Zabica27
|
Bambi mila,tako mi je drago zbog tebe i tvog m,divno je to sto cinis za njega,sva sam se najezila dok sam citala tvoj post.Drago mi je da je sve proslo ok, a znas mi anksiozni poslije tog nekog da nazovem uspjeha dobivamo sve vise i vise samopouzdanja,i kazemo sebi :pa vidis uspio sam,nisam pobjegao,mogu ja to.I tako korak po korak,izlazak po izlazak,dan po dan,i ako Bog da prodje to,samo se jednog dana osvrnes i vidis da straha nema u sve vecem broju tih situacija o kojuma nekad nisi ni smio da razmisljas,a kamo li da ucinis.I ja dan danas ne smijem da radim neke stvari,tipa voznja busom,mislim smijem,ali...izbjegavam,ali hvala Bogu oslobodila sam se da radim puno toga,i shvatila da bas treba da radimo i da idemo na ta mjesta dje se bojimo,jeste da je tesko ali tu je nase izljecenje,jer tek tada nas mozak shvata da se nema cega bojati,vec da mi sami sebi stvaramo taj film u glavi.A sada da pitam kako si mi ti,kako trudnoca,jel sve ok,nadam se da jeste,i zelim da porod prodje ok,ako se ne varam to je uskoro... LUNA nemoj misliti da si luda,i ne boj se niko te ovdje nece smatrati ludom,jer svi mi tu smo manje vise radi istog problema,i bas kao sto kaze predhodni post ludi ljudi i ne znaju da su ludi i ne boje se toga,vec misle da su ok,tako da znas,ne boj se nisi luda i neces poludjeti i neces umrijeti kao sto mislis da ce te srce zdrmati i sl.I ne znam zasto te stid otici dr. mislim znam da nije lako,jer i ja sam se tako osjecala 1 put kad sam isla,kontam rece mi da sam luda da je to 1 stadij ludila,pa stpat ce me u bolnicu,pa itd...Ali nece bjeruj,ti ljudi su divni,bar moj dr,objasni ti sta ti se desava pomaze da razumijes sve to,pomaze ti da izadjes iz svega toga,i zaista nema razloga da te bude bilo cega stid i da ti bude neugodno,otidji kod dr popricaj sa njim otvori mu dusu i vidjet ces bit ce ti puno puno bolje... PS.Bambi susret mog momka i roditelja,prosao ok mislim,nisu oni bas bas odusevljeni s njim,jesu kao osobom,ali ono nema kuce svoje,nema fakultet kao ja,drugi mentalitet je on kao dijete sa sela a ja iz grada(mada ja licno nikada tako ne gledam na ljude,al eto oni su takvi) i eto,no bitno mi je sto mi kazu da je on ok kao osoba i da nemaju nista protiv njega licno,vec samo eto zbog te materijalne situacije i toga sto bih ako se udam zivjela sa 3 muskarca8on.otac i mali brat njegov) pa kao kako bi ja sve to,al bar mi na kraju kazu ako si ti izabrala njega,neka si mi ti necemo kvariti to.Eto ja se naprica svasta nesta,pa se izvinjavam na dugackom postu. Ljubim vas sve od rada i zelim sve sve najbolje....
|