|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
29.9.2012 21:13:02   
8590nd

IZVORNA PORUKA: marija_sa

Prvo nemoj da brines o postupku.Kako to ide ukratko:odeš u Medikos,oni ce ti reći koji ti nalazi trebaju i dogovorite se za termin.Slijedi kontracepcija par ciklusa,onda oderdjivanje terapije (injekcije su u pitanju), dugi ili kratki protokol,nakon par ultrazvuka dobija se stop injekcija i nakon 36 sati punkcija pod opštom anestezijom.Zavisno od kvaliteta i broja embrini se vraćaju izmedju 2 i 5 dana.
To je ukrtko,ako imas još pitanja slobodno se javi.
Jako si mlada za postupak pa ako smijem da pitam za dijagnozu

hvala na informacijama, pa makar i ukratko. moj muz ne moze prirodnim putem imati djecu, u braku smo nesto vise od 2 godine pa smo se odlucili za vto. obavili smo razgovore u medicu i sad su na redu moji nalazi... a koji je problem kod tebe?

(odgovor članu marija_sa)
Neposredna veza do poruke: 2001
29.9.2012 22:49:50   
Saara
8590nd , nemas se cega plasiti , i ja sam bila mnogo uplasena od svega toga . Ali mi je poslije bilo smjesno kada sam kroz sve to prosla. I kod mene je bio problem sa muzem. Uspjelo nam je iz prvog puta. Sto naravno zelim i ostalima user posted image .
Ostalim curama sto cekaju betu zelim puno srece i strpljenja , jer blizi se i taj dugo ocekivani dan .
user posted image

(odgovor članu 8590nd)
Neposredna veza do poruke: 2002
30.9.2012 0:01:13   
8590nd

IZVORNA PORUKA: Saara

8590nd , nemas se cega plasiti , i ja sam bila mnogo uplasena od svega toga . Ali mi je poslije bilo smjesno kada sam kroz sve to prosla. I kod mene je bio problem sa muzem. Uspjelo nam je iz prvog puta. Sto naravno zelim i ostalima user posted image .
Ostalim curama sto cekaju betu zelim puno srece i strpljenja , jer blizi se i taj dugo ocekivani dan .
user posted image

hvala na rijecima ohrabrenja. kad si ti radila vto?

(odgovor članu Saara)
Neposredna veza do poruke: 2003
30.9.2012 12:18:50   
Saara
8590nd , VTO sam radila 02.04.2012 . Budi samo opustena i vidjeces kad krenes u postupak da sam bila upravu da se nemas cega plasiti . Normalno je da se svako boji od nepoznatog , ali zato postoji na srecu ovaj forum da jedni drugima pomognemo i da svako nekoga uputi u nesta sto mu je nepoznato.
Cure sto cekate betu , kako se osjecate ? Imate li neke simptome ? Budite strpljive i moj savjet vam je da nekupujete test za trudnocu , jer kad ste ovoliko dugo mogle cekati na sve to , onda mozete izdrzati jos par dana do bete user posted image .
Veliki i Poseban pozdrav za nase user posted image .

(odgovor članu 8590nd)
Neposredna veza do poruke: 2004
30.9.2012 14:25:01   
marija_sa
Jutros uradjen test i negativan je.Nisam nešto razočarana jer mi je transfer bio 2 dan tako da kontam da je rano.Što me brine je jutros crveno-roz iscjedak.Nema ga više a danas je 12 dan od transfera.Implatacija?

< Poruku je uredio marija_sa -- 30.9.2012 14:30:33 >

(odgovor članu Saara)
Neposredna veza do poruke: 2005
30.9.2012 14:35:16   
ivanai
marija-sa ja sam 10 dan imala taj implataciski iscjedak a kod mene je transfer bio 5 dan tako da vrlo lako moguce da je to to, ja sam taj dan uradila test i bila je jedva vidljiva druga crtica.

Neposredna veza do poruke: 2006
30.9.2012 15:43:15   
marija_sa

IZVORNA PORUKA: ivanai

marija-sa ja sam 10 dan imala taj implataciski iscjedak a kod mene je transfer bio 5 dan tako da vrlo lako moguce da je to to, ja sam taj dan uradila test i bila je jedva vidljiva druga crtica.

Što znaci da sam rano radila test!Nadam se da se neće ponoviti.Kao što rekoh bio je samo jutros.Još 4 dana neizvjesnosti :-S

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 2007
30.9.2012 16:28:37   
vec pokusala
marija_sa nemoj ni da razmisljas vise o tom testu i postavljas sebi raznorazna pitanja,ponasaj se kao i do testa,a beta ce pokazati pravo stanje.zelim ti srecuu petak,kao i sebiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2008
30.9.2012 21:42:05   
anchi83
Drage moje, pa da vam se i ja pridružim, kad se tako fino dopisujete.
Veliki pozdrav za sve a posebno za Ivana91
P.S. koleginica sa brisevauser posted image (izgleda da ćemo ti i ja zajedno u februaru u BL)

(odgovor članu vec pokusala)
Neposredna veza do poruke: 2009
30.9.2012 22:57:08   
zeks
Marija_sa jos nista nnije gotovo,cekaj betu ja mislim da ces uspjeti jer se jos nije pojavilauser posted image samo hrabro do svoje beturine!Vec pokusala kako se ti osjecas?

(odgovor članu anchi83)
Neposredna veza do poruke: 2010
30.9.2012 22:58:36   
zeks
anchi83 dobro nam dosla,jel ti ovo prva vto?

(odgovor članu zeks)
Neposredna veza do poruke: 2011
1.10.2012 15:25:01   
marija_sa
Smedje je jos uvijek tu.Kolicinski više nego juce,čak. I sam skroz malenim komadicima nečega ali i dalje bez bolova.U Medikosu kažu da mirujem i javim se ponovo sutra.Nisam pametna sta moze da bude

(odgovor članu zeks)
Neposredna veza do poruke: 2012
1.10.2012 16:10:27   
Saara
marija_sa , nemoj puno da se sikiras i opterecujes , miruj i odmaraj se kao sto su ti vec sa klinike i rekli , bice to sve o.k. samo se opusti , znam da nije lako.

Neposredna veza do poruke: 2013
1.10.2012 17:00:28   
somaja
Marija_sa,,,samo opusteno molim te i nemoj puno da budes negativna i da razmisljas o testu ,strpi se jos malo i budi malo pozitivnija,,sve je jos otvoreno....Ne slazem se da se test radi prerano jer kad pokaze negativno zena je odmah pod stresom,"ubije"je to psihicki a ono moze biti da je ostala trudna, samo za test bilo prerano da pokaze trudnocu i ona se samo djaba nervirala....Ja se super osjecam kao i da nisam user posted image pozzz

(odgovor članu Saara)
Neposredna veza do poruke: 2014
1.10.2012 17:14:48   
marija_sa
Hvala vam na podršci,nekako se još nadam jer nemam bolove ni one pms simptome

(odgovor članu somaja)
Neposredna veza do poruke: 2015
1.10.2012 17:32:33   
Saara
marija_sa nista to jos sve nemora da znaci , sve ce to biti kako treba. To ti je mozda i od stresa sto si test radila . samo opusteno i razmisljaj pozitivno . Ko ti je radio VTO Dr. Sanja ili Dr. Brankica ?

Neposredna veza do poruke: 2016
1.10.2012 17:49:20   
ivana91
anchi83,dobro nam došlauser posted image
drago mi je da si skontala da sam ja na forumuuser posted image .ja sam se danas čula sa dr.Brankicom i sigurno sam u februaru i to u prvoj grupi.bilo bi super da budemo skupa.

(odgovor članu anchi83)
Neposredna veza do poruke: 2017
1.10.2012 17:53:04   
ivana91
marija_sa,nemoj da se nerviraš,znam da ti nije lako ali pokušaj da razmišljaš pozitivno.
biće to sve okuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2018
1.10.2012 18:15:25   
ivana91
anchi83 poslala sam ti p.p.

(odgovor članu anchi83)
Neposredna veza do poruke: 2019
1.10.2012 18:24:03   
marija_sa

IZVORNA PORUKA: Saara

marija_sa nista to jos sve nemora da znaci , sve ce to biti kako treba. To ti je mozda i od stresa sto si test radila . samo opusteno i razmisljaj pozitivno . Ko ti je radio VTO Dr. Sanja ili Dr. Brankica ?

Radila mi je Dr.Sanja.Žvaču ih ponovo ujutro da vidim sta ću.
Hvala svim curama na podršci,sa vama je sve lakše :-)

(odgovor članu Saara)
Neposredna veza do poruke: 2020
1.10.2012 20:20:31   
zeks
Joj cure mislim da cu dobiti user posted image boli me i stomak i krsta,prosli mjesec sam imala 4 jel i sad trebam dobiti normalno ili mogu nekcije nesto poremetiti,sad bi trebala dobiti 2,3 pomoc bas sam se zabrinula

Neposredna veza do poruke: 2021
1.10.2012 21:34:31   
somaja
Zeks,mene je boljelo sedmicu dana pred user posted image i jos desetak dana od datuma kad sam je trebala dobiti pa ostala trudna tako da taj osjecaj ne mora da znaci da ces dobiti,nemoj puno biti fokusirana na to,samo pozitivno,ja se iskreno nadam da si "uhvatila",,,pozzz

(odgovor članu zeks)
Neposredna veza do poruke: 2022
1.10.2012 22:22:16   
Saara
zeks nista ne brini to je normalno da imas osjecaj kao da ces dobiti , tako je i kod mene bilo poslije transfera. Valjda to tako mora biti poslije svih terapija i postupka sve se poremeti.
Negubite nadu opustite se sto je vise moguce , razmisljajte pozitivno .
Skrenite misli na neke druge stvari i tako ce vam brze dani proci do bete.

(odgovor članu somaja)
Neposredna veza do poruke: 2023
2.10.2012 11:54:05   
zeks
Danas me malo manje boli nego sinoc,valjda se nece pojavitiuser posted image ,i ove me vaginalete bas bune sve mislim dobila,danas mi je sedmi dan od transfera!Maruja?sa sta je s tobom jesi zvala,sta su ti rekli?Nedaj se draga bice to sve dobro drzimo ti fige da nam uspijes!Vec pokusala kako si ti,vi vadite betu u cetvrtak jel tako?Ljubim vas sve cure punoooo kako rece marija_sa sa vama je sve lakse!Jel ijedna od vas trudnica imala ikakve simptome prije bete?

(odgovor članu Saara)
Neposredna veza do poruke: 2024
2.10.2012 13:39:00   
Saara
Zeks ja sam imala isto simptome kao da cu svakog dana i casa dobiti , grudi su me uzasno boljele bila sam i mnogo nervozna . Ali ako ces iskreno nisam se puno sa tim opterecavala , stalno sam sebi govorila neka bude kako je sudjeno .
Mirovala sam samo kada sam utorogestan koristila, a ostalo sam sve normalno radila .
Ma cure to su sve simptomi za user posted image .
Pa ni ja poslije svojih simptoma nisam mogla da vjerujem da sam ostala user posted image .
Ja sam tek u svoju user posted image povjerovala na prvom ultrazvuku.
Zato vam i porucujem da budete opustene jer nikad se nezna.

(odgovor članu zeks)
Neposredna veza do poruke: 2025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *