|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
7.11.2012 19:01:56   
sos15
Evo i mene cure. Ja bi rado da se pokušamo okupiti s tim curama što su se već organizovale, možda i da stupimo u kontakt s curama iz Trebinja (one već imaju udruženje). Ja ne želim nikakvu medijsku pažnju,čak što više, ali ima još načina na koji bi mogli djelovati. obirom da ja nisam iz BL, pokušajte se organizovati predveče ili vikendom,pa da se mognem i ja organizovati da dođem. Treba kontaktirati i Ango, ona je zapravo bila pokretač ideje za udruženje, ja sam više pratioc.

(odgovor članu Ines80)
Neposredna veza do poruke: 2276
7.11.2012 19:04:28   
vec pokusala
Ines80,ja mislim da imam taj flajer koji sam pokupila sa svim ostalim ali koliko znam od udruzenja jos nista nema.ako ipak neko zna da to postoji neka napise sve sto zna ,br.tel,bilo koji kontakt

(odgovor članu Ines80)
Neposredna veza do poruke: 2277
7.11.2012 19:12:11   
vec pokusala
evo sos15,ja cu ponovo krenuti od tebe...jesi li ti za to da se nadjemo i pokusamo napraviti nesto konstruktivno...
ne bih sada ovdje gnjavila sa svojim skorim iskustvom ali posto inace imam problema sa ovjeravanjem knjizice,tj.vec mjesecima ne mogu da je ovjerim,a svi znate koliko nas kostaju hormoni kada placamo,naisla sam na razumjevanje jedne osobe na visokoj funkciji,koja zna s kakvim se mi problemima susrecemo i mislim da jos postoji takvih ljudi koji bi se zauzeli za nas ,posebno ako bi se okupili

(odgovor članu vec pokusala)
Neposredna veza do poruke: 2278
7.11.2012 19:20:35   
sos15
Već pokušala, ja sam za. Samo sam htjela ispraviti samu sebe, ideja za udruženje je potekla od marijasa. Ima čak i tema udruženje BL i okolina. Javite kad se organizujete za druženje. Ovaj vikend ne mogu,ali možda najbolje ili subotom po danu, ili radnim danom poslije 18 časova. Šta kažete?

Neposredna veza do poruke: 2279
7.11.2012 19:49:40   
breskvicaa
E mile moje meni je zavrseno za udruzenje kad bi predala papire sve bi se brzo zavrsilo problem je u tome sto nemamo zena sve zenice su voljne pomoci ali u tajnosti ja to razumijem u neku ruku ali mi hvali zena koje nemaju problem sa javnosti znaci da se havno prica o ovome sto se borimo.Cim uspijemo skupiti dovoljan broj zena gledat cemo da pokrenemo trenutno smo jos u pocetnickoj fazi to sto je bilo prije na to zaboraviite sad djelujte sad se udruzite sad idemo dalje u borbu do ostvarenja cilja saljite mailove pisite o svemu nemoj te posustati idemo dalje cim budemo imali vise detalja o svemu konkretno obavijestit cemo vas u odgovarajucim temama za sve.
Ja bi iskreno volila da se osnuje to udruzenje ali nam treba zene koje nemaju problem da se pojave u javnosti

Ono sto te ne ubije to te ojaca...

(odgovor članu sos15)
Neposredna veza do poruke: 2280
7.11.2012 20:09:05   
sos15
Breskvicaa,

ja potpuno razumijem cure koje ne mogu u javnost. Meni je lično problem izaći u medije zbog posla koji obavljam (ne mogu protiv vlasti u javnosti kad od njih dobijam platu, a i mm ne želi pričati o tome, čak ni njegovi roditelji ne znaju za naš problem), ali mogu dati doprinos kroz ideje i angažovanje na drugim poljima. Ionako ne moramo sve na tv, za to je dovoljna jedna osoba koja je rječita, a ostale bi imale šta raditi. Kad se zajedno udružimo mogle bi vijdeti šta se može učiniti. Ja sam za da napravimo neko druženje (radni sastanak), da razmijenimo mišljenja i skustva, pa da vidimo šta se može učiniti. Možda bi ste i vi mogle navratiti ako vam nije predaleko.

