|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  105 106 [107] 108 109   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Anksioznost??
11.7.2011 17:16:33   
profa
gdje ste cure, jestel to gdje na more otisle pa se ne javljate.kako ste mi vi?Ja sam prije par dana isla svom doktoru i povecao mi dozu asentre na jednu ujutro i jednu navece i cim sam tako pocela pit hvala bogu meni dobro.Nedajte se cure moje.ljubim vas.Black samo naprijed u borbu i uspjecemo akobogda.

(odgovor članu BlackMagicWoman)
Neposredna veza do poruke: 2651
12.7.2011 17:53:30   
nadez
pozdrav cure kako ste mi evo i ja da vam se javim opet vidim da nema niko nadam se da ste svi superuser posted image user posted image ja sam onako standart borim se sa napadima i nadam se da ce proci jednog dana ljubim vas svi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu profa)
Neposredna veza do poruke: 2652
13.7.2011 16:19:03   
sobenko
Cao cure,ja sam ovdje nova ali imam isti probelm kao i vi,strah,strah i strah,kada prevladam jedan napadne me drugi i tako stalno u tom nekom zacaranom krugu :(...no borim se,,zelila bih s vama podijeliti par saznanja do kojih sam dosla i koja meni olaksavaju stanje,pijte caj od kantariona(gospina trava) 3x dnevno,na zapadu se koristi vise taj caj nego antidepresivi,meni je moja psihijatrica i rekla da treba sama da prevladam to uz pomoc biljkica,pokusajte sa hemelovim kapima stopstres(zaista djeluju)... i za kraj bih zelila s vama da podijelim dva naslova,procitajte "Tajnu" od Rhonde Byrne da si pomognete pri afirmaciji pozitivnih misli jer nama u ovom stanju bas to fali i pogledajte ovaj film http://vimeo.com/19664641,ako neko bude zainteresovan ja mogu sa zadovoljstvom proslijediti i knjigu u elektronskoj formi!! pozdrav za sve :)))) Neka Tajna unese Ljubav i Radost u čitavo naše postojanje.
To želim sebi i tebi i čitavome svijetu

(odgovor članu nadez)
Neposredna veza do poruke: 2653
14.7.2011 11:23:27   
BlackMagicWoman
Pozzz sobenko ... Cula sam za gospinu travu i htjela sam je koristiti, ali kazu da se ne smije izlagati suncu kad se ona pije. Da li je to istina ? Svakako ti se javljam na pp za tu knjigu ... Zelim ti mnogo sreca da pobijedis ovu spodobu, kao i svima nama ... Profo, da li ti je stigla moja pp za onu knjigu? Ljubim vassss sveee

Ako nisi normalan, nesto jesi ...

(odgovor članu sobenko)
Neposredna veza do poruke: 2654
14.7.2011 13:50:52   
sobenko
Cao,za gospinu travu sam i ja takodje cula da se ne bi trebalo pretjerano izlagati suncu,ali to je samo iz razloga sto ti koza malo postane osjetljivija i lakse gori,ali mozda sa nekom kremom sa jacim faktorom da pokusas ili ako mislis na more onda najbolje poslije odmora da krenes s terapijom,a primila sam tvoju poruku pa cu ti poslati knjigu ;),,,pozdrav

Napravite prvi korak vjerujuci. Ne morate da vidite cijelo stepeniste. Samo napravite prvi korak.

Neposredna veza do poruke: 2655
15.7.2011 14:47:21   
mo girl
evo citam vas vec duze vrijeme pa da se i ja napokon javim.moja borba sa anksiznoscu je pocela ima 3 god prvo je pocela kao vrtoglavica pa onda strah od te vrtoglavice pa sam dosla u to stanje da me bilo strah izaci iz kuce jer mi se manta.onda je usljedio strah da imam neku bolescinu pa sam pocela sa svim mogucim nalazima koje postoje cak sam 2 puta radila ct glave jer sam se ufurala da imam tumor?i onda sam silom zahtjevala da me podsalju na magnetnu i tek kad sam vidila da je ok nalaz onda sam shvatila da ne bolujem ni od cega.onda sam slucajno naisla na forum depresija .net i tu sam pronasla dosta stvari koje su mi pomogle da shvatim sta mi je .mogla bi sad danima pisati kakve sam muke prosla i doktore,travare,bioenergiju i stvarnodo nekog olaksanja dodjes tek kad shvatis da se trebas sa tim pomiriti da je to prolazno i to se nekako samo smiri.ja vise nemam te strahove nego se to meni javlja u vidu mantanja tako da je sva moja okolina to tako prihvatila kad me neko zove u grad a ja kazem nemogu manta mi se niko me ne pegla vise.sad mi se to javlja rijedje i manjeg interziteta nego prije .sad kad hodam ulicom i pocne mi se mantati ja sama sebi govorim u sebi:sve je to prolazno i prije mi se mantalo pa je proslo i pocnem misliti na nesto lijepo il smjesno i nekako prestane.sad mogu reci da sam malo hrabrija jer prije nisam smjela izaci iz kuce a sad sama godam svukuda.al ipak svaki dan osluskujem u sebi kad ce poceti jer se toga nikako ne mogu rijesiti i kad negdje krenemo prva mi je pomisao:boze hoculi moci od mantanja?i onda kazem :ma ko te j...be (da izvinete)ja odo pa sta bude.veliki mi problem prestavlja odlazak u velike trzne centre,pocne me neko preznojavanje hvatati,pa radije biram male butike i prodavnice .znam da ce to uvjek biti dio mene samo netrebam to shvatat kao prepreku da prestanem zivitisve ja to znam jer se svakodnevno informisem o svim mogucim nacinima samopomoci al eto to je valjda nekako jace.drago mi je da sam napokon nasla ovaj forum i javila se da mogu kukat do mile volje (salim se).
volila bi ako mogu dobiti tu knjigu mozda mi pomogne jos vise,eto sad mi je lakse da sam olaksala dusu jer onaj ko to nije dozivio nemoze ni shvatiti kako je nama

(odgovor članu sobenko)
Neposredna veza do poruke: 2656
15.7.2011 14:49:31   
mo girl
a za tu gospinu travu sam i ja cula da se pije al da se tad netreba izlagati suncu jer ona nesto ispusta stetno nisam sigurna sta jer sam bila u potrazi za tim prirodnim ljekovima i htjela sam je kupiti al kad sam to procitala odustala sam makar dok je ljeto kakve sam srece taman bi se otrovalauser posted image

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 2657
15.7.2011 15:05:47   
mo girl

IZVORNA PORUKA: BlackMagicWoman

bash smo utanjili sa postovima, ili su svi na moru, ili ... ja sam tu i tamo sa napadima, pojacavaju se ljeti iz dana u dan, ali trpim, dala otkaz n aposlu, koji mi je poceo da stvara pritisak ogroman, tako da mislim da ce sve sada da krene na bolje, imacu vise vremena da se posvetim pravom lijecenju ovoga, nego da gurma u cosak iz dana u dan, pa da se opet javlja ... htjedoh pitati da li neko zna da li agorafobija ima onu traku ili znak kao za AIDS i Cancer, jer mi je neko spomenuo da ima, pa da provjerim da li je neko od vas siguran u to ... veliki pozzzz za sve ... ljubim vasss

i ja sam ostala bez posla bas zbog toga sto nisam mogla izaci iz kuce tako da ti mogu reci da nama stvarno treba vremena i mira i samoce da shvatimo situaciju i da nam bude bolje.i trebas iz zivota izbaciti ljude koji te zamaraju jer ti oni pogorsavaju stanje.i meni se ljeti pojacavaju simptomi tako da ti ja cjelu godinu strahujem od tog ljeta i sad kad je doslo ja izlazim samo sa muzem i to uvjek biram mjesta gdje nema bas ljudi negdje uz vodu izbjegavam kafice koji su puni itd.sad cemo na more ici i ja sam nasla na internetu malo seoce gdje skoro nema turizma jer me pune plaze cine nervoznom strasno.ja nisam cula za tu traku iskreno tako da ti neznam nista o tome. a sto se tice tog posla puno znace i radne kolege jer ako nas oni ne razumje nama je onda jos teze,moja radna kolegica je bila uzasna i bezobrazna tako kad sam dobila otkaz osjetila sam veliko olaksanje jer sam bila kukavica da sama dam otkaz a sad vidim da sam trebala ranije prestati raditi

Neposredna veza do poruke: 2658
15.7.2011 22:22:42   
BlackMagicWoman
pozzz veliki za tebe, nek si ti nama dosla, samo ti kukaj, slobodno ... na pravo si mjesto dosla ... ma, ja se vec dugo kanim da napustim taj posao, mada sad mi nisu napadi bili na prvom mjestu, nego to sto mi se nije isplatilo da radim, a dugo sam radila tu jer nisam htjela da se zatvaram u kucu da ovo ne pojacam ... u pravu si za odmor, treba nam zaista, tako da cu se malo odmoriti, pa u potragu za novim poslom, mada me tu vec hvata prpa sta ce- kako ce biti, ali sve bude i prodje, jbga ... ma, mislim da nijedna od nas ne voli pretrpane plaze ( osim mozda Tare, ludace moje, koja se ne javlja, jer je paksu user posted image ). Ja sam proslo ljeto sa momkom svaki dan pjesacila vise od 45 min u jednom pravcu, da bih bila na mirnoj plazi ( no dobro, jest da je i bilo dobrog razloga jer je bila nudisticka user posted image ) ... Eto moja ti, dobro nam dosla, ruznom prilikom, ali, jbga, sve se desava sa razlogom ... Puno srece ti zelim, i svim ostalim, da skupa izfrzimo ove tropske vrucine ... ljubim vass

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 2659
15.7.2011 22:29:54   
BlackMagicWoman
proficeuser posted image , stigla knjiga, hvala Ti puuuuuno, da znas da si zaradila sevapa :P

Neposredna veza do poruke: 2660
16.7.2011 9:35:10   
profa

IZVORNA PORUKA: BlackMagicWoman

Ja sam proslo ljeto sa momkom svaki dan pjesacila vise od 45 min u jednom pravcu, da bih bila na mirnoj plazi ( no dobro, jest da je i bilo dobrog razloga jer je bila nudisticka user posted image ) ...

hahahahahaa sto me nasmija ekstra hahaha...carica si majke mi....

drago mi je sto ti je dosla knjiga a nemas mi se sta zahvaljivat...da nama to hoce pomoc...al malo pomalo bice akobogda sve bolje i bolje.pozdrav novoj clanici mogirl i samo ti pisi olaksaj si dusu ko i mi svi naravno :))

ljubim vas sve i cujemo se...

Neposredna veza do poruke: 2661
16.7.2011 9:44:42   
mo girl
hvala vam cure na dobrodoslici nekako mi je odmah lakse kad se imam kome pojadat,mada imam prekrasnog muza i svjeze smo vjencani i jadan je samnom prosao silne muke al opet on nemoze razumjeti neke stvari kao osobe kojima se to desava odsad cu svaki dan podnositi izvjesca dok vas ne udusimuser posted image

(odgovor članu profa)
Neposredna veza do poruke: 2662
16.7.2011 11:53:54   
BlackMagicWoman
pa moramo, Profice, spajati ugodno sa korisnim, ha ya user posted image ... ja sam odlucila da vise ne mucim momka, pa cu se vise vama jadati, dosta sam njemu, jadan naletio, nikom prije nisam nista povjerila ... mada sam ja njemu rekla da je sretan sto je sa agorafobicarkom, nikad mu nije dosadno, vazda im aposla oko mene user posted image user posted image ... tako mo girl nasa, samo ti udri po nama, mi razumijemo jedna drugu ... fkt mi nije jasno gdje je ostatak ekipe... cuvajte se ... ljubimm

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 2663
16.7.2011 16:59:44   
sobenko
Cure malo kasnim s knjigom ali ovih dana je saljem ( imala sam je na kompu.ali ne mogu da nadjem pa ce mi je jedna divna teta poslati ovih dana).. Sto se tice Gospine trave,ja je licno pijem i mogu vam reci da je sasvim ok i da nemam nikakve negativne reakcije na sunce,naravno ne sjedim cijeli dan na suncu ali svakodnevnu setnju upraznjavam,otrovati se necete ali trebate samo znati da se ona ne pije sa nekim vrstama tableta(kontracepcijske pilule koje nemaju efekta u kombinaciji s kantarionom,antidepresivi koji imaju istu funkciju kao i kantarion,tablete protiv holesterola...vise ima na ovoj stranici http://prirodnilek.com/kantarion mo grl i kod mene su panicni napadi krenuli od vrtoglavice,zabrinutosti,nisam smjela izaci sama van,isla od doktora do doktora dok me moj ljekar nije poslao neuropsihijatru koji me dalje proslijedio psihologu pa mozda da pokusas i ti da dobijes uputnicu za psihologa ili eventualno da odes privatno kod nekog,pomoci ce ti(oni smatraju da je razlog mojih panicnih napada strah od necega i "gutanje"problema u sebe,ali cim dodju do srzi kao trebalo bi to da mi pomogne,pa sad izvjestavat cu vas kako napredujem)...ljubim vas i pokusajte da uzivate,a ovo stanje ce nekada proci ;)

Neposredna veza do poruke: 2664
16.7.2011 19:51:59   
nadez
zdravo djevojke kako ste mi ja onako standart mojuser posted image user posted image jel mogu ja da pitam vas o kojoj knizi se radi htela bi i ja da je imam i procitam puno pozdrav do svi ljubim vasuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2665
16.7.2011 21:21:35   
sobenko
Cao nadez,knjiga je od Louise Hay "You can heal your life",u ranijem postu sam stavila link na kojem se moze pogledati film pa ako ti nije mrsko pogledaj,naravno knjiga je malo sadrzajnija i neke stvari budu jasnije...Takodje imam jos neke knjige koje su zaista dobre pa svi koji zele neka mi proslijede svoje e-mail adrese u privatnim porukama ja cu vam poslati knjige i ko zeli redovno cu mu slati sve sto ja budem dobijala...eto puno pozdrava :****

(odgovor članu nadez)
Neposredna veza do poruke: 2666
17.7.2011 1:20:39   
ivanai
cao cure moje dase i ja javim moja inseminacija nazaslost nije uspjela tako da ovih dana se skroz lose osjecam aksioznost se pojacalča al guram nekako .ovaj mjesec ponovo skupljam snagu pa sledeci mjesec ponovo na inseminaciju. cure da vas pitam imate li vi od nervoze glavobolje mene zadnjih dana nepopusta nervoza ni glavobolja pa< opet pocinjem da umisljam svasta posto nemam napade panike samo nervoza i glavobolja odmah mislim ovo nije od aksioznost ko zna sta je. da vas nedavim vise ljubim vas...

(odgovor članu sobenko)
Neposredna veza do poruke: 2667
17.7.2011 8:46:01   
mo girl

IZVORNA PORUKA: sobenko

Cure malo kasnim s knjigom ali ovih dana je saljem ( imala sam je na kompu.ali ne mogu da nadjem pa ce mi je jedna divna teta poslati ovih dana).. Sto se tice Gospine trave,ja je licno pijem i mogu vam reci da je sasvim ok i da nemam nikakve negativne reakcije na sunce,naravno ne sjedim cijeli dan na suncu ali svakodnevnu setnju upraznjavam,otrovati se necete ali trebate samo znati da se ona ne pije sa nekim vrstama tableta(kontracepcijske pilule koje nemaju efekta u kombinaciji s kantarionom,antidepresivi koji imaju istu funkciju kao i kantarion,tablete protiv holesterola...vise ima na ovoj stranici http://prirodnilek.com/kantarion mo grl i kod mene su panicni napadi krenuli od vrtoglavice,zabrinutosti,nisam smjela izaci sama van,isla od doktora do doktora dok me moj ljekar nije poslao neuropsihijatru koji me dalje proslijedio psihologu pa mozda da pokusas i ti da dobijes uputnicu za psihologa ili eventualno da odes privatno kod nekog,pomoci ce ti(oni smatraju da je razlog mojih panicnih napada strah od necega i "gutanje"problema u sebe,ali cim dodju do srzi kao trebalo bi to da mi pomogne,pa sad izvjestavat cu vas kako napredujem)...ljubim vas i pokusajte da uzivate,a ovo stanje ce nekada proci ;)

bila sam kod 2 neuropsiijatra i kod 2 psihologa iskreno receno nemogu ti opisati svoju razocaranost u njihovu neprofesionalnost.ovako su mi rekli:ma proce to sta se zivciras bezveze.koda ja to neznam,meni nisu pomogli sve se svodilo na puko bacanje para al ja nikakav savjet iskreno nisam dobila al to m necudi jer da znas kakvo je zdravstvo u mom gradu sve bi ti bilo jasno.sve se uglavnom svodi na to kako drzim emocije u sebi iona standardna recenica:moras to sama promjeniti nemogu ti j pomoci1 pa kontam sto ti onda placam kad moram sama tako da sam ti ja pocela citat tako knjige i ona knjiga panic away mi je cudo jedno pomogla.juce sam isla u jedan novootvoreni trzni da vidim kako je.izdrzala sm mada mi se malo mantalo al sam izdrzala,a kasnije smo bacili krug po gradu tako da to prijavljujem kao uspjeh.i jos da napomenem:nema nalaza ni doktora,psihijatra itd kojeg nism obisla i sve se svelo na to dok sama ne pobjedim to nikakvi ljekovi ni doktori mi nee to pomoci.tako da sam sad u misiji samopomociuser posted image

(odgovor članu sobenko)
Neposredna veza do poruke: 2668
17.7.2011 12:00:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mo girl

IZVORNA PORUKA: sobenko

bila sam kod 2 neuropsiijatra i kod 2 psihologa iskreno receno nemogu ti opisati svoju razocaranost u njihovu neprofesionalnost.ovako su mi rekli:ma proce to sta se zivciras bezveze.koda ja to neznam,meni nisu pomogli sve se svodilo na puko bacanje para al ja nikakav savjet iskreno nisam dobila al to m necudi jer da znas kakvo je zdravstvo u mom gradu sve bi ti bilo jasno.sve se uglavnom svodi na to kako drzim emocije u sebi iona standardna recenica:moras to sama promjeniti nemogu ti j pomoci1 pa kontam sto ti onda placam kad moram sama tako da sam ti ja pocela citat tako knjige i ona knjiga panic away mi je cudo jedno pomogla.juce sam isla u jedan novootvoreni trzni da vidim kako je.izdrzala sm mada mi se malo mantalo al sam izdrzala,a kasnije smo bacili krug po gradu tako da to prijavljujem kao uspjeh.i jos da napomenem:nema nalaza ni doktora,psihijatra itd kojeg nism obisla i sve se svelo na to dok sama ne pobjedim to nikakvi ljekovi ni doktori mi nee to pomoci.tako da sam sad u misiji samopomociuser posted image

Ovo sto sam podebljala i jeste tacno, dok sami sasobomne rascistimo nema promjenajer to niko umjesto nas ne moze uraditi....

Nisam upratila cega se bojis , guzve, otvorenih mjesta ,ali  vidim da si izlazila i da ti se mantalo, to trebas svaki dan raditi i to 2 puta na dan pa cak i onda kad se lose osjecas....Ako imas nekoga  za setnju jos bolje meni je to pomoglo

(odgovor članu mo girl)
  Neposredna veza do poruke: 2669
17.7.2011 13:00:03   
mo girl
ma nije da se bojim vani izac ja se bojim tog mantanja jer cim imalo osjetim mene odma spuca nervoza neka.prije sam se bojala bolesti al sad sam i to poravnila.sad se ja super osjecam kako mi je prije bilo da hoce i ovako ostat ja bi bila sretnauser posted image znam da je covjek sam sebi najbolji doktor i stvarno sam u toj knjzi procitala i da trebas raditi ono cega se bojis jer ce tek tad se smiriti to.i tako sam ja pocela setatai i kad mi se pocne mantat ja u sebi kazem ko te sisa ja cu nastavit i stvarno prodje.doduse bude nekad dana kad bas nemam zivaca to trpit a to je kad me spuca pms tad je najjace i onda ni ne izlazim osim u prodavnicu i najosnovnije.a ja sam sebi zadala doduse to je bilo dok nije ovako bilo ugrijalo da hodam po citav dan makar samo obilazila butike.ti butici me zaokupe i mantanje stane i ja sva sretna.nekako sam skontala prvih pola sata je najgore i ako to ignorisem onda jednostavno nestane

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2670
17.7.2011 18:18:48   
sobenko
Ej cure da vas pitam da li je neko od vas cuo sta za lijecenje anksioznosti putem hipnoze? Ja sam cula kako je to dosta uspjesno jer se valjda najlakse pronadje uzrok problemu i cim se otkloni uzrok i sam problem nastaje tako da se ja upravo trudim da stupim u kontakt sa nekim hipnoterapeutima pa da pokusam,eto ako ima neko iskustvo ili saznanje da djeluje ili ne,neka mi pise :***

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 2671
17.7.2011 19:33:36   
mo girl
ja sam cula o tome i od moje prijateljice brat zivi u njemackoj on je isao i kaze da mu je pomoglo.ja neznam jel to postoji u bih jer u nas nikad nista nema a ja se uvjek sjetim jednog filma kad je covjek isao na hipnozu pa poslje nije znao ko je hahahahah jos bi mi to trebalo.haj ako sta saznas gdje to ima javi bas me zanima ja bi probala

(odgovor članu sobenko)
Neposredna veza do poruke: 2672
18.7.2011 0:09:02   
sobenko
Hej draga ja sam nasla da ima u Beogradu i u Bihacu,poslala sam mailove ljudima i cekam odgovor da cujem za cijenu i ostale detalje..cim saznam konkretno javit cu vam,ja cu definitivno pokusati pa nadam se da ce mi pomoci,oni tvrde da nakon 3-4 tretmana problem nestaje i to trajno nestaje,jer mi nismo bolesne samo ne znamo pronaci uzrok naseg problema... :***

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 2673
18.7.2011 0:53:14   
BlackMagicWoman
da me hoce hipnotizirati da budem Monica Bellucci user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sobenko)
Neposredna veza do poruke: 2674
18.7.2011 11:39:04   
mo girl
e super bas nam javi koja je cjena a joj bas mi je to daleko i jedno i drugo ma znala sam da to negdje ovda nema sr...nje ma i ja sam citala da anksioznost nije bolest nego samo nacin razmisljanja i nase reagovanje na svakodnevne stvari na koje drugi ljudi ni ne reaguju a mi odmah panicimo.ma ja znam uzrok problema makar ja tako mislim,jednom davno sam isla kod jednog covjeka koji se bavi nekm vrstom bioenergije i on mi je rekao a i ja to znam sama da mij problem lezi u porodici.moja porodica je strasno cudna i majka nas je maltretirala kao djecu nas je strasno tukla a kad smo odrasle onda nas je psihicki maltretirala.citav zivot po mozgu prebirem stvari koje nam je radila i bjesna sam i razocarana i ja smatram da je ona uzrok tog problema.pogotovo u zadnjih 2 god kad sam rekla da cu se udavat ona je postala nepodnosljiva i nismo mjesecima pricale itd al sad kad sam otisla od njih osjecam neko olaksanje,puno se bolje osjecam i u oci sam joj rekla da je za nas bolje da se sto manje vidjamo.znam da ce vam biti cudno al da znate moje znali bi o cemu pricam oni jednostavno zive u nekom svom starinskom svjetu i oni sve znaju i sve rasprave su suvisne .eto ja vas udusi sa svojim problemima al eto ja znam koji je moj uzrok problema al je to nerjesivi problem jedino da skroz poravnim i vise nedozvolim da me rijeci diraju al mi se po mozgu uvjek prevrcu rijeci i postupci koji su me tko jako povrijedili i jednostavno ne mogu to zaboraviti al valjda za sve treba vrijeme.mogla bi ja danima nabrajati ove situacije al nema smisla mozda da knjigu napisem bila bi bestseller

Neposredna veza do poruke: 2675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  105 106 [107] 108 109   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  105 106 [107] 108 109   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *