|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  201 202 [203] 204 205   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Anksioznost??
15.7.2013 22:19:06   
Maya 8
Žene moje, nadam se da se sjetite vaše optimistične Maye 8. Puno vas pozdravljam i nadam se da se dobro borite s ovim našim prokletim poremečajem.

(odgovor članu jana40)
Neposredna veza do poruke: 5051
22.7.2013 1:37:49   
aariel
Drage moje zenice kako ste?Nije me bilo 2 mjeseca bila sam na godisnjem i bila sam superr naravno u pratnji sa mojim vrnim mislima,a onda zadnjih mjesec sam fuj.Nasla sam sebi psihoterapeuta ali me opet ovo stanje i crne misli vracaju u ocaj da vise ne znam sta bi?Sta msilite o homeopatiji,cula sam za neku Enu u Sarajevu?Da li je neka od vas imala religijski strah?Pozdrav veliki za sve vasss

(odgovor članu Maya 8)
Neposredna veza do poruke: 5052
22.7.2013 1:45:22   
amra_sa
Nisam čula za Enu, a inače o homeopatiji imam pozitivno mišljenje, kao i o alternativnoj medicini ... Kako misliš religijski strah, daj neki primjer ?

(odgovor članu aariel)
Neposredna veza do poruke: 5053
23.7.2013 0:48:29   
aariel
Ma religijski strah.....prislilne misli uzasne o Bogu dragom,joj losa sam pravo ne zelim to misliti ne mogu napisati toliko me je strah pa sam nabasala na neke religijske stranice i isprepadala se uzasno,nema rijesenja u mojoj glavi mislim da sam otisla u pm skroz

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 5054
23.7.2013 1:26:35   
amra_sa

IZVORNA PORUKA: aariel

Ma religijski strah.....prislilne misli uzasne o Bogu dragom,joj losa sam pravo ne zelim to misliti ne mogu napisati toliko me je strah pa sam nabasala na neke religijske stranice i isprepadala se uzasno,nema rijesenja u mojoj glavi mislim da sam otisla u pm skroz

Nisi otišla, samo si vjerovatno pod velikim pritiskom, probaj da središ misli, mic po mic ... Ima Boga, i moli se da te uputi na pravi put.
I ja sam bila u fazi kad sam sumnjala u Boga, u sve ... Nemoj se prepadati nego radi na sebi, radi nešto lijepo, što će te opustiti, pomoći ti. Čitaj vjerske knjige za početak. I to liječi.

(odgovor članu aariel)
Neposredna veza do poruke: 5055
23.7.2013 10:43:04   
BlackMagicWoman
pozzz, drage moje, kako ste mi ? ja sam jos na terapiji i cini mi se da sam vec jako dobro dogurala, prihvatila sam posao u skroz drugom dijelu grada, sto znaci da su svakodnevno morati vozariti, iako vec dugo ni stanice nisam bila sama, i jos plus je u sklopu trznog centra, tako da mislim da sam jako pomjerila granice, pa cemo vidjeti ... wish me a good luck, dolls... volim vas ...user posted image user posted image

Ako nisi normalan, nesto jesi ...

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 5056
23.7.2013 11:37:28   
ADRIAA
pozdrav,ja sam nova na ovom forumu,moj najveci problem su bile vrtoglavice a inace sam pila tablete prije par godina i sama prestala,sad mi se sve vratilo,ponovo sam uzela asentru,nuspojave su bile katastrofalne prve dvije sedmice,ovo mi je treca sedmica koju pijem,medjutim imam osjecaj neznam kako bi to nazvala nesto kao blago ljuljanje,kada sjedim imam osjecaj kao da me nesto ljulja i neka blaga mantavica,da li je moguce da je to od tableta nuspojava da li je neko imao slicno iskustvo.

(odgovor članu BlackMagicWoman)
Neposredna veza do poruke: 5057
23.7.2013 18:07:08   
dammy
draga bmw,drago mi je zbog tebe.naravmo da je pomak i to veliki.samo hrabro...cekamo rezultate svega toga.puno srece.poz. svim zenamauser posted image

(odgovor članu BlackMagicWoman)
Neposredna veza do poruke: 5058
23.7.2013 18:10:43   
dammy
e,da.poz.adriaa.nisam razumjela jesi li imala vrtoglavice prije ili poslije terapije?

(odgovor članu dammy)
Neposredna veza do poruke: 5059
23.7.2013 20:09:46   
ADRIAA
imala sam vrtoglavice prije nego sto sam pocela piti tablete,sad ih pijem vec trecu sedmicu i imam osjecaj da se blago ljuljam nije strasno vec onako lagano nije kao prava vrtoglavica koju sam imala na pocetku pa me znima da li je i to jedna od nuspojava asentre jer sam je davno nekad pila pa se nesjecam kako je tada djelovala na mene i do kada su trajale nuspojave,znam samo da mi je pomogla i da sam je sama prekinula bez doktora,sada ne idem psihologu vec mi ih je ponovo dala moja doktorica opste prakse.

(odgovor članu dammy)
Neposredna veza do poruke: 5060
23.7.2013 20:43:10   
amra_sa
Ne znam hoće li vam biti lakše ako vam kažem da ja to blago ljuljanje imam non stop već 3 godine i nešto. A imala sam takve vrtoglavice da ustati nisam mogla iz kreveta danima, sad da li je u pitanju bila psiha ili nešto drugo ne bih vam znala 100 % reći. Samo znam da one mogu jednim dijelom biti i od psihe. I sad mi se nekad pogoršaju, pa opet dođu na neku normalu, i zbog toga još uvijek imam strah sama ostati sa djetetom jer mislim da ću pasti u nesvijest, pa pozatvaram sve prozore, vrata itd. uklonim sve što se ukloniti može (opasni predmeti ,kao nož, viljuškeitd.) ako se meni nešto desi da se nebi i njoj desilo, da ne bi dijete diralo itd. I ne pijem tbl kao prije samo apaurin po potrebi trenutno a to je 1 ili 2x sedmično u prosjeku po 1 tbl.

(odgovor članu ADRIAA)
Neposredna veza do poruke: 5061
23.7.2013 20:45:34   
amra_sa
Meni je gušenje bilo najgori problem. I sad nekad imam osjećaj ko da me neko za vrat drži. I da mi je slon sjeo na grudni koš. I to mi je nekad blaže nekad intenzivnije.

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 5062
23.7.2013 21:45:11   
ADRIAA
i ja isto mrzim biti sama jer mi je uvijek u podsvijesti kako cu pasti a nem nikog da mi pomogne,gusenje nisam imala,ali vrtoglavice su me ubile,ponekad mi dodje kada gledam kroz prozor kao da se okolina pomijera neznam da li je neko to dozivio,mislim da je sve od anksioznosti jer su mi svi dr.nalazi uredu.

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 5063
23.7.2013 22:13:55   
sreća35
Drage moje evo i mene redovno ćitam ali se nisam javljala u poslednje vrijeme...Pozzzz veliki i za nove i za stare članice...Moram da tražim i podršku i utjehu a od koga ako ne od vas ipak mi se najbolje razumijemo jer prolazimo isto...Već duže vrijeme bila sam hvala Bogu jako dobro inače dr. mi je propisala Flusetin i ja sam u posljednje vrijeme pila po jednu tbl.svaka tri četri dana,ali mi se moj brat za kojeg sam inače jako jako vezana požalio da lošije spava i da se ne osječa dobro,takava kakva sam ja samo vidim sve najgore i za nekih par dana ja kao da sam ponovo dotakla dno strah od gubitka kontrole strah da se bratu ne desi kao i meni ili još šta gore,strah da nepadnem u depr. neka bezvoljnist i da vas više ne tušim sa svojim brigama oprostite iza ovo.znam da smo mi osjetljive i na tuđe brige ali eto tu smo jedne za druge ....Sada sam počela redovno uzimati Flusetin i eto kao da sam malo bolja,dali se vama dešavalo da nekada pokleknete i uspijete se iščupati.Brat kaže da mu je san bolji ali ja se opet brinem da mi ne laže ma eto svega se sabralo ali valjda bude bolje svima nama aBd...Sve smo mi jake i hrabre i zbog sebe i zbog svojih najdražih...puno vas pozdravlam...i puno puno pussiiccca za sve...pišite.....

(odgovor članu ADRIAA)
Neposredna veza do poruke: 5064
23.7.2013 23:37:14   
aariel
Drage moje od srca vam hvala!Tu smo da jedna drugoj pruzimo utjehu i pomoc,sve je ovo sranje u nasim glavama i mi cemo se uz Boziju pomoc osloboditi svojih crnih odvratnih misli,predrasuda,fizickih simptoma,depresije,anksioznosti.......user posted image .Sve vas puno pozdravljam user posted image

(odgovor članu sreća35)
Neposredna veza do poruke: 5065
24.7.2013 8:52:07   
ADRIAA
valjda je sve u nasim glavama i ja se nadam da cemo uz boziju pomoc uspjeti,ja evo sjedim na poslu sama u kancelariji a u glavi 100 misli blesavih kako cu pasti u nesvijest a sama sam nema mi ko pomoci heheh tipicno za nasu bolest....

(odgovor članu aariel)
Neposredna veza do poruke: 5066
24.7.2013 15:42:37   
Maya 8
Vidim mnogo novih i starih članica, ovo naše stanje ima i pozitivne i entuzijastičke dane i mjesece kad misliš da je sve gotovo i da si pobjedio, a ima i periode kad se sve vrati i ponekad boli više nego prije. Nije bitno jesu li lijepi ili ružni događaji jednostavno mi smo preosjetljive i ne možemo da se opustimo puno. Ja sam prošla i fazu kad sam mislila da sam izlječena, dolazila sam i bodrila vas ali i meni dolaze crni dani i faze. Redovno vas čitam kad god stignem.
http://www.svet.rs/najnovije-vesti/ekskluzivno-produkcija-serije-sulejman-velicanstveni-potvrdila-odlazak-merjem-uzerli

Ova Meyrem i Zeta su naše hehehe ! One isto pate od ovog poremečaja.

http://www.24sata.hr/strane-zvijezde/catherine-zeta-jones-u-bolnici-zbog-bipolarnog-poremecaja-312799

(odgovor članu ADRIAA)
Neposredna veza do poruke: 5067
25.7.2013 18:59:21   
sreća35
Moje hrabre ženice,kako ste danas..Joj ova vručina me ubi sve kontam da če biti lakše kada dođe zima....Neznam nekako sam tupa u onom sam stanju kada me ništa ne raduje ,kadaništa ne želim onako sve obavljam mehanički,pa me onda uzme strah i sve tako u krug čovjek nezna ni kako više objasniti ovo stanje,ali valjda je to naš teret koji moramo nositi ,samo se nadam da čemo jednog dana sve ove grozne simptome staviti na OFF uz Božiju pomoć aBd....slabo pišemo a tako je divno imati nešto za pročitati odmah nekako osjetiš da nisi sam i da imaju ljudi koji te razumiju...ja se eto ponovo raspisah mnogo mnogo pozzzz za sve ,a posebno za naše velike podrške koku i po i ostale...Maya 8,aariel,ADRIAA....hvala na pisanju svaka rijeć može biti utjeha pusssicceeeee......user posted image user posted image user posted image user posted image [sm=rozica.gif

(odgovor članu Maya 8)
Neposredna veza do poruke: 5068
25.7.2013 21:26:09   
ADRIAA
pozdrav za sve,sreca35 i meni se cini da je ljeti gore i da jedva cekam zimu nekako se bolje osjecam,i ja isto kazem kada vidim ovdje koliko nas ima s istim problemom onda mi bude malo lakse,znam da nisam sama,i kod mene od jutra neka bezvoljnost od kako sam se probudila prvo me neki strah prodrmao zatim citav dan opet malo ljuljanje kao da sam na brodu ali valjda ce proc tek mi je 3 sedmica kako pijem tablete i znam da nemogu odma djelovat.

(odgovor članu sreća35)
Neposredna veza do poruke: 5069
26.7.2013 1:28:42   
aariel
Cure moje kako ste?Pozdrav veeliki vam saljem ja ovo ljeto mi ne prija nikako i panika ali i crne misli,fujjjuser posted image .Ima li neko dobrog homeopatu za preporuku?Pozdravvvv

(odgovor članu ADRIAA)
Neposredna veza do poruke: 5070
26.7.2013 9:57:40   
ADRIAA
aariel kakve ti imas misli o cemu razmisljas,meni najvise strah od smrti i toga kako imam neku bolest i kako cu se srusiti negdje,sad mi je jos gore valjda me deru nuspojave od asentre kazu tek za 3-4 sedmice bude bolje..nema foruma i bolesti o kojim nisam citala i trazila sebe tu,procitam neke simptome i odma i meni lose katastrofa....

(odgovor članu aariel)
Neposredna veza do poruke: 5071
27.7.2013 0:45:10   
aariel

IZVORNA PORUKA: ADRIAA

aariel kakve ti imas misli o cemu razmisljas,meni najvise strah od smrti i toga kako imam neku bolest i kako cu se srusiti negdje,sad mi je jos gore valjda me deru nuspojave od asentre kazu tek za 3-4 sedmice bude bolje..nema foruma i bolesti o kojim nisam citala i trazila sebe tu,procitam neke simptome i odma i meni lose katastrofa....

