Zabica27
|
Bambi hvala ti puno na tim lijepim rijecima,puno mi to znaci,jer sam bas u crnjaku zbog tog decka,i mislim znam ja sve to da ako mu je stalo javit ce se i sl.al nekako me opet baca u depru,jer vec sam jednom to isto prosla ssa njim to nejavljanje i onda prekid,no poslije smo se nekako nastavili povremeno cuti i pomisili se i sve je bilo ok,al evo od subote opet pocelo je sve to,ne javlja se ja mu posaljem sms,pitam sta mu je on kaze nista,pobudalio sam,ma gluposti,ne mogu nikako doprijeti do njega,mislim ako me hoce ostaviti neka uradi to,cemu ovo ignorisanje?(Joj izvinite ja vas zamaram svojim glupostima,a vi ste ipak udate zene i imate puno vise briga od mene) Sto se tice tvog muza,iskreno se nadam da ce biti bolje kad dodje i drugo dijete,mene je recimo taj moj momak cupao iz svega toga(nije nista znao za moje napade i anks.)vec sam ja u njemu trazila ono motiv da se borim s tim svim,jer kao moram biti jaka tbog njega,moram se udati,roditi mu dijecu(jer bilo je price i o tome)tako da se nadam da ce i tvoj muz ako nista naci neki podstrek zbog jdece da ide dalje i podnese sve to. Sto se tice doktora ja sam isla i kod njih i jedno vrijeme,kad bas nisam mogla gurati dalje,jer sam isla na stalna putovanja sa fakultetom(a od voznje autobusom sa masom ljudi,cak i ako ih znam mi se dizala kosa na glavi)i tako mislila sam da to sve necu moci izgurati da cu poludjeti i sl,pa sam pila antidepresive,po pola tablete ujutro(oxetin) i nakon nekog vremena mi je bilo puno bolje,tako da sam nakon zavrsenog faxa bila sasvim ok,al nisam dugo pila tablete posto nisam bas za hemiju,al nekako nisam vidjela izlaza iz svega toga,pa bih popila da prostite i govno samo da mi bude bolje... Isla sam i homeopati,al samo jednom,na zalost,znam da to lijecenje s njim traje jako dugo,al sam cula na tv da je jednoj zeni pomoglo sa ovim nasim problemima,ja sam kao sto rekoh otisla 1 i imala sa njim razgovor tako pitao me o svemu i dao mi neke male granule da stavljam pod jezik svaku vece po 4,ali to je sve na prirodnoj bazi,poslije zavrsene te terapije nisam imala bas novca da odem kod njega tako da nisam ni otisla na zalost,al podrzavam tu homeopatiju jer samo ti moze biti bolje od nje,ali treba vremena za to.Ja sam isla kod homeopate Suada u Hrasnom i covjek je bas ok. Happy draga hvala i tebi na lijepim rijecima,vjeruj mi znama kako se osjecas,al ne daj se,i ja sam ponekad znala popiti apaurin,kad moram negdje putovati,ali vec sam rekla danas sam hvala Bogu poprilicno ok,ali jos uvijek se ne vozim bas busom,nekako mi lakse vozom,mada neko ce reci koja je razlika al eto,nije mi ni tada bas ugodno,al guram nekako,mada da sam bas bas ok-nisam,ponekad odem i na razgovor kod psihica,al rijetko,on mi kaze da je to sve u mojoj glavi i da nadjem nesto da me zaokupi,ah znam ja to sve al nekad je bas tesko Eto drage moje ja se bas raspricala,al nemojte mi zamjeriti,ljubim vas puno sve i nedajte se,guramo zajedno dan po dan... Ljubac veliki drage moje....
|