|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
18.6.2012 23:12:58   
ivana91
evo i mene,na ultrazvuku sve super,tsh 1,56,krenula sa bockanjemuser posted image user posted image
I meni je sledeći ultrazvuk 7 jula u 14 sati.
Ivana1979 možda se vidimo,pa možemo da pijemo kaficu.

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 1376
18.6.2012 23:14:28   
ivana91
ivanai,srećno sutra,biće to sve okuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 1377
18.6.2012 23:19:25   
ivanai
hvala ivana91. javim sutra kako je proslo .

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1378
19.6.2012 17:50:50   
ivanai
evo i ja stigla, ultrazvuk super tsh 1,56 primila pvu bocu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 1379
19.6.2012 17:51:46   
ivanai
meni je sledeci uz isto 7 ali ujutro u 9 sati

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 1380
19.6.2012 17:59:00   
ivana91
ivanai,superuser posted image user posted image user posted image
i meni je tsh 1,56
ti si baš rano naručena,ja tek u 14 sati a odgovaralo mi je ranije zato što nisam baš blizu
ali,nema veze bitno je da bude sve ok.
znači,sve ivane su ipak skupa...bravo za nasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 1381
19.6.2012 22:27:43   
ivana1979
to Ivane moje,jel se bockate same ili idete u ambulantu

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1382
19.6.2012 22:50:07   
ivanai
ja se sama bockam, bockala sam se i prije dok sam radila inseminacije i zakljucila da mi je tako najlakse kad odem u ambulantu svaka sestra ima hiljadu pitanja i podpitanja tako da mi je najlakse sama....

(odgovor članu ivana1979)
Neposredna veza do poruke: 1383
19.6.2012 23:09:52   
ivana1979
i ja se sama bockam meni je prvi put pa mi nije bas svejedno ne volim igle ali mi je ovako lakse nego da idem negdje,sta cu kad moram sve za user posted image sve do uspjeha za user posted image

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 1384
20.6.2012 0:22:17   
ivana91
i ja se sama bockam...prvu inekciju mi dao suprug a ja sam večeras sama sebi,nije tako strašno samo neprijatan osjećaj ali mi je lakše da sama sebi dajem.
inače,i meni je prvi put .
sve za user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1385
23.6.2012 13:17:53   
ivanai
ivane kako napreduje bockanje? kod mene sve ok sad za sad dobro podnosim.

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1386
23.6.2012 13:26:17   
ivana91
i kod mene sve super,nikakvih promjena što se tiče bockanja.
malo mi je počelo smeđe curiti ima par dana ali ništa strašno.zvala sam kliniku i rekli su mi ako se pojača da uzmem dvije tablete mikroginona na dan.a sutra mi je svakako i zadnji dan mikroginona pa nadam se da se neće pojačati do sutra.
sve u svemu dobro jeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 1387
23.6.2012 21:50:24   
ivana1979
evo i mene.Kod mene i nije bas nesto opusteno.Kad dodje vrijeme za bocu ja se sva preznojim dok ubodem.A poslije mi malo trni noga desna.valjda ce brzo proci sve,neznam kako cu poslije bockati dvije.user posted image user posted image

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1388
23.6.2012 22:54:52   
ivana91
ivana1979,ja ništa ne osjećam a ja ću posle primati tri boceuser posted image tako da je meni malo teže
ali idemo daljeuser posted image nema odustajanjauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1389
23.6.2012 23:00:45   
ivanai
ivana1979 probaj se opustiti kad se bodes noga ti trne vjerovatno zato sto se ukocis znam da nije lako al ti si nasa hrabrica mozes ti to user posted image i ja posle primam tri boce. cure ako vam nije problem da vas pitam koja je kod vas dijagnoza kod mene su polucisticni jajnici kod muza sve ok ja se sad najvise boim hiperstimulacije jel ona se najcesce javlja kod polucisticnih jajnika.

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1390
23.6.2012 23:20:39   
ivana91
ivanai,naravno da nije problem da pitaš...kod mene su u pitanju začepljeni jajovodiuser posted image a kod muža sve ok.
nemoj ničega da se bojiš,samo razmišljaj pozitivno.čitala sam da uspjeh IVF zavisi najviše od nas žena,zavisi koliko smo optimisti u tom postupku.znači,da moramo pozitivno razmišljatiuser posted image
zato draga moja,osmjeh na lice i nemoj razmišljati o lošim stvarima.
nije ni meni svejedno,ali ja sam sebe spremila i na onu dobrumogućnost a i na onu lošu.
mada sam nešto sigurna da ćebiti ona dobrauser posted image

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 1391
24.6.2012 16:59:57   
ivana1979
cao Ivane moje,evo i mene.Zasto vas dvije primate poslije tri boce a ja dvije i sta je to hiperstimulacija?Moji su nalazi dobri ali muzev nije.Spermogram mu je los ali ce oni kazu moci obaviti jer je za njih dovoljno.I jos meni rade ICSI pa i to ne razumijem sta je.??Ako sta znate pisite mi?user posted image user posted image CMOKIC

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1392
24.6.2012 17:11:29   
ivana91
ivana1979,ukucaj na google icsi i tamo ti sve piše...koliko znam da se taj postupak primjenjuje kada je problem kod muškarca.znači draga moja sve imaš na internetu.
a što se tiče inekcija,nas dvije primamo po tri zato što je kod nas problemuser posted image
nemoj se opterećavati,sve će to biti super,moraš biti optimistauser posted image
user posted image

Neposredna veza do poruke: 1393
24.6.2012 17:56:19   
ivanai
cure moje moramo biti jake iako nije lako. hiperstimulacija je ka<d jajnici od stimulacije najlakse receno polude pa izbace previse jajnih celija odjednom i u stomaku podje da se skuplja tecnost ma nisam ni ja najbolje upucena u to al ivana1979 nemoj ti da se brines oko toga to najcesce ppogadja zene sa PCO mada to inace nije toliko cesta pojava. ICSI je kad oni u labaratoriji ubacuju spermatozoid direktno u jajnu celiju a necekaju da sam nadje put ja mislim da je to to user posted image . samo hrabro cure ako bog da da se vidimo za koji mjesec na puno veselim temama na ovom forumu.

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1394
25.6.2012 18:17:52   
ivana91
meni uz pomjerili za 12 i 30h...ja ih zvala da pitam nešto pa mi rekoše da ako mogu dođem u pola jedan.
ivana1979,sigurno se onda vidimo pošto si ti u jedanuser posted image

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 1395
25.6.2012 20:19:13   
ivana91
gdje ste Ivane...
jeste li vi prestale piti mikroginon?ja juče popila zadnju,mada je meni zadnjih 5-6 dana curilo pomalo smeđe i zvala sam kliniku rekli mi ako se pojača da popijem dvije.
nadam se da mi to neće nešto zeznuti,mislim to što mi je curilo pomalo.sada očekujem da dobijem ono pravouser posted image
kada vi počinjete sa ostalim inekcijama,ja 30.06.

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1396
25.6.2012 23:00:25   
ivanai
i ja sam juce zavrsila sa mikroginolom sutra vec ocekujem da dobijem prosli mjesec sam dobila drugi dan od prestanka i isto 30.06. krecem sa ostalim inekcijama.

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1397
26.6.2012 18:00:35   
ivana1979
evo i mene i ja sam prestala piti tabl.od juce a kada cu dobiti neznam.Prosli mjesec sam imala 25. Ivana 91 moguce da cemo se i vidjeti,ja cu mozda ici sa muzem.Mene malo muci kako cu ovaj gonal izvuci iz bocica,malo sam nespretna a ne otvaraju mi se ranije da vidim kako se to radi,bojim se da se ne pokvare?pozzzzz

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 1398
28.6.2012 16:58:47   
ivanai
cure moje kako ste? jeste li vi dobile,ja jesam juce al skroz slabo mi ide izgleda kao kad me prestaje.

Neposredna veza do poruke: 1399
28.6.2012 22:54:50   
ivana1979
evo i mene cure moje.Ja sam dobila danas isto je nesto malo i kod mene valjda je to normalno.Ostalo je sve isto,redovno se bockam.Od subote po dve boce.Gdje nam je Ivana91 kako napreduje?user posted image

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 1400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji dio trudnoće vam se najviše dopao ili najlakši?

1. trimestar. (0%)

2. trimestar. (0%)

3. trimestar. (0%)

Broj svih glasova: 0

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *