Zabica27 -> RE: Anksioznost? (24.3.2010 10:59:05)
|
Cao drage moje...Kako ste mi? Imam jedno pitanje za vas sve,a to je kako ste svojim muzevima ili momcima rekle za anksioznost i pn?I kako su oni reagovali na to?Naime,ovo vas pitam iz razloga sto ja mislim svom momku reci za ovo svoje stanje,a ne znam kako poceti,a i ne znam kako ce on reagovati na to jer nekako je malo tradicionalan tip,pa ne znam kako ce gledati na sve to. Ja bih u principu sada mogla sve sama obavljati,nemam pn,nekada blagu anks.kad treba odraditi neke malo ozbiljnije stvari tipa sastati se sa nekim ljudima u razgovoru za posao ili otici na neka dalja mjesta ali to me ne zabrinjava uopste.Medjutim meni kad na um padne udaja,druga kuca,svi ti ljudi sto ti dolaze u kucu,uglavnom njegovi i nepoznati,onda i sam cin vjencanja u opstini kod hodze,ma joj mene sve to tako plasi...Kako cu ja to,ono sama sam u tome,on ne zna za te moje strahove,a nikog drugog od "mojih" nece biti tu...U sustini znam da se nece nista lose desiti,mozda pn ali nista strasnije od toga,isti tako znam da sto duze budem u toj situaciji da ce me sve manje biti strah,jer isto mi je bilo i ranije sto bih duze bila u tim "strasnim" situacijama vremenom ih se vise nisam bojala,tipa sjedenja na predavanjima i sl...A opet previse razmisljam o tome svemu,pa nadaodajem neke crne scenarije,sta ako ovo,sta ako ono i to me muci...A ostalih briga nemam,samo to... PUSA velika za sve vas...
|
|
|
|