RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Vrtić i čuvanje djeteta

Poruka

emirita -> RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići (17.8.2012 15:50:55)

lady hvala ti...uspjeli smo zavrsiti. bas mi puno znaci sto si se ponudila,a ni ne znamo se [sm=bravo.gif]

kleoopatra -> RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići (20.8.2012 9:55:21)

znajul se rezultati ko je primljen jel iko zvao

Dzenana_G -> RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići (21.8.2012 13:48:55)

Ja zvala maloprije Kekec, kaze rezultati tek poslije 25.og

Lady26 -> RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići (21.8.2012 13:50:33)

IZVORNA PORUKA: emirita

lady hvala ti...uspjeli smo zavrsiti. bas mi puno znaci sto si se ponudila,a ni ne znamo se [sm=bravo.gif]

Nema problema, ne bi mi bilo tesko [sm=smiley1.gif]
I drago mi je da ste zavrsili [sm=bravo.gif]

Lady26 -> RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići (23.8.2012 12:14:44)

Vazno!
Mame cija djecica idu u "Kekec", sutra je roditeljski sastanak u vrticu "Dunje", u 17,15h.
Jako je vazno da prisustvujemo u sto vecem broju jer se radi o vrticu u koji bi trebalo da idu nasa djeca - Kekec
Detaljnije informacije na vratima vrtica Rosica i Dunje....

Dzenana_G -> RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići (23.8.2012 13:38:24)

IZVORNA PORUKA: Lady26

Vazno!
Mame cija djecica idu u "Kekec", sutra je roditeljski sastanak u vrticu "Dunje", u 17,15h.
Jako je vazno da prisustvujemo u sto vecem broju jer se radi o vrticu u koji bi trebalo da idu nasa djeca - Kekec
Detaljnije informacije na vratima vrtica Rosica i Dunje....

sta je sa onima koje ocekuju da ce njihovo djete biti primljeno u taj vrtic?

Lady26 -> RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići (24.8.2012 11:58:10)

Ako je primljena u Kekec, tj krece aBd sad u septembru, i vise je nego pozeljno da dodjes...

zagy -> RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići (24.8.2012 12:19:01)

Objavljeno je obavjetenje da Kekec nee raditi bar do 10.10.2012. do tada djeca u Rosicu i Dunje.

Lady26 -> RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići (24.8.2012 12:32:00)

Da i sad nam djecu razmjestaju i seljakaju....to je treci vrtic u 4mjeseca + sto su mjesec dana bili kuci zbog godisnjeg odmora....
Nisu normalni, djeca svaki put traumu dozivljavaju...novi objekat, nove tete.... [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley29.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]

Dzenana_G -> RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići (24.8.2012 20:23:02)

zna li neko jeli konacno izasao spisak primljene djece a ovaj zadnji konkurs?

idana_85 -> RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići (26.8.2012 8:36:41)

Zna li neko je li u ponedjeljak pocinju sa radom vrtici koji su bili na kolektivnom godisnjem odmoru?

mamma mumi -> RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići (26.8.2012 22:15:40)

Izasao je spisak za drugi konkurs jos prosle sedmice. Ja zvala Iskricu i rekli mi da mi je T primljen u Lane i da ove sedmice donesem papire[sm=bravo.gif]

Dzenana_G -> RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići (26.8.2012 22:45:27)

IZVORNA PORUKA: mamma mumi

Izasao je spisak za drugi konkurs jos prosle sedmice. Ja zvala Iskricu i rekli mi da mi je T primljen u Lane i da ove sedmice donesem papire[sm=bravo.gif]

kako su bezveze. Ja zvala cijelu sedmicu i sve vrijeme su mi govorili da su rezultati tek od 25.og.
Jesu li rez na vrticu ili si zvala pa ti rekli?

kleoopatra -> RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići (26.8.2012 22:52:53)

i ja zvala citavu sedmicu kekec kazu poslije 25 jel ima na vratima vrtica

Dzenana_G -> RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići (27.8.2012 9:12:35)

Mi smo primljeni u kekec [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Jutros prije posla svratila kad spisak na vrticu stoji...

mojamalabeba1 -> RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići (27.8.2012 9:13:39)

Drage moje, mozda na pogresnom mjestu postavljam pitanje, nadam se odgovoru :)
Mali ima 14 mjeseci, i primljeni smo u Kekec, ja jos uvijek ne radim ocekujem aBd da cu se ubrzo zaposliti i iz tog razloga sam konkurisala u jaslice.
Medjutim s obzirom da jos od posla nista voljela bih da sacuvam mjesto u jaslicama ako zatreba, sta trebam uraditi da mi sacuvaju mjesto? iako bih ja malog mozda dala na poludnevni boravak, cisto radi navike i socijalizacije, muz se ne slaze :( Trebam li nesto platit u jaslice ili ?Kako to hoda ?hvala [sm=smiley1.gif]

selebriti -> RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići (27.8.2012 9:18:20)

