Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 3.10.2012 15:40:13
marija_sa
Imala sam nakon terapije oko 3.9.Ja zbog pcos nemam redovno tako da mi to nije uopste pouzdan pokazatelj.Svakako ću izvaditi betu sutra,čisto da potvdim 0 pa da prestanem sa utrogestanom.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 3.10.2012 16:36:02
Bebironcic
Pozdrav cure! Sve koje čekate navijam za visoke bete, svima želim puno sreće!!! Ja sutra idem za Banja Luku na razgovor sa suprugom, tako da sam srećna što počinje nešto da se dešava, nalaze smo prikupili, pa se nadam najboljem. Eto, ljubim vas sve i nadam se kad dođem u petak da ću vidjeti samo lijepe vijesti na forumu.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 3.10.2012 20:43:11
anchi83
Hvala na dobrodošlici. Jeste, prva mi je VTO, sutra idemo kod urologa, pa ćemo znati kada će biti otprilike, a trebalo bi u februaru ako oni šta ne promjene.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 4.10.2012 12:02:42
vec pokusala
pozdrav cure...curama koje krecu sa postupkom zelim srecu i savjetujem ih da budu pozitivne,jer svako ko ulazi u postupak treba da zna da veliki dio zavisi od njih samih. zeks tebi zelim visoku betu i
kod mene je beta negativna,malo se oplakalo ali idemo dalje,nisam pisala na forumu da ne bi previse bila za racunarom,jer nisam prokrvarila i bila sam uvjerena da je to-to,ali sm se prevarila.cim prije krenucu sa novim postupkom,a za period izmedju ,pokusacu malo omrsaviti sto od dobijenih kg zadnjih dana,a i sto ih inace imam malo vise.nadam se da cu za 3 mjeseca moci ponovo u postupak,ma ja bih i naredni mjesec isla u postupak kada bi to bilo izvodljivo. ici cu ponovo u medico s i bice dobitna kombinacija.
marija_sa ,nadam se da ce i kod tebe biti velika beta,drzim ti palceve...
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 4.10.2012 12:32:42
zeks
Vec pokusala bas mi je zao,draga nedaj se znam da ti sad nije lako al glavu gore drugi put ce sigurno biti bolje,ja jos imam sedam dana do bete neznam vise sta da ocekujem ni cemu da se nadam,uglavnom jako sam nervozna!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 4.10.2012 17:27:26
ivana91
već pokušala,tako mi je žao.nisam znala da beta može biti negativna ako nisi prokrvarila.ja sam bila ubjeđena ako ne prokrvariš da je uspjelo ali draga glavu gore,idemo dalje marija_sa,šta je sa tobom,jesi li radila betu?
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 4.10.2012 19:08:57
mija75
Marija_sa i vec pokusala stvarno mi je mnogo zao ,pratim vas cijelo vrijeme i stvarno sam ocekivala da ce uspjeti i kod jedne i druge...samo negubite nadu ja je nisam izgubila idem treci put,ali kao da mi je prvi,nedam se kad znam za sta se borim. Znam da je mnogo,mnogo tesko ali sve se moze kad se hoce......
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 4.10.2012 19:25:57
mija75
Nista jos neznam,posto cu u decembru tek predati papire pa nadam se da cu do februara biti primljena i sa gotovim nalazima(ako budu uredu) pa da ih ne ponavljam i onda se jos oduzi. Ali voljela bih da budemo zajedno,da se napokon i upoznamo,a i radujemo
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 4.10.2012 20:01:39
ivana91
marija_sa,oni kažu da treba proći 3-6 mjeseci.ja sam čekala da dobijem dva puta menzes i nazvala kliniku i oni mi poslali preporuku i predala papire u fond.zatim sam počela sa pripremama nalaza ali nema mjesta prije februara u Medico-s,tako da će tada biti sedmi mjesec od prošlog postupka.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 4.10.2012 20:03:23
Saara
marija_sa i vec pokusala , stvarno mi je zao . Nemojte se samo predavati predpostavljam da vam je sad jako tesko . Ali novi pokusaji su pred vama , Zelim vam puno srece sledeci put. Zeks kako se ti osjecas ? Nadam se da ces nas bar ti obradovati pozitivnom betom.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 4.10.2012 21:03:52
zeks
Hvala mija75,saara nemam pojma kako se osjecam nervozna sam citav dan!Vise neznam sta da mislim,cim nesto jedem ili pijem podriguje mi se,a danas ili sutra trebam dobiti tako da me strah!Dva puta od jutros kad sam isla u vc i obrisala se bile su neke svjetlosmedje niti ako me razumijete neznam kako bio objasnila,grudi me vise ne bole samo bradavice kad stisnem pa vi meni recite sta da vise mislim i da li da se nadam!