(odgovor članu breskvicaa)
Neposredna veza do poruke: 2281
7.11.2012 20:37:30   
vec pokusala
da,svima nam je to problem,ali izvlacicemo sibice...hihiiihihi evo ako hocete ovako,ovo nije moj svakodnevni br. vec neka hit tarifa bla bla pa ako hocete naredne sedmice da se organizujemo ja cu preuzeti tu duznost na sebe,imam plan organizacijeuser posted image ,bar to....na br. 066418107 napisete porukom kada bi ,okvirno,mogli izdvojiti vrijeme za druzenje,ja cu napraviti spisak i pokusati naci neko zajednicko odgovarajuce vrijeme.evo da ne bude da po sebi ravnam,naredne sedmice ja mogu svaki dan , srijede i subote poslije 18 casova,a u ponedjeljak mogu poslije 19 h.ako hocete mozemo odmah u ponedjeljak da se nadjemo.vi birajte mjesto...samo ne gdje narodnjaci udarajuuser posted image
eto ako ste saglasni javite

(odgovor članu sos15)
Neposredna veza do poruke: 2282
7.11.2012 20:39:29   
vec pokusala
i da ,zaboravila sam napisati,da ne bi neko pomislio,ja se ne namecem kao predstavnik udruzenja niti kao govornik,vise sam za djela,tako ko god misli da je elokventan ja sam za

Neposredna veza do poruke: 2283
7.11.2012 20:42:19   
vec pokusala
i posto brzam,moram sada da dodam,ja mogu svaki dan naredne sedmice OSIM SRIJEDE I SUBOTE

Neposredna veza do poruke: 2284
7.11.2012 21:05:44   
Ines80
Djevojke ja nisam iz Banja Luke inace bih vam se pridruzila.U svakom slucaju imate moju podrsku i samo naprijed!user posted image

Neposredna veza do poruke: 2285
10.11.2012 0:37:27   
labello
Pozdrav, nisam bas najbolje pratila postove, pa ne znam da li znas da fond refundira troskove vto samo ako uspije trudnoca. Za Prag sam cula sve najbolje i znam zenu koja je sa 40 i kusur godina ostala trudna u Pragu.

(odgovor članu sos15)
Neposredna veza do poruke: 2286
11.11.2012 15:27:33   
glaxy
Cure, očajna sam. Na prvoj folikulometriji dr je nasla samo 5 folikula od 8 -9-9,5-8,5 i 13 mm to je 8 dan cikkusa. 10 dan ciklusa bili su 10,5-11-11,5-12,5 i 16 mm. Endometrij je 10,5 mm. 12 dan ciklusa bih trebala ponovo na fkm. Sta mislite o broju i velicini folikula, imam li kakve sanse? I jos me brine sto mi se danas 11. dc pojavila plodna sluz, je li to normalno

(odgovor članu labello)
Neposredna veza do poruke: 2287
11.11.2012 16:21:26   
ivana91
glaxy nemoj da paničiš ta plodna sluz je normalna i kod mene je bilo tako.ja sam je baš imala dosta i prepala se isto kao i ti pa mi je dr.Sanja rekla da je to normalno.
SREĆNOOOOOOOOO u postupku i tebi i ostalim curamauser posted image user posted image

(odgovor članu glaxy)
Neposredna veza do poruke: 2288
11.11.2012 16:48:21   
ivanai
pozdrav cure moje da vam se i ja javim trudnoca napreduje super hvala bogu. izgleda da nosim dva djecaka. galxy srecno u postupku user posted image . ivana91 poljubac za tebe dragauser posted image . ivana1979 javi nam se i ti.

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 2289
11.11.2012 18:25:08   
glaxy
Cure, hvala vam puno na podrsci.

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 2290
11.11.2012 21:32:47   
ivana91
ivanai,baš sam danas razmišljala o tebi i ivani1979user posted image nema vas na forumu.
drago mi je da si dobro,nadam se da je i kod ivane1979 sve ok.nje nam nema baš nikako.
poljubac za vas trojeuser posted image user posted image

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 2291
14.11.2012 17:45:15   
rebeka777
glaxy, kakva je situacija, piši?

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 2292
15.11.2012 17:41:21   
imansanja
Cure, da li ste vadile nalaze kao sto su Protein C i protein S , homocistein u krvi , antikardioliniska natitijela ?
Ja cekamm svog hematologa da mi ocita nalaze , odnosno da mi odredi terapiju jer imam trombofiliju.
Ako neko ima slican problem, molim da mi se javi ! user posted image

(odgovor članu rebeka777)
Neposredna veza do poruke: 2293
15.11.2012 21:26:44   
smarija
imansanja na koje mutacije si pozitivna jer su i meni otkrili trombofiliju i pozitivna sam na MTHFR homozigot i pai heterozigot,i jos me zanima jesi li iz BL ikod kojeg hematologa ides

(odgovor članu imansanja)
Neposredna veza do poruke: 2294
16.11.2012 19:17:43   
glaxy
Rebeka, iz pet folikula dobili smo 4 jajne celije. Sad cekamo

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 2295
17.11.2012 11:39:02   
Pipi Misic
Cao, djevojke! Vec duze vrijeme citam ovaj forum, ali sam tek sada odlucila da se prikljucim. Spremam se za svoju prvu vto u decembru. U cetvrtak sam pocela sa injekcijama. Ima li jos cura koje su u postupku za decembar? Kako se osjecate? Kako sve podnosite?

(odgovor članu glaxy)
Neposredna veza do poruke: 2296
17.11.2012 11:58:10   
svga
Caoo Pipi Misic :) I ja sam u proceduri za prvu vto u decembru.. isto sam pocela sa terapijom u cetvrtak..za sada je sve ok i nadam se da ce tako ostati do kraja terapije. Kako se Ti osjecas? Nadam se da ce sve dobro proci. Veliki pozdrav i puno srece! :)

(odgovor članu Pipi Misic)
Neposredna veza do poruke: 2297
17.11.2012 17:32:31   
Jelena86
hehe, izgleda da smo sve počele sa pikanjem u četvrtak..i ja sam bila u četvrtak na uzv, počela sa decapeptylom. imam blago krvarenje, pa mi je pojačala dozu microginona. od 29.11.krećem sa menopuromx2 i fostimonomx1 i ostaje decapeptyl x 1/2...
koja je vrsta stimulacije kod vas?
ja se sama pikam, pa mi je sad za sada mala panika dok se ne naviknem.

Imam molbu za djevojke iz banja luke, ili djevojke koje su bile u postupku, a noćile su u B.L. Molim Vas da mi kažete gdje ima fin smještaj? da ne zachatavamo ovu temu, može i u inbox...hvala unaprijed :*

Curkama u postupku, želim svu sreću svijetu i da dobijemo najljepši novogodišnji poklon :)

(odgovor članu svga)
Neposredna veza do poruke: 2298
18.11.2012 11:14:22   
svga
Caoo Jelena86, Pipi.. :) ista mi je terapija kao i kod Tebe, tako da nas isti period aspiracije ceka :). I ja sebi sama dajem terapiju i vec sam se navikla jer sam vec primala stimulaciju prije inseminacije pa sam se naucila :). Uglavnom nije problem i navici ces se. Saljem Ti poruku u pp... pozzz i zelim nam svima puno srece! Veliki pozzzzzz

(odgovor članu Jelena86)
Neposredna veza do poruke: 2299
18.11.2012 19:59:38   
Pipi Misic
Cao, cure! I kod mene je naravno ista terapija. I ja dajem sama sebi boce, ali kod mene je cudno sto mene nije strah od svega toga, ja jedva cekam da to obavim. Je l to normalno? Mislim da mm hvata veca panika nego mene. Prvo vece kad sam si davala injekciju njega je bolio stomak. Inace se bas dobro osjecam, nista mi nije tesko u vezi terapije.

(odgovor članu svga)
Neposredna veza do poruke: 2300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *