BlackMagicWoman
|
evo mene, Lajlac moja, da je bolje ne bi valjalo, zar ne ? Pozdrav za novu clanicu, nije tako ni lose sto se srecemo ovdje, vjeruj, ja sam kroz ovo stanje izgubila jako veliki broj prijatelja i prijateljica, jer sam shvatila da nisu ljudi, a to nisam znala dok sam bila "normalna", tj dok me nije zanimalo nista drugo osim uzivanja, zezancije, a ove djevojke ovdje su mi sada najbolje prijateljice, sa jednom sam se cak i upoznala i u kontaktu smo cestom, i volim je vise nego ijednu staru drugaricu, vjeruj! Ovo ovdje su prave prijatlejice, jer se srecemo u nesreci, a jedna smo uz drugu, i zavolices ih sve! Sve te simptome sto imas, imam i ja, visok pritisak, kad se nasekiram, lupanje i drhtanje srca, u jednom periodu jaaako smrsala (iako sam oduvijek bila buca), dok nije doslo do problema, padanja u nesvjest, trnjenja itd, i razvila strah i od tada sse udebljala jer me strah da ne padnem u nesvjest, sve je to nasa caknuta podsvijest. Sto se mene tice, pocela sma bila raditi opet, medjutim posao nije ispao onakav kako su pricali o tome, tj kako su ga nahvalili, jako je neuslovno bilo i preiscrpno, iako je plata trebala biti velika, ali sam napustila, jer je prevelika odgovornost bila, u pitanju je bio rad sa djecom, a jako losi uslovi, pa se nisam htjela zezati niti da mi daju milion. Jedino mi je bilo krivo sto sam napustila jer, u tom periodu, nisam imala napada, valjda kako posao nije dao mira, pa nisam imala ni tren bukvalno slobodan. Sto opet potvrdjuje onu da je bitno skretati misli. Ja se izvinjavam zbog predugackog posta, ali nije me dugo bilo ... Ljubim vas sve redom ... Cuvajte se, moje ...