RE: Anksioznost? (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Zdravlje

Poruka

taraG -> RE: Anksioznost? (8.3.2010 15:18:36)

Ja ne pijem lijekove, trebala sam ali mi je psihijatar odgodio! Pijem samo ritrovil za smirenje po potrebi! Mozda ako ides psihijatru, ali ne na pishoterapiju, onda krace pricate! Moj rekao oko 15 min., dog oko terapije tabletama! Ja kupila psa, kontam da ce me malo zaokupiti! Pusa!

sporty mamaa -> RE: Anksioznost? (8.3.2010 16:44:15)

Mene je jucer ponovo uhvatio taj napad panike... Cu+ijeli dan nesto po kuci radila, cistila, pomjesala milion sredstava za ciscenje, mirisa, svega, a nisam nista jela cijeli dan... Navecer mi dosla neka muka, jednostavno mi se zamantalo, a poslije toka sam se toliko prepala, posebno jer sam sama s djetetom bila kuci... Sto misli u glavi, sta ako padnem, sta ako ovo ono... Ruke i noge mi se tresle, ma uzas... Muz na poslu bio, zovem njega, jedva okrnem broj, kaze ne moze doci, da legnem da se smirim... I dijete se prepalo, pocela plakati... Uzela ja bebu, nekako joj uspjela obuci jaknu, kapu i u papucama izasla is stana... Sreca otisla do rodice koja zivi u zgradi do moje... >Ona mi skihala caj, dala lexilium da popijem i nakon sat sam se nekako smirila... Iskreno bilo je uzasno, znam da mi je sigurno sve doslo od toga sto nisam nista jela sto imam jako nizak tlak i sto sam se preforsirala, ali znam i da nakon toga sto mi je bilo lose da me uhvatio taj napad anksioznosti, tocno sam ga prepoznala ali mu se nisam znala oduprijeti... Inace, znam da je to sve od proteglog rata, od svih onih strahova, ali jos uvijek nisam isla nikakvom doktoru, jer sam mislila da se mogu izboriti s tim, zapravo nisam nikome ni govorila, jer odmah svi misle da si luda.. Cak i mm mi se smije, govori smiri se, nije to nista, to ti se zamantalo zato sto non stop visis na kompjuteru... Tako me strah da bi se to moglo ponoviti, morala sam podijeliti s vama, drago mi je da nisam sama u ovome... Sve vas puno pzdravljam i zelim sto manje ovakvih napada...

Ninochka -> RE: Anksioznost? (11.3.2010 22:25:31)

Čitam i nevjerujem....anksioznost neće proći sama od sebe! Optimizam može pomoći al bez terapije se samo vrtite u krug i postaje vam sve gore....depresija se vrlo lako pridruži anksioznosti.
Ja se borim sa tim zadnje 3 godine ...možda i više....Neko vrijeme sam kao i vi strahovala da bolujem od bog zna čega i vadila sam nalaze krvi svako malo, kontrolisala hormone, pila lexiliume i sl....i nalazi uvijek bili u redu a bensedini i lexiliumi nisu ništa pomagali. Doktori su mi govorili da je to sve od stresa al nisu znali dati pravu terapiju. A meni bilo sve gore i gore.
Onda sam čula za jednog psihijatra u Beogradu, odlučim se otići i čovjek odmah prepozna sve moje simptome i postavi pravu dijagnozu. Naravno i terapija je išla uz to. Bila sam kao preporodjena...nije više bilo vrtoglavice, trnjenja ruku i nogu, lupanja srca, zamagljenog vida i svega ostalog....Ponovo sam živjela normalno!
Sada sam u drugom stanju, ulazim u 9. mjesec. Čim sam ostala trudna prestala sam piti lijekove, bilo mi je super prva 3 mjeseca a onda su se opet počele javljati dobro znane tegobe. Isprva su bile slabe ali s vremenom su se pojačale i moram priznati da se jako teško boriti sa tim. Kad me uhvati napad panike jedino što mogu je da sama sebi govorim da će brzo proći i da to u stvari nije ništa....i prodje brzo...zato i kažem da optimizam pomaže al ne može baš sasvim da otkloni muke.
Meni sad nema druge nego da trpim jer ne dolazi u obzir da uzmem bilo šta od lijekova dok god mi je bebać u stomaku. Kad se porodim vidjeću kakva će situacija biti i da li ću imati snage da se i dalje borim sa tim ako ne, uvijek mi ostaje opcija da pijem lijekove pa makar se morala odreći dojenja.
Malo sam se izjadala a ustvari sam samo htjela reći da se ne stidite toga i da pričate o tome. To nije bolest, to je stanje u kojem se trenutno nalazite al ipak trebate potražiti pomoć.

P.S. Puno pomaže i šetnja na svježem vazduhu ;)

nova_ -> RE: Anksioznost? (11.3.2010 23:08:48)

Sporty mamaa ne daj se. To je vjerovatno samo prolazna kriza, jer kazes da si i ranije imala PN. Vjerovatno si se preforsirala radeci pa te to malo iscrpilo.

Ninochka, dobrodosla na nasu diskusiju. Svaki savjet i iskustvo nekoga sa ovim problemom je dobrodosao.
Lakse je kada neko sa iskustvom govori o svemu ovome, jer za nas koje smo relativno kratko u ovome jos uvijek postoje neke nedoumice oko svega.
Slazem se sa tobom oko toga da treba potraziti pomoc strucne osobe. Ovisno o tezini problema nekome mozda pomogne psiholog i psihoterapija, a neko mora piti i lijekove. Ja spadam u drugu grupu i pijem i lijekove i idem na psihoterapiju. Napedak je znacajan, ali moram jos dosta raditi na sebi.

Stare druge gdje ste, nema vas nekoliko danan? Nadam se da ste dobro.

Pusa i pozdravi svima!

taraG -> RE: Anksioznost? (12.3.2010 10:15:14)

Ja i ti nova se borimo i snjufamo po temi hehe! Ja opet juce bila kod psihijatra! Pitala sam ga zasto je rekao ono u vezi moga oca, i dadada (mislim) je bila u pravu, kaze da bi se malo trgla! Rekao mi je da ne povecavam dozu rivotrila i jos ne trebaju AD! Kaze da poslije psihoterapije ne treba da mi bude lakse, nego da mi dodje da se trgnem! Sada cu ici za dvije sedmice, jer nemam bas nesto para za svake sedmice! Rekao je da je to ok! Ja se trudim da preuzmem odgovoronost za male stvari i da dodjem do nekih sitnih ciljeva bez odustajanja! Strah je i dalje tu, malo ga rivotril ukloni, malo ja ignorisem i tako! Jedino me izludjuje zivljenje iz dana u dan, jer se bojim planirati buducnost, jer zbog ovih strah mi djeluje da je nece biti! Ali nadam se da ce se i to polako smanjivati i vracati u normalu! Psihic kaze da je to sve iracionalno! :) Pocela sam vjerovati u ovaj smak svijeta 2012 hihih! Eto vam malo crnjaka od mene, salim se! Puno pozitivnih misli i snage i da se sve izborimo i izadjemo iz ovoga kao nase "starije" sa ovoga foruma! Pusa!

jana mk -> RE: Anksioznost? (12.3.2010 16:09:51)

Pozdrav svima!
Ja sam novi clan na forumu , citala sam ovaj forum vise puta i resila da se i ja uclenim [sm=smiley1.gif].Dolazim iz Makedonije i imam isti problem ko i svi ovde Anksioznost[sm=hudicek1.gif]sve one siptome koje sam procitala od drhtanja do zamucenog vida , sve ti ja to prolazim hehe ,evo danas mi je bas neki tezak dan da mi dodze da eksplodiram , ali sednem na kompa i malo razbistrim glavu pa prodze mucnina pa opet naide i tako ti je evo godinu dana.Bila sam kod psihijatra i prepisao mi asentru 50mg dnevno (pola tablet)i helex 3 puta na dan po 25 mg , kad sam otisla kod mog doktora on mi reko da heleh pijem samo kad ga stvarno trebam a da asentru mogu piti , tako sam se bojala prvog dana da sam celi dan spavala kad sam popila asentru od straha da mi nesto nebude heheeh.Psihijatar mi je reko da vise neidem kod njega i da nisam ja za tamo , da pijem asentru i kad se osetim bolje da mu se samo javim na tel da mi kaze kako da se resim njih ja sam se pre mesec dana osecala bas ko i pre godinu sasvim zdrava i na svoju ruku ostavila asentru , prekinula sam je naglo ali sam za 2 nedelje svatila da nije to bas tako lako pocele su mi se vracat prvicne simptome i vratila sam se na asentru , znam da ce mi trebat jos dugo dugo da se resim ove setuacije , ali verujte da je i meni ko i vama puno lakse kad spodelim ovo stanje s nekim ko me razume jer zna sta je to. Imam cerkicu od 7 god i sjajnog supruga , kad tako nekad razmislim kazem sebi ma procice ovo nekad, samo trebam imat strpljenja i verujem da ce tako i biti, mora da prodze zbog njih . Drage moje prijateljice ovaj je forum odlican za nas , ja cu se stalno druzit s vama kad god imam priliku ostavljacu komentar , moramo bit jaki ja verujem da cemo jednog dana svi koji smo ovde bit oni stari isti ljudi .Pozdrav iz Mk.....

jaca76 -> RE: Anksioznost? (12.3.2010 20:04:53)

Sporty mama,moj savjet-zaboravi,ne razmisljaj o tome sto ti se desilo,izbjegni na neki nacin,ne brini,i kako je ninochka rekla samo optimizmom mozes pobjediti tu neku anksioznost od koje mi moramo biti jace...ja se na takav nacim borim,izbjegavam tablete i kazem sama sebi jaka si ,ti to mozes...a ako ne moze pa hemija je tu al na zadnjem mjestu,samo kad je bas gusto.Meni se isto pogorsa stanje ako sam gladna i umorna...Vidim nove clanice tu, pozdrav i njima i starim drugama[sm=smiley1.gif]

jana mk -> RE: Anksioznost? (13.3.2010 11:38:04)

Dobar dan
Kako ste mi danas moje prijateljice , vidim da smo na ovaj forum samo zene izgleda da samo zenska populacija pati od anksioznosti heeheh.Pozdrav svima.

nova_ -> RE: Anksioznost? (13.3.2010 20:25:56)

Cao svima i dobro nam dosla drugarice Jana! Pises da si naglo prekinula piti lijekove a to nisi smjela uraditi.  Meni je moj dr rekao da ih moram piti duze i ne smije se naglo prestati upravo da se nebi vratilo. I ovako nam niko ne garantuje da se nece vratiti, ali ako pijes po preporuci ljekara i slusas njegove upute mislim da su manje sanse da se vrati. Nisam ni ja ljubitelj hemije, voljela bih da sam mogla bez tableta, ali sad hvala Bogu kad vidim koliko su mi pomogle pit cu ih koliko god bude potrebno. Naravno ima dosta njih koji mogu i bez tableta i njima svaka cast.

Jaca i Tara drago mi je da kontrolisete vase stanje. Meni je zadnjih dana puno bolje, nadam se da ce aBd i potrajati. Nadam se da su i ostale koje se ne javljaju dobro.

Pozdravi i puse!!!

jana mk -> RE: Anksioznost? (14.3.2010 12:59:11)

Dobar dan
Evo mene opet , [sm=smiley1.gif]htela bih da pitam dal je iko od vas imo ovakav problem, naime ja sam ti jedno 10 dana na dijeti jer imam problem s viskom kg, i zadnjih 3 4 dana sam malo vise anksiozna u odnosu pre dijete , stalno mi je vid zamucen i nekako sam neraspolozena.Procitala sam negde da dijete mogu delovat na anksioznost, dali je iko od vas imo ovakav problem , sta mislite dal je moguce da sam malo vise aksiozna od dijetu? Hvala unaprjed...Pozdrav

nova_ -> RE: Anksioznost? (18.3.2010 10:43:12)

Konacno proradilo[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Druge moje sta ovo bi? Bas mi je nedostajala komunikacija sa vama. Meni se haman pojacala anksioznost kako nisam mogla uci na site [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Ja sam ovih dana malo losije, ali nije strasno. Uspijem se iskontrolirati, neku noc me uhvatilo ali nisam htjela popiti nikakvu tabletu za smirenje i proslo je. Nadam se da ste vi dobro.
Pusa vam i cujemo se!

Zabica27 -> RE: Anksioznost? (18.3.2010 15:09:22)

Cao curke, kako ste mi sve redom? Mene nije bilo jaaaako dugo,iskreno citam vas al slabije pisem...Prije svega da kazem Ninocki da ocito nije bas dobro vidjela jer svaka od nas manje-vise je bila ili jos uvijek ide kod doktora.I jasno da se mora otici kod njega jer kad te to strefi nemas pojma sta ti je mislis da ludis da ces umrijeti,i onda dr odredjuje da li ti treba terapija ili ne,i kad shvatis sta ti je i kad lijekovi odrade svoje ,sve ostalo je na tebi i svaki dr ce ti reci da zapravo najvise sebi sam mozes pomoci,i to suocavanjem sa strahom,jer bjezanjem od straha nista postici neces,jer pobjeci mu ne mozes...
Al evo znam licno osobu koja je bila jaaako lose toliko lose da je lezala u krevetu i plakala kako je strah kako se boji da ce joj umrijeti roditelji a onda ona tj on ostati sam na svijetu i kako se nece moci brinuti sam za sebe,bojao se izaci van,spavati sam u kuci,putovati busom ma svega se bojao,i onda ode kod dr dadne mu tablete-bosaurin i kaze mu da dolazi na razgovor.Na razgovor je otisao 3 puta ,a popio je svega 2 tablete,a ostalo je uradio sam(pio je bahove cvijetne kapi za strah).Otisao kod obiteljskog lijecnika koji nije psihijatar i ovaj mu je rekao radi sve sto mozes samo da ne mislis na taj strah,pa cak ako nemas nista drugo raditi ispravljaj krive eksere[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image].I radio je svasta samo da skrene misli.To ga je strefilo na 3 god faxa na zimskom raspustu, i krenuo je poslije toga na predavanja,bilo je guravo,ali mic po mic.To je bilo prije 6 god,danas je zavrsio fax,radi,ide na brojne sastanke u druge gradove i znate sta kaze na to kad ga pitam za anks,kako si uspio izboriti se sa tim,a on kaze :prepusti se i ne misli previse na to-proci ce.
Samo da se razumijemo da ja nisam protiv doktora i da treba otici njima,ali najvise mozes sam sebi pomoci nakon sto te dr usmijeri kako se to radi.
Eto toliko od mene,nadam se da vas nisam previse smorila.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Ljubim vas punoooooooooo sve i zelim sve najjjj...
PS.Bila sam jako tuzna misleci da nam je forum otisao u nepovrat,s obzirom da ovo nije stimao ovih par dana.Kad evo ga opet radii[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

taraG -> RE: Anksioznost? (18.3.2010 23:14:17)

Ejjjj curke moje, evo nas napokon! I meni bilo krivo da je forum otisao, ko je nasao hackovati ovakav forum! Ali pazite, nisam isla na depresija forum nikako dok ovaj nije radio! Bravo ja! Oh hvalite me usta moja kada niko nece! :P Meni je onako, bojim se reci bolje! Ali trudim se da skrenem mislim! Meni psihijatar rekao da ne moram da prigrlim strahove, ako mogu da nadjem nacina da ih ignorisem i ne mislim na njih super! On meni stalno ponavlja knjigu "Cekajuci Godoa" ne zna se da li ce Godo doci, ali daj ti da mi vidimo sta cemo raditi do tada, tako on kaze! Pa se ja bakcem svojim psom, cistim po kuci, idem na kafe i tako! Jos mi momak nije tu, i tako je super da imam sada psa, jer mi puno lakse pada! Nadam se da ce ici na bolje, ove sedmice nisam isla kod psihijatra, tek sljedece! I dalje su strahovi tu, ali nadam se, sta bih! Pozdrav novoj clanici Makedon.! Pusa vama drage moje!

Anoniman -> RE: Anksioznost? (19.3.2010 11:11:25)

ej drage moje,
evo da vam se i ja malo na brzinu javnem...
tara cestitam na takvom pozitivnom stavu... samo naprijed i nastavi tako... na pravom si putu...
zabice, i ti mi djelujes pravo pozitivno, samo tako... drzim vam palceve...
iskreno se nadam da ce vam ovo lijepo vrijeme donijeti i lijepe osjecaje i da ce svi oni strahovi i sve nelagode koje osjecate nestati sa snijegom... otopice se i docice samo sunce...
iako se rjedje javljam ipak vas pratim...

pozdravljam i novu forumasicu, iako mi je zao sto je na ovoj temi, ali ... nadam se da ce ti ovaj forum i ove divne zenice olaksati i pomoci da podneses svoj problem kao sto i one to cine...

jana mk -> RE: Anksioznost? (19.3.2010 12:27:43)

Hvala svima na iskrenoj dobrodoslici.Evo i mene da se javim pokusavala sam nekoliko puta da udzem na forum ali nesto nije bilo u redu , ja se ovih dva dana osecam malo bolje , mozda radi promenu vremena jer je napolju divan suncan dan.Bambi mila zao je i meni da sam na ovom forumu ali sta je tu je, moramo se izboriti,ovaj mi forum uliva pozitivne misli dobro je da znas da nisi sam na svjetu u ovoj set_uaciji, jer oni koji ovo nisu oset_ili kolko se god trudili nemogu te svatiti kako ti je, zato je ovaj forum za mene pozitivan jer upravo znam da ovde ima neko ko me razume u potpunosti jer i sam prolazi kroz taj pakao narecen Anksioznost.Pusa svima , nadam se da ce ovo prolece doneti puno lakse i srecne dane svima nama....Pusa.......

Zabica27 -> RE: Anksioznost? (19.3.2010 14:12:45)

Eh mile moje evo mene opet malo da vas pozdravim,pa begam vani na sunce da set_am sa jednom malom bebom..[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Joj Bambi ja kad procitam da mi ti ili neko drugi kaze da zvucim pozitivno,obradujem se pravo...[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Hvala Bogu i jesam ok,nemam pn ima iiihhh,nervozna sam onako malo tu i tamo,al ja se bas trudim da ne rasmisljam o tome,trazim stvari iz vanjskog svijeta koje ce me zabaviti,set_am,ispijam kafe sa drustvom,citam knjige,sad nekada trebam malo i na fitnes krenuti,a i posao neki ganjam,pa daj Boze da sta od toga bude,to bi mi ba ono dobro doslo da se cini mi se ono totalno oslobodim svega.Mene u principu onako strah te udaje ako bude sad na ljeto,i neka dkad negdje idem sama na um mi padnu te neke misli sta ako sad me scepa,ali nema vise pn,hvala Bogu,samo mi te misli prolete glavom i ja ih na ignore i nema vise straha,samo mu kazem papa prodji pored mene...[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Jana veliki pozdrav i od mene i rekla bih ti dobrodosla,al da je bar neki drugi forum...,ovako neka te sa nama da se druzimo i bodrimo jedna drugu...
I bas super kad nam je vise doslo ovo proljece,nadam se da svima nama sa ovim suncem dolaze puno raadosniji i ljepsi dani i zaista vjerujem u to...Pusaaa najveca...

taraG -> RE: Anksioznost? (19.3.2010 14:46:34)

Zabice bas mi je drago zbog tebe! I meni, vjerovatno kao i svima, gode ovi suncani dani! Uzmem fino psica pa polako u set_nju, kada god mi dodje, nas dvoje lagano! I eto daj Boze da nam svima bude puno bolje! Pusa!

jana mk -> RE: Anksioznost? (21.3.2010 10:32:07)

Jutric svima.
Neznam ni kako da pocnem text, uh meni je danas jedan od najgorijih dana od kad me ta anksioznost spopala, sto puta sam se zarekla da necu da citam po raznoraznim stranama o anksioznosti ali moja radoznalost ...[sm=hudicek1.gif] i evo mi sad ..moram vam ispricat sta mi se dogodilo jer jedino se nadam da ce neko od vas da me malo smiri.Sinoc sam citala o anksioznosti i crnim mislima, znate cesto mi dolazilo ono kad ostanem sama sa detetom jao nedaj me boze nesto uhvati pa da njoj naudim , ali to je prolazilo na brzaka i nije bilo ko ovaj put, i tako ti ja citam, citam i kad odjednom naide mi neki text pred oci kako neka pise da je kod nje na poslu majka ....svoje rodzeno djete tackice su jer nemogu ni da napisem zbor iritira me jao samo sam ugasila sajt i krenula na spavanje, tako mi je bilo lose da celu noc nisam oka sklopila sva sam drhtala i po cjelom tjelu prolazilo mi ono peckanje ,tako mi je tesko da cim sam ustala iz kreveta odmah sam ovamo krenula u nadi da bi mi neko od vas pomogao sajt je bio depresija forum tako nesto, nikad vise tamo necu da udzem .Pusa svima

nova_ -> RE: Anksioznost? (21.3.2010 12:32:12)

Draga Jana znam kako ti je. Ja sam prije citala taj forum i samo mi je bilo teze. Imala sam i ja te prisilne misli, kako ih zovu.  One se javljaju kod anksioznosti. Takodjer sve sto sam citala na tom forumu ja sam poslije uobrazavala kod sebe. Kad sam to ispricala svom dr rekao mi je da nista ne ceprkam po internetu i tim forumima. Rekao mi je da nista dobro tamo ne mogu naci i da mi u ovom stanju sve protumacimo i shvatimo na svoj iskrivljen nacin. Sada vidim da je potpuno upravu. Nasa clanica Tara je takodjer prije citala taj forum pa se isto isprepadala. Uglavnom, ne idi vise na taj forum i sve ce biti ok. Te tzv. prisilne misli su ceste kod anksioznosti ali su i bezopasne, zapravo sve sto nam se u tim trenutcima vrti po glavi samo je iracionalno i nista od toga necemo napraviti, to je samo nas strah.  Opusti se i ne misli o tome sto si citala. 

Pusa tebi i svim ostalim curkama!!! 

jana mk -> RE: Anksioznost? (21.3.2010 13:23:28)

Opet ja!
Draga Nova nemogu ti reci kolko si mi pomogla , znaci trebam se samo opustit i sama sprecavat te lose misli , ja sam vec se bila uzrujala da je ko zna sad sta u pitanju i bila sam spremna odmah kod psihijatra aon mi je rekao da neidem ako bilo sta trebam samo tel , hvala ti nova puno, pokusat cu da se saberem i da prihvatim da je ovo samo propratni dio anksioznosti i da ce proci ko i svi drugi simptomi koji vremenom malo po malo pocinju izbledivati.Pusa tebi i svim ostalim clanicama

taraG -> RE: Anksioznost? (21.3.2010 19:39:32)

Upravu je Nova za taj forum, mene je bas bacao u bedak! Evo meni danas ope losije, crne misli kao bumerang! Ne mogu ih otjerati, i onda opet onaj strah da ce mi se nesto desiti! Jao onaj los predosjecaj, da se nesto lose blizi! Nisam bila ove sedmice kod psihijatra, idem u cetvrtak! Nadam se da ce mi biti bolje i molim Boga da te slutnje se ne dese! Eto opet ja mali pesimista, ali sta bih!
Puno pozdrava mojim curama sto napreduju! :***

norah -> RE: Anksioznost? (21.3.2010 21:22:38)

Da li neka od vas zenica ima problema sa nesanicom?

taraG -> RE: Anksioznost? (21.3.2010 21:33:24)

Imam ja, inace prateci simptom anksioznosti! Ali pijem pola ritrovila pred spavanje i kuc, kuc pomaze mi!

nova_ -> RE: Anksioznost? (22.3.2010 11:34:18)

Norah, kao sto Tara rece nesanica je prateci  simptom anksioznosti. Ja sam mjesecima imala probleme sa nesanicom. Zapravo isprekidan san, zaspim 15 minuta pa se probudim i tako po cijelu noc. To me je smorilo, bila sam hronicno umorna i neispavana. Sada je hvala Bogu bolje, mada ima dana kada, kao recimo nocas, lose spavam.

Danas mi se vrti u glavi, inace nije odavno. Valjda ovo vrijeme lose djeluje na mene.

Pozz svima

norah -> RE: Anksioznost? (22.3.2010 13:25:39)

I mene muci nesanica vec mjesec dana. Pijem i tablete za spavanje, malo pomognu, ali nije to to. Isto kada zaspim bez njih, ubrzo se budim i sve tako. Pomalo sam i anksiozna. Da li neko zna za nekoga u Sarajevu ko uspjesno i profesionalno radi hipnozu? Cula sam da hipnoza pomaze kod nesanice i anksioznosti, kao i kod raznih bolesti ovisnosti.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>