lajlac
|
Draga Ivana dobrodošla u klub Pitaj sto te je volja i želja, ima nas na milion s istim problemom Ovdje ces naici na nesebicnu i bezgranicnu podrsku, jer svi znamo koliko smo "vani" zakinuti za to. Niko ne razumije, bar ne onaj koji nije prosao kroz isto. Sve simptome sam imala i ja. Nadez ima najvise staza kad je to u pitanju i nasa biba. Ali ti mogu i ja reci isto. Sve ce to proci, a ako si anksiozna zaista, takav osjecaj i simptom ce proci doce neki drugi. To je taj zacarani krug. Nista ti nece biti, to ti garantujem. Vidite ja nikad nisam bila zabrinuta za "fizicke simptome", meni su kratko trajali i sad mi dodju, jos ja imam naslijedjenu sklonost aritmiji. Mene najvise umara onaj osjecaj da cu poceti halucinirati, gluho bilo,pi pi pi, ili da ce me odjednom uhvatiti nervoza i uznemirenost do te mjere da cu biti svjesna i svi oko mene da je sa mnom gotovo. Bojim se tog vegetiranja i svjesnosti bola, ako me razumijete. Bojim se te patnje za mene i za ljude oko mene. glava mi je od 24 sata, 10 sati ko u vakumu, non stop nesto prevrcem u glavi i mislim i kad mi dodje onaj trenutak, to je ko val neki, trne sve zivo, zeludac se okrece, u glavi hiljadu i jedna misao i mislim gotovo je gubim svijest a kasnije me postane strah da ce to uvijek tako biti i da i onih preostalih sati necu biti mirna, a ako se to uistinu desi, zapast cu u depresiju, bezvoljnost, besmislenost i ja vise necu pozeljeti takav zivot. Moram spomenuti i polusnove koji su strasno iskustvo...i onaj glupi osjećaj kad vise ne znas ni ko si ni sta si, pa svasta pocnes misliti i o svemu razmisljati, od nacina oblacenja i ishrane do vjere i smisla zivota... Zato, curo draga, mi se borimo svakodnevno, ali bice uredu jer mi ZELIMO POBIJEDITI NASE STRAHOVE, a to je bitno. Puno nam pomaze podrska nasih dragih zenica RAbi, Koka, Blur, Dana, Srecica, Jana, Biba, Mogirl, Nova i dr. Ponekad smo dosadni pa zapitkujemo i uvijek trazimo one rijeci "i meni se desilo, proce, ne brini" ali takve smo... Pozdrav svim curama koje se ne javljaju, znaci da su dobro sto nam je drago. Blur poljubi curicu svoju...Black gdje si ti? Jaca isto nije tu... Pozdrav cure...Nesto mi internet nije kako treba, pa se ne mogu ni javljati kad hocu...