bejbibi -> RE: SPIRALA (19.4.2018 12:55:16)
|
IZVORNA PORUKA: LieToMe RR IZVORNA PORUKA: aidana Meni je Divanovic na informativnom razgovoru rekao da se spirala ne preporucuje kod kracih ciklusa obzirom da produzava krvarenje za koji dan. Meni se ciklus skratio na 25 dana, menstruacija mi traje oko 5 dana. Jednostavno bi bio prekratak period izmedju 2 krvarenja. Mozda kome znaci nesto i ta informacija. Ja licno nisam za hormonske preparate ( pilule, implantati, hormonska spirala) a eto ni strano tijelo u meni mi nije privlacna ideja. Tako da je kod nas kondom+rikverc pa dokle ide. Nije idealno ali izgleda nijedna metoda nije. Znaci i ti si kod Divketa [sm=smiley1.gif] [sm=bravo.gif] Meni je Divke stvarno majstor svog zanata. Lijepo posavjetuje, kaze pa ti vidi sta ces i kako ces [sm=smiley36.gif] Meni je tema spirale u stvari uopste kontracepcije isto sto i vakcinacija postala [sm=smiley36.gif] jel se upustis u malo dublju debatu nadrapaces [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] jednostavno radis ono sto smatras da je najbolje za tebe/dijete i ne ubjedjujes druge zasto je nesto dobro ili nije dobro [sm=smiley36.gif] Ubila sam se za politike [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ma fino je cuti razlicita misljenja ,sto da ne [sm=smiley1.gif] logicno ,necwmo glave otkidati sada ako se ne slazemo oko necega[sm=smiley36.gif] Ja zelim cuti i tvoje iskustvo sa pilulama i Visnjino sa spiralom (vas sam samo onako uzela za primjer [sm=smiley36.gif] ) Trebam se odluciti za jedno a izgleda da cu morati cekati da prestanem sa dojenjem [sm=smiley13.gif] A vjeruj da mi ke STVARNO DOSADILa rikverc metoda[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|