|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
4.10.2012 21:22:23   
ivana91
zeks,nemoj gubiti nadu,pokušaj se opustiti.te smeđe niti ne moraju da znače ništa.čitala si na forumu da se kod dosta cura tako nešto pojavljivalo pa je beta bila pozitivna.
samo opušteno draga moja,biće to sve ok.user posted image

(odgovor članu zeks)
Neposredna veza do poruke: 2051
5.10.2012 10:59:09   
zeks
Cure od jutros mi stalno smrdje kad se obrisem,na ulosku nema nista samo na papiru ko komadici,jel rano za test danas mi je deseti dan od transfera

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 2052
5.10.2012 11:06:11   
marija_sa
Rano je za test.Leži,miruj i pokušaj da se ne sekiras

(odgovor članu zeks)
Neposredna veza do poruke: 2053
5.10.2012 11:22:44   
zeks
sad sam zvala doktoricu u ponedeljak idem raditi betu,ona kaze da ovo moze biti od vaginaleta,pa eto nadam se najboljem malo me je utjesila,sad cu da odmaram i to je to

(odgovor članu marija_sa)
Neposredna veza do poruke: 2054
5.10.2012 16:37:29   
vec pokusala
zeks pokusaj da se opustis,znam da je to skoro nemoguce ali moras se skoncentrisati na nesto drugo.vjerovatno si alergicna,kao sto sam i sama,na rijec opusteno i izvini zbog toga,ali nadji nacin...ti si nasauser posted image i svi sada navijamo za tebe...
user posted image user posted image user posted image

i da,ako ti je 10-ti dan,moze biti implantacijsko krvarenje,cak ako je smedjkasto implantacija se desila juce,prekljuce pa je prirodno da krv promijeni boju,a sada izlazi van...

cekamo ponedjeljak i veelliikkkuu betu

(odgovor članu zeks)
Neposredna veza do poruke: 2055
5.10.2012 16:41:40   
vec pokusala
da li neko zna ili je gledao emisiju na rtrs-u prije 10-ak dana,da je odobrena treca vantjelesna preko fonda,drugarica me ubjedjuje da je gledala,ne sumljam da je bila emisija,ali mislim da je ona nesto pogresno skontala.ako je to tacno,ma to je odlicno

(odgovor članu zeks)
Neposredna veza do poruke: 2056
5.10.2012 16:48:40   
zeks
i ja sam nesto nacula vezano za trecu besplatnu al nikako vas pitati jeste cule,a moguce je jer evo izbora hehheh,isplakala samse pa mi je malo lakse hehhehe,a i nema vise iscjetka ako nebude sad opet posle vaginalete, user posted image ocekujem danas zato i jesam sva nikakva

(odgovor članu vec pokusala)
Neposredna veza do poruke: 2057
5.10.2012 17:26:27   
vec pokusala

zeks,plakaces ti od srece u ponedjeljakuser posted image user posted image user posted image
smjenjivanje emocija,ne brini svi smo to prosli

(odgovor članu zeks)
Neposredna veza do poruke: 2058
6.10.2012 12:47:43   
zeks
Hej cure jel smijem sta piti prije bete,mislim na kafu?Marija_sa i vec pokusala kako ste user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2059
6.10.2012 13:47:44   
Jelena86
misliš zbog vađenja krvi?
naravno da smiješ, ja betu vadila u 13 h, na pauzi izašla...pila, jela prije toga, sve normalno...

(odgovor članu zeks)
Neposredna veza do poruke: 2060
6.10.2012 13:51:46   
zeks
mislim da od moje bete nema nista,skoro radila test negativan a danas mi jedanaesti dan

(odgovor članu Jelena86)
Neposredna veza do poruke: 2061
6.10.2012 20:29:38   
vec pokusala
zeks,malo ti je rano za test i prije bete smijes sve da jedes i pijes sto si i ovih dana.a jel' ti sada ovaj ponedjeljak vadis betu,kontam da je i to rano,a da se ne vracam unazad,cini mi se da si i ti negdje drugi-treci dan vratila embrione.

