mama2009 -> RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići (27.8.2012 11:24:57)
|
IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: mama2009 IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: Lady26 Hanady ja postavih dopis gdje je podcrtano da se bez ljekarskog ne moze potpisati ugovor....a kad sam ja L upisala prvo mi je to trazila....e jedino ova situacija kad je dijete bolesno, ja bih se posavjetovala u vrticu ili nazvala direkciju, jako su ljubazni znači ja očima vidjela ... i evo čost primjer... moja zaiova 25.6 porpisala ugovore a ljekarsko evo tek ganja stolicu i briseve u ovoj sedmici da djecu krene sa 3 petembrom voditi... rezervaciju za obije plaćala zadnja 2 mjeseca... u leptiriću na marin dvoru i u zvončiću preko puta bristola... pa sad.. ono što znam štele nema... hanady siris dezinformacije, ne moze se ugovor potpisati bez ljekarskog uvijerenja korištenje slova u boji je kršenja pravila foruma... a moja priča iz iskutva nije dezinformacija nego već doživljeno... tačnije ... upravo sma sinoć spremial stolicu zaovinog starijega djeteta da je ona jutros ponese na analizu ...( jer je mali kod nas kući već 20 dana pošto ne ide u rvtić) a sutra idu raditi briseve... da bi maleni krenuo 3. septembra u vrtić... ugovor je pospisala 25.6 ...uplatila rezervacije , predala potvrdu o izmirenim obavezama .... znači ja bila, vidjela...doživjela... [sm=zmeden.gif] izvinjavam se na koristenju slova u boji, al za one kojima treba informacija da se ne bi natezali treba li ili ne ovdje sve pise https://docs.google.com/file/d/0B522GR7XYhjyXzVMVi05Q1M1Tlk/edit?pli=1 ko zna citat vidjet ce :)
|
|
|
|