i spolja vidljivo, pa mi to stvara jos dodatni pritisak... BMW, ja sam iscitala cijeli ovaj forum prije nego sam se pocela javljati, i tebe nekako pratim od pocetka. Drago mi je da si napredovala, bas se vidi koliko si prepreka savladala i drago mi je zbog toga. Voljela bih da se jave i ostale zene koje su nekad bile na forumu, cisto da nama novim clanicama kazu kako se sada osjecaju. Pozdravljam i grlim sve hrabre zene ovdje!!!
|
|
|
|