blur 77
|
Hej, cure moje, vidim pitate za mene, nijeste me zaboravile. Ja uletim ponekad pa me strah i citati, sve mislim vratice mi se pakao od prije. Sanchez, znas da sam mislila na tebe, htjela pitati sta je sa tobom, kad vidim javila si se. Ajde, bona, pa ti si nas uvijek tjesila i izvlacila, sta je sa tobom sad, znas i sama da ce proci kao i svaki put do sad.Ali i dalje imas smisao za humor, to je nasa stara Sanchez Jano, draga, i ja sam se borila sa crnim mislma 9 mjeseci, znam koliko je to tesko, samo strah od depresije i samopovredjivanja, ma haos, pa me od takvih misli stegne u glavi, pa mi se cini ne mogu razmisjati normalno, ajme to se zove pakao. Po meni najtezi simptomi anksioznosti su crne, prisilne misli, njih se nikako otkaciti. A ne mogu nam nista, samo sebe mucimo. Ma strah me i pisati o tome, uh. Sad da pozdravim moje drage vesele i najljspse curice, ljuuuuubim puno Magic, Tara, Elmasa, Anza Onda sve druge prijateljice ! i da pozdravim nove! Sta nam je sa Srecom, nema je, izgleda se brcka u moru Moja bebi je predivna beba, ne znam kako dragom Bogu da se zahvalim na ovom daru, za nju mogu sve, i uvijek cu moci. Bojim se da ce brzo da poraste pa uzivam u svakom pokretu, mazimo se i ljubimo po cijeli dan. Uglavnom sam ok, ne mogu reci izlijecena, jer i sad mi proleti poneka misao koja me uznemiri, i dalje nijesam toliko ojacala da mogu cuti lose vijesti, bas prije neki dan otvorim novine i ne smijem ni reci sta je bila udarna vijest, tako sam se uznemirila, jedva sam sebi dosla. Ali kad god osjetim da mi je tesko uzmem svoju bebu i sve zaboravim. Dojimo, tako da i ne pomisljam na taabletice. Eto ja vec godinu i po bez ijedne tablete, jesam li se namucila, jesam ko niko, ali se moze. Nadam se da ce ovo nekad proci sve nas. Moj muz se zeza i kaze kako cemo svake godine po jednu bebu jer se mnogo bolje osjecam. Ali cu ipak poci kod dr da vidim koliko sam napredovala za svo ovo vrijeme, grize me savjest kad pomislim da sam zadnji put bila prije godinu i po. Sve vas puno pozdravljaju i ljube Blur i njena bebica