hanabanana -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (24.4.2015 22:32:50)
|
Ja inace ne padam na teorije zavjere, sto ne znaci da u nasem drustvu toga nema. Ali na primitivizam i ogranicenost ne mogu sutiti. Danas sam cak procitala da vlahindura hoce da potruje nasu djecu. Mislim strasno! 21 vijek. Ono sto ja govorim, govorim kao roditelj iz iskustva. Moja djeca su u vrticu bila i za jednog i za drugog managementa. Ja sam sok dozivjela kad sam uvidjela da kod moje S. vise nema na jelovniku pasteta, salama i hrenovki... Da vise ne moramo donositi voce...jer im se voce sluzi.....Da ne moramo donositi toaletni papir...A cijena vrtica ista! Dakle, koliko god ona bila psiholog uspjela je sa istim resursima podici kvalitet ishrane na jedan visi nivo. Njena prethodnica je bila magistar, al joj nije polazilo za rukom. Moja S. je svako toliko isla u pozoriste, muzej, grad....moja S. je nosila ruzu i polozila je na spomenik djeci Sarajeva. Povjerenje koje sam imala u S. uciteljice je bilo toliko da sam je bez problema pustila na vrtic u prirodi - 5 dana! Slala sam dva puta dopise, oba puta sam dobila informaciju nazad. Kod Hane sam uvijek imala jednosmjernu komunikaciju i sleganje ramena njenih uciteljica.
|
|
|
|