bebacha
|
IZVORNA PORUKA: HNF nova ,jako lijepo od tebe da si se javila, i ohrabrila nas i dala nam podrsku. jana 40 i ja imam fizickih simptoma, lupanje srca, pa ponekad kao da mi nedostaje zraka, pa me ziga srce, cak sam isla radit i ekg srca da vidim jel sve ok, i bilo je hvala bogu, ali eto mene opet to srce cesto muci, posebno kada sam pod jacim stresom. mamica 24,imala sam i ja taj osjecaj mantanja i kao da cu se onesvjestit, jos jedan dan na poslu, i tako mi neka vrucina udari u glavu, i zanesvjesti mi se tako uzas, odmah me neki hladan znoj oblio sva sam se pocela trest, i tako me panika uhvatila da mi je samo kuci, samo strah da cu upast. to je kratko trajalo,par sekudi, i desilo se jos mozda 2 puta nakon toga, u razmaku od nekoliko dana, i ja sama sebi kazem, u redu je, ustanem malo prohodam ,pocnem nesto radit, pricat s nekim, samo da se preokupiram necim drugim, i uvijek pored mene stoji casa sa hladnom vodom,i u tim trenucima odmah malo popijem vode,bude lakse. hvala bogu od tada mi se vise nije ni desavalo. bitno je kad vidis da ti se desava taj osjecaj da ces upast, pocni radit nesto, igraj se s djecom, upali tv,uzmi nesto citat i nestat ce to, kad ne obracas paznju na to . Meni opet najruzniji osjecaj, kad me srce ziga ili kad imam taj kratak dah, kao da ne mogu udahnit do kraja,valjda rezumjete, imal iko s tim simptomom imam ja al na srecu manje u zadnje vreijeme il ja ne panicim kao prije pa lakse