selebriti -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (4.12.2014 9:29:44)
|
IZVORNA PORUKA: salmana Ma nemojte me strogo hvatati za rijec oko ovih stvari, to sam cula da su roditelji nekim licnim intervencijama I angazmanom uspjeli uvesti u druge vrtice, za nas konkretno bilo bi mnogo korisnije dobiti donaciju za renoviranje toaleta, mi smo u staroj austrougarskoj kuci I interijer je zapravo taj koji bi trebalo obnoviti. KOji ste vi vrtic? Vidi, evo mi renoviramo toalet, napravili smo kao neki bazar, djeca pravila neke stvari na temu jeseni, to se kao prodavalo ( bukvalno za markicu dvije), bile kase. Dosli haman svi roditelji. Skupilo se bas dosta para. ovih dana ce bas biti renoviranje. Eto ideja, Inace, bilo kakvu ideju, slobodno prenesi predstavniku ( i glavnom odgajatelju), moze se svasta, samo eto bitno je da su i ostali roditelji voljni ucestvovati, davati ideje, ne praviti problem, jer eto nekom ne podgovara da se sad lupam, mijenjati tepisi u sobama itd. vjeruj mi, kazi predstavniku sve ideje, on dalje treba da vidi sa ostalim roditeljima i da se trazi donacija + ucesce roditelja ako je potrebno. Sta biste vi da mijenjate?
|
|
|
|