RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Vrtić i čuvanje djeteta

Poruka

Dzenana_G -> RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići (27.8.2012 12:52:58)

IZVORNA PORUKA: mama2009

IZVORNA PORUKA: Dzenana_G

Uh hvala... trebat ce nam
Bas me nesto pocela panika hvatati... Ali bit ce ako Bog da dobro

Dzenana ako princeza ne koristi pele, onda krece sa nama u Dunje nece ici u jaslice

E sad sam zbunjena. Meni rekose u Rosicu da je odvedem. Niko nista nije spominjao to za pelene. Njoj ce sad 2 godine i 5mjeseci

Lady26 -> RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići (27.8.2012 12:56:33)

Ma ne ubjedjujem ja tebe nego ti mene/nas [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Evo ja LICNO upisujem dijete 2x u 5mjeseci, 2012 godina [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]....i tako je...i tako je zvanicno sastavljen dopis i ostalo....kad je bolest u pitanju moze se napraviti iznimka, pa nisu ni oni od kamena....
Ali za zdravo pravo dijete, koje odmah krece u vrtic, kad se potpisuje ugovor, prvo ti traze ljekarsko... [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Lady26 -> RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići (27.8.2012 13:01:26)

Dzenana ako princeza ne koristi pele, onda krece sa nama u Dunje nece ici u jaslice

E sad sam zbunjena. Meni rekose u Rosicu da je odvedem. Niko nista nije spominjao to za pelene. Njoj ce sad 2 godine i 5mjeseci

Ma pusti ti nju [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image], odvedi diejte gdje su ti rekli, mozda je poslije prebace
Mala je ona jos za vrticku grupu...vjeruj mi...

mama2009 -> RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići (27.8.2012 13:01:29)

ma ona je 3. mjeseca mladja od Dene, mi nemamo pelenu vec od februara i to je uslov za prelazak u vecu grupu, zao bi mi bilo da ide u jaslice, ako ne nosi pelene...ovamo bi bila sa L i D u grupi

mama2009 -> RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići (27.8.2012 13:03:03)

IZVORNA PORUKA: Lady26

Ma ne ubjedjujem ja tebe nego ti mene/nas [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Evo ja LICNO upisujem dijete 2x u 5mjeseci, 2012 godina [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]....i tako je...i tako je zvanicno sastavljen dopis i ostalo....kad je bolest u pitanju moze se napraviti iznimka, pa nisu ni oni od kamena....
Ali za zdravo pravo dijete, koje odmah krece u vrtic, kad se potpisuje ugovor, prvo ti traze ljekarsko... [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

lalallalallalalallalalla

Dzenana_G -> RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići (27.8.2012 13:18:49)

Sad sam zvala kekec i kazu da ona pripada starijoj Jasličkoj i da sada treba da ide u Rosicu...

Lady26 -> RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići (27.8.2012 13:20:43)

Sad sam zvala kekec i kazu da ona pripada starijoj Jasličkoj i da sada treba da ide u Rosicu...

Pa da, kazem da je premala da ide u vrticku grupu, bez obzira na fizicki izgled i pelene....
Sretno i da se sto prije adaptira [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

maja78 RR -> RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići (27.8.2012 17:19:25)

IZVORNA PORUKA: Hurma

IZVORNA PORUKA: mamma mumi

Jesu li izasli spiskovi na vrticima za primljenu djecu?

Meni su rekli da ce tek oko 20-25. biti rezultati

meni da pogledam 27. [sm=smiley13.gif] to mi bas ono pred svrsen cin nekako... iako ce moj biti primljen ali voljela bih ipak da ga vidim na spisku...

BY THE WAY, IDE LI NECIJE DIJETE U KOŠUTU???? je li išlo?

ide moje :)

maja78 RR -> RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići (27.8.2012 17:19:56)

.

mamma mumi -> RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići (27.8.2012 23:10:48)

Ide li cije djete u LANE

Lady26 -> RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići (29.8.2012 10:30:11)

I mi ostajemo u Rosici do saniranja Kekeca [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Dzenana_G -> RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići (29.8.2012 10:57:11)

I mi ostajemo u Rosici do saniranja Kekeca [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Vidjeh juce da je mama2009 napisala na fb da ostajete. Ja u prvi mah pogresno razumih da ostajete u jaslickoj grupi dok ne predjemo u Kekec pa se obradovala da ce cure malo biti skupa...

merima_s -> RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići (30.8.2012 21:32:10)

Moja kcerka je isla u Bisere do juna mjeseca kada sam je ispisala jer sam ja na porodiljskom pa da bude kod kuce samnom preko ljeta. Inace je isla na poludnevni boravak. To se poklopilo i sa renoviranjem vrtića. Svu djecu su preselili u Bajku. Kad smo odlučili da je ispišemo učiteljice su nam rekle da platimo rezervaciju za juni,juli i avgust ako želimo da ponovo krene u septembru.
Pošto sad imamo i sina i trebamo riješiti njegovo čuvanje odlučili smo potpuno raskinuti ugovor pa ćemo vidjeti hoće li uopšte ići u vrtić, možda oboje a možda ih i kod kuće neko bude čuvao.
U međuvremenu smo se dogovorili da ćemo ih upisati oboje i predali smo dokumente na drugi konkurs kada je raspisan. Prošle sedmice me zovu iz vrtića i obavješavaju da ako želimo da kćerka krene od septembra moramo platiti rezervaciju za prošla tri mjeseca!!! [sm=zmeden.gif] Ja sam u čudu ostala. Stvarno mi je to vrhunski bezobrazluk. Šta da sam plaćala rezervaciju i odlučila da je ne upisujem, da li bi mi onda vratili pare? Baš sam iznervirana ovakvim ponašanjem i fino te dovedu pred svršen čin. Ima li neko slično iskustvo? Da li imaju pravo zahtijevati plaćanje rezervacije?

Dida79 -> RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići (31.8.2012 16:52:20)

Ja sam bila pogrjesila temu tako da cu samo kopirati post

IZVORNA PORUKA: Dida79Ja sam danas zavrsila sve papire za vrtic tako da maleni krece u ponedeljak..nego jedno mi nije jasno dok sam cekala da preuzmem nalaz brisa vidim da su neke zene predavale i uzorke stolice
Nama to nisu trazili tako da sam malo
Sad nesto kontam da nam nece praviti problem u vrticu

maja78 RR -> RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići (31.8.2012 17:02:58)

Sad kad sma isla po A u vrtic vidim vec pripremaju za ponedjeljak, okacili su natpis dobro dosli maleni, i naravno odmah zasuzih kad to vidjeh

Dzenana_G -> RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići (31.8.2012 17:15:34)

Kad se prvi put upisjuju u vrtic treba nalaz stolice.
Mi danas nismo uspjeli odnijeti urorak stolice, gospodjica nije htjela kakiti...
A bas mi zao sto ne krece u ponedjeljak sa ostalom djecom...

kleoopatra -> RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići (1.9.2012 12:51:46)

i mi u ponedeljak prvi put idemo u vrtci i nismo radili stolicu samo grlo i nos-bris

imal jos neko da je primljen u APRILSKE CVJETOVE

merima_s -> RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići (26.9.2012 23:20:01)

Ja sam danas otišla do vrtića da odnesem ugovore za djecu i dogovorim se sa učiteljicama, od ponedeljka će ići oboje.
Na izlazu sam pogledala jelovnik i na moju veliku radost primjetila da nema paštete i parizera [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Svaka čast za novu upravu!

Dzenana_G -> RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići (14.10.2012 21:15:48)

Jedno pitanje.
Jel postoji mogucnost da se dijete prebaci u drugi vrtic i koja je procedura u tom slucaju

ElmaB -> RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići (14.10.2012 21:29:36)

Postoji, moras podnijeti zahtjev u JU Djeca Sarajeva i reci u koji ti vrtic odgovara.Posytoji mogucnost i da te odbiju ukoliko je taj vrtic pretrpan djecom.

Lady26 -> RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići (14.10.2012 21:49:09)

Jedno pitanje.
Jel postoji mogucnost da se dijete prebaci u drugi vrtic i koja je procedura u tom slucaju

Zasto?
Evo Elma ti je napisala...ja bih nazvala upravu i raspitala se...

emirita -> RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići (14.10.2012 22:11:50)

Da li ste u svojim vrticima dobili da ispunite anketu u kojoj vas pitaju sta mislite o povecanju cijene vrtica za dodatnih 20 KM s ciljem da se poboljsa jelovnik u vrticima. Zanima me sta mislite o ovome?

Dzenana_G -> RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići (14.10.2012 22:12:56)

Elma hvala. Zvat cu sutra da se raspitam kakva je situacija.
Lady promjenili su mi radno vrijeme na poslu. Prvu smjenu radim od 6 sata, a radim i drugu i trecu smjenu. Nikako mi vise ne odgovara da je vodim. Do sad mi je bilo super kad sam radila samo od 7 sati.
Kontala sam probati u Bisere na Kovacima jer mi je to najblize...

Lady26 -> RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići (14.10.2012 22:15:20)

IZVORNA PORUKA: emirita

Da li ste u svojim vrticima dobili da ispunite anketu u kojoj vas pitaju sta mislite o povecanju cijene vrtica za dodatnih 20 KM s ciljem da se poboljsa jelovnik u vrticima. Zanima me sta mislite o ovome?

Jesmo, i ja sam ZA...[sm=smiley1.gif]

teacher75 -> RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići (14.10.2012 22:16:38)

IZVORNA PORUKA: emirita

Jesmo, i ja sam ZA...[sm=smiley1.gif]

i ja sam za[sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>