Ma draga ja sam ti ko spuzva prije sam imala misli tipa da ja ne umrem pa onda meni blizak ne umre kad sam "dobila" OKP,pa sam se prebacila na druge ljude i takoo u krug..e onda sam pocela da imam(citajuci raznorazne forume)misli o Bogu i tako da ce da me kazni,da sam najgora i strahovi se tako lijepe za te opsesivne misli koje znam da nikad ne bi pomislila a kamoli izgovorila,fuj

(odgovor članu ADRIAA)
Neposredna veza do poruke: 5072
27.7.2013 3:48:55   
jana mk
Kolegiiiiiiiii kako je disete li?user posted image user posted image user posted image ,svakog dana mi se pridajemo kako vidim ,postali smo ko akcionersko udruzenje jbt user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pozdravljam sve nove clanice i stare naravno,za nove cisto nekoliko reci o meni da se pretstavim ,drage moje nove kolege ja sam vam ovde stari borac, pa moglo bi se reci i da sam iz preve postave naseg udruzenja,4 pune godine teska borba,uspone padove svega je bilo,jedno resim drugo dodje ,AD uvek uz mene i nikako kraja na vidiku,sve sam prosla i nekih se strahova skroz resila ,ali kad je dosao onaj proces s crnjacima i mislima da cu da se roknem i da lezim budna i osluskujem sebe dal mi se glasovi javljaju e tu je bio vrh ,strah od depresiju koju sam navukla i imam je josuvjek iako pijem AD ,strah od sizofreniju i strah od toga da cu se nedao bog roknuti, nikako nemogu da resim ,inace sam borac trudim se druzim se izlazim puno setam cak i kad mi nije do toga ja izadjem ,ali eto nikako da izvadim to iz glavu sta bi bilo kad bi bilo ....eto to sam ja ukratko ....malo sam se raspisala ali odavno nisam bila ovde pa mi oprostite...sve vas ljubim i one moje stare heroine gde ste Lajlaccccc,BMW ,ma ima nas mali milion hahahha

„Moguće" upita „Nemoguće": Gdje živiš? Reče: U snovima nesposobnih.

(odgovor članu aariel)
Neposredna veza do poruke: 5073
27.7.2013 16:19:56   
dana123
Evo i mene drage moje,Jano draga biće bolje samo nikako mi nije jasno kako ti terapija ne pomaže,meni su se te op. misli smanjile skroz,a i fizički simptomi.Vidim i nove članice u svakoj se vidim,i ja sam imala sve te strahove,dan i noć sam razmišljala kako ovo ,pa ono,ma te opsesivne misli,nesanicu,ma sto čuda,evo kako pijem terapiju ja super funkcioniramuser posted image .Vidim da je tu jedna počela piti terapiju,evo nakon četiri tjedna dolazi poboljšanje tako je meni bilouser posted image

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 5074
27.7.2013 17:06:23   
jana mk
Dano sreco gde si ti ratnice stari user posted image user posted image ,malo sale nije na odmetu ,pa neznam Dano sta je u pitanju kod mene i zasto mi terapija tako dobro kao kod vas ne pomaze ,mogu reci da je pomogla ali da se nesto jako dobro osecam daleko sam od toga ,ali daleko sam i od onoga kad sam pocela pre godinu dana s eliceom imane ja sam na jednu tabletu elicea10mg ujutru ,mozda mi je mala ta doza jbg ,ali necu da povecavam borim se ja zasada ,a i jos nesto sam procitala da svako je individua po sebi i da neznaci da ako je tebi pomoglo mora i meni i obrnuto ,eto mozda sam ja bas u tu grupu baksuza kojima ni ljekovi vise nepomazu ..zasada se drzim dobro konstantna borba ali nedam se ,jako malo citam sad za ovo nase sranje izbegavam i puno lutam ,nisam kucu vidila mesec dana sad sam stigla i za nekih 10 dana opet Jana u lutanju malo me strah kako ce biti na moru nemoj da mi se depresija pojaca pa da se tamo neroknem hahahahah ali pokusacu da budem smirena i da si uzivam u odmoru a ne da blesavim s glupostima,ali kad si kuci podjem ponecu si ja opet ovu moju najbolju pratilju vec 4 pune godine u to sam sigurna ,i da je ja ostavim ona bi me potsetila da je tu i da ide samnom user posted image user posted image user posted image ej nesto sam malo blesava ovih dana mozda zato sto mi neko dolazi za koji dan pa se osecam puno puno vesela hahahaha ma sve vas ljubim i grlim ,a terapiju mogu uvek da promjenim ali da vam pravo kazem vise ni neidem cesto kod mog dr jer samo dzaba dajem pare vidim da on ko da namerno me duze ostavlja u ovom stanju samo da bi punio svoj dzeb ,takvi su ti privatnjaci,nazalost kodnas je jako tesko naci nekog dr kome bi mogao besprekorno verovati ...
user posted image user posted image user posted image

„Moguće" upita „Nemoguće": Gdje živiš? Reče: U snovima nesposobnih.

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 5075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  201 202 [203] 204 205   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  201 202 [203] 204 205   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *