bejbibi -> RE: SPIRALA (25.4.2018 10:57:11)
|
IZVORNA PORUKA: manuela RR IZVORNA PORUKA: bejbibi Ahahah cuj tip top za hop[sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif] znam,znam ..zato prosli put kad sam bila u Sa kostalo me skoro 500 km jer sam radila tusiranje 3dana .spremila gospoju za spiralu [sm=smiley36.gif] Prosvjetlite me ... Ja ne znam za ovo[sm=zmeden.gif] A majko mila komentara [sm=jezicek.gif] Ma kakvo djevocanstvo,zatezanje i gluposti hahaha Al ste me nasmijale[sm=smiley36.gif] Ama tusiranje vagine se radi nekom tekucinom (jod i nesto) smedjo crvenkasta tekucina ... prvo ti radi kolposkopiju ,mikroskopom gleda grlic da nema ne daj Boze sta ,ujedno vidi i ranice .ja sam imala nekih ranica od poroda ,to haman svaka zena ima i nije strasno i onda radi to tusiranje,i lijecenje tih ranica ... Mislila sam da cu spiralu tad pa sam zato odradkla sve ovo lijecenje :) To bi svaka zena trebala raditi bar nakon nekoliko poroda . Sigurno ima jeftinije kod drugih doktora ,ova moja jest malo poskupa . Al nema veze sa ponovnim sivanjem,redjevicanstvom,lifting i ostalo [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif] pomladjivanje vagine hahahaa [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|