IZVORNA PORUKA: mojamalabeba1

Drage moje, mozda na pogresnom mjestu postavljam pitanje, nadam se odgovoru :)
Mali ima 14 mjeseci, i primljeni smo u Kekec, ja jos uvijek ne radim ocekujem aBd da cu se ubrzo zaposliti i iz tog razloga sam konkurisala u jaslice.
Medjutim s obzirom da jos od posla nista voljela bih da sacuvam mjesto u jaslicama ako zatreba, sta trebam uraditi da mi sacuvaju mjesto? iako bih ja malog mozda dala na poludnevni boravak, cisto radi navike i socijalizacije, muz se ne slaze :( Trebam li nesto platit u jaslice ili ?Kako to hoda ?hvala [sm=smiley1.gif]

Ja mislim da možeš plaćati rezervaciju, ... za mjeseci koliko želiš, ... upola para daješ.

Ali, ... ako ne radiš, ne treba njemu socijalizacija s 14mj. Neka ga jos s tobom. Sad, garant, rastu i zubići, pa je podložniji virusima, bolje neka još malo "ojača", pa onda. Moje mišljenje. Ako vam nije neka frka.

Dzenana_G -> RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići (27.8.2012 9:23:45)

Ja sad gledam na starnici JU djeca Sarajeva da je potpisivanje ugovora do 31.08.
Mi kontali ove sedmice izvaditi ljekarsko, a cura se razbolila tako da nema sanse.
Sta da radim?

selebriti -> RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići (27.8.2012 9:29:01)

IZVORNA PORUKA: Dzenana_G

Ja sad gledam na starnici JU djeca Sarajeva da je potpisivanje ugovora do 31.08.
Mi kontali ove sedmice izvaditi ljekarsko, a cura se razbolila tako da nema sanse.
Sta da radim?

Pa idi potpiši ugovor, a ljekarsko nosiš teti na vrata, kada ddijete predaješ. Nećeš je svakako dovesti prije neg bude zdrava.

A šta je ljepotici?

Lady26 -> RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići (27.8.2012 9:34:56)

IZVORNA PORUKA: selebriti

IZVORNA PORUKA: Dzenana_G

Sta da radim?

Pa idi potpiši ugovor, a ljekarsko nosiš teti na vrata, kada ddijete predaješ. Nećeš je svakako dovesti prije neg bude zdrava.

A šta je ljepotici?

https://docs.google.com/file/d/0B522GR7XYhjyXzVMVi05Q1M1Tlk/edit?pli=1

Sele to nije tacno....
Ne mozes potpisati ugovor bez ljekarskog uvjerenja, ali, mozda da odes kod tete u vrtic, kod koje potpisujes ugovor i objasnis situaciju....
Sta je djevojcici?
Moja isto kaslje, nosic joj je zacepljen ali su brisevi ok, znaci samo virus...

mojamalabeba1 -> RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići (27.8.2012 9:36:05)

Hvala na brzom odgovoru :)Nije mi frka, ali ne znam kad ce posao, ako nesto bude iznenada necu biti u mogucnosti ni tete placati niti privatniku voditi...
Otici cu da pitam za cuvnje mjesta i da platim za svaki slucaj :)A i u Kekecu smo tako da ne bih voljela da ga setaju iz jednog obdanista u drugo, priviknut ce se na jedno pa onda hajmo opet na drugo, mozda ce mu to biti previse stresno[sm=zmeden.gif]

Lady26 -> RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići (27.8.2012 9:38:07)

Ja ne znam da se tako moze mjesecima placati rezervacija [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Najbolje pitati direktno u vrticu....
A zasto bi davala tako malo dijete u vrtic a ne radis jos uvijek..?
Ja se slazem sa tvojim muzem....

selebriti -> RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići (27.8.2012 9:38:27)

Hvala Lejdi, ... nisam to znala, .. doduše i ne sjećam se baš, ali znam da sam ljekarsko nosila teti na vrata i znam da nisam malenu mogla ubaciti u sobicu bez toga. To je ulaznica [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

selebriti -> RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići (27.8.2012 9:39:25)

IZVORNA PORUKA: Lady26

Ja ne znam da se tako moze mjesecima placati rezervacija [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Najbolje pitati direktno u vrticu....
A zasto bi davala tako malo dijete u vrtic a ne radis jos uvijek..?
Ja se slazem sa tvojim muzem....

Juče sam sjedila s parom koji je 2 mjeseca plaćao rezervaciju. uzastopno, upola cijene. Dalje ne znam.

kleoopatra -> RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići (27.8.2012 10:22:41)

i mi smo primljeni u aprilske cvjetove jupii, gdje se rade brisovi

Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>