InLove -> RE: SPIRALA (13.7.2013 22:44:11)
|
IZVORNA PORUKA: Alma_27 IZVORNA PORUKA: InLove IZVORNA PORUKA: mama_alma IZVORNA PORUKA: InLove Joooj citajuci i ja bih je rado metnula , al ne mogu da pobjedim strah [sm=smiley13.gif][sm=smiley18.gif] da ti kažem ja teški paničar i srkletičar ni ne znam da je ima, ako mi vjeruješ, a ni MM se ne žali da ga bocka, prva M je bila 2 i 3 dan obilna, ustvari možda je ona bila normala, ali ja koja sam navikla na ciklud do dva dana i u tragu, bilo mi je neobično, inače sve ok, bila na kontroli dr. kaže uredno smještna, sve ok, samo još da sluša kako treba akobogda, vjeruj mi ja bih svakoj ženi preporučila. Koju si stavila?? Ja bih rado, al zaista radoooooooooooo .. posle prve trudnoce sam legla na stol da mi je stavi doktorica, i ustanem ,kazem joj da ne mogu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] [sm=smiley9.gif] ..ona mi samo rece.. uredu je ,bolje i to nego da non stop mislis o njoj. Znam ,sramota ziva.. mogla roditi tri put a ne smijem stavit spiralu. a cega te je strah? umetanja spirale ili osjecaja da imas strano tijelo u sebi? umetanje boli malo 1 sec. ma ni toliko. ja se pripremila da disem ko na porodu a dr kaze evo gotovo je [sm=smiley36.gif] tad sam dobila blagi analgetik da popijem ako budem imala bolova u stomaku ali nije bilo potrebe za tim prije nego sto sam je stavila rekla sam dr da mi je cudno da imam strano tijelo u sebi. kaze mi da je to strano tijelo u meni isto kao nausnica i da se vadi brzo i lako kao nausnica. kad ti se cefne. rahat sam vjeruj [sm=smiley36.gif] mm muza je malo grebuckao koncic pa smo ga skratili I jednog i drugog,mada vise osjecaja da imam strano tijelo u sebi..bojim se da bi non stop o tome razmisljala.. Koju spiralu imas?
|
|
|
|