(odgovor članu zeks)
Neposredna veza do poruke: 2062
6.10.2012 21:55:52   
zeks
Da sad u ponedeljak,to mi je treinaesti dan od et,doktorica kaze da je to najranije kad se moze uraditi,a treci su mi dan vracali,rekla mi je ranije zbog mog iscjetka koji ne prestaje,a danas mi i neki crn komadic ispade da sam pretrnula od straha,samo da se dovucem do ponedeljka da vise vidim na cemu sam

Neposredna veza do poruke: 2063
7.10.2012 10:00:04   
Jelena86
čuvam ti fige, draga moja, da se radilo o implatacijskom krvarenju i da će sve proći u najboljem redu sutra.
ja sam oba postupka radila betu 12 dnt 3.dnevnog embrija. mislim da će pokazati, ako ima trudnoće, a ne preporučuje se raditi je rano, jer ćeš je u slučaju da je pozitivna, morati malo više puta ponavljati, jer će biti manja...
al mislim da to nije bed nijednoj trudnici bio :) ponovio bi je čovjek milijardu puta, samo da bude trudnoće :*
sretno...

(odgovor članu zeks)
Neposredna veza do poruke: 2064
7.10.2012 11:31:55   
zeks
Mislim da nije implatacisko krvarenje jutros krenulo pravo,kad sam ustala imala sam sta i vidjeti al eto i dalje se nadam da ce stati da ce sutra sve biti u redu

(odgovor članu Jelena86)
Neposredna veza do poruke: 2065
7.10.2012 13:16:44   
marija_sa
Želim ti sve najbolje Zeks!Nemoj da se vodiš mojim primjerom,možda budeš ok.Moras biti spremna na obadvije varijante,dobru i lošu,mada te za lošu nemože niko da spremi.
Iskreno se nadam da ćeš imati pozitivnu betu sutra.

(odgovor članu zeks)
Neposredna veza do poruke: 2066
7.10.2012 13:40:05   
vec pokusala
zeks,takodje ti zelim srecu,nemam sta dodati na komentar marija_sa,potpisujem ga u potpunosti...

(odgovor članu zeks)
Neposredna veza do poruke: 2067
7.10.2012 13:53:59   
zeks
Cure umorna sam vise od cekanja,ubjedjena sam sto posto da od bete nema nista jer mi ni test nije bio pozitivan,tako da nemam cemu da se nadam samo da skupim hrabrost da idem dalje,od jutros placem nemogu sebi doci a to mogu samo vama reci jer me vi razumijete i hvala vam na svemu,ljubim vas puno.

Neposredna veza do poruke: 2068
7.10.2012 13:56:54   
marija_sa
Zeks plačem i ja od moje negativne bete svaki dan.Nemam volje nizasta ali procice i to.Svaki dan je lakše!

(odgovor članu zeks)
Neposredna veza do poruke: 2069
7.10.2012 14:38:20   
beka80
Žao mi je. Nažalost, jako dobro znam kako vam je sada. Ali čvrsto verujem da ćemo svi mi uspeti jednoga dana...

Peta će biti uspešna.

Neposredna veza do poruke: 2070
7.10.2012 17:57:17   
rebeka777
Drage cure, dobro znam da vas u ovim danima i trenucima kada je beta negativna ništa ne može utješiti ali evo jedne pozitivne misli koju sam čula i koja je za sve nas koje se borimo:

SVAKIM NEUSPJEHOM (neuspjela vto) SMO BLIŽE USPJEHU (ako je suđeno da nam peta po redu vto uspije, svaki od propalih četiri postupaka smo bliže pozitivnoj beti, trudnoći i bebi).

Držite se!

(odgovor članu beka80)
Neposredna veza do poruke: 2071
8.10.2012 13:19:47   
vec pokusala
zeks,jesi li radila betu?drzim fige,puno srece ti zelim................

(odgovor članu rebeka777)
Neposredna veza do poruke: 2072
8.10.2012 15:03:21   
marija_sa
Zeks......Sta se desava sa tobom???

Neposredna veza do poruke: 2073
8.10.2012 18:04:54   
zeks
Cure sinoc sam bas jako prokrvarila i danas kad sam otisla doktorica kaze da nema potrebe da je vadim da nije doslo do trudnoce,medjutim krvarenje se malo smanjilo i skroz je svjetlo i ispo mi je neki komad necega crno sa bijelim pomijesano onako poveci pa sad neznam sta je bas sam se zabrinula,bojim se da nije spontani,jel imo iko slicno iskustvo,Sutra sam se narucila ovde kod nas za vadjenje bete

Neposredna veza do poruke: 2074
8.10.2012 18:21:03   
zeks
E da i temperatura je i dalje 37

(odgovor članu zeks)
Neposredna veza do poruke: 2075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *