Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 3.6.2012 18:55:00
ivana1979
cao evo mene opet,cestitam Sanisi od srca i pozdravljam moje Ivane za jul.ultrazvuk mi je 18 juna.jedva cekam da i mi odbrojavamo dane do bete.Puno srece svima a hvala iostalim forumasicama na podrsci.Puno poljubaca za sve
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 3.6.2012 19:36:23
ivana91
ivana1979,i ja jedva čekam da brojimo dane do bete.ako bog da brojaćemo ih skupa. u koliko sati si naručena,ja u 15 i 30 min.možda smo tu negdje naručene pa da pijemo kafu pozz...
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 3.6.2012 23:22:06
ivanai
i od mene pozdrav svima a najveci mojim ivanama . ja sam narucena 19 juna u pola dvanaest u srijedu vadim tsh nadam se da je pao i dacemo zajedno da brojimo dane do bete.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 4.6.2012 17:56:05
ivana91
ivanai,naravno da ćemo skupa brojati dane... srećno u srijedu,biće to dobro i ja se nadam da je još uvijek moj TSH ok,pijem tablete.ja ću ponoviti nalaz prije nego što odem tamo,mada mi nisu rekli ali čisto radi sebe da budem sigurna
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 4.6.2012 18:52:07
ivanai
hvala ivana91. ponovice ti oni vjerovatno meni su rekli dace mi 19 kad dodjem na prvi ultrazvuk morati ponoviti tsh bezobzira kakav bude u srijedu dabi bili sigurni da je sve ok. koliko pijes letroxa ja pijem pola tablete od 50 mg svako jutro?
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 4.6.2012 19:08:02
ivana91
ma meni ovaj put nisu ništa rekli,ali vjerovatno hoće.ali ja ću svakako da ga uradim prije nego što krenem kod njih ,radi sebe da sigurna odem tamo...a ne kao prošli put i ja pijem isto po pola tablete i nakon 20 dana sam ga spustila sa 3.61 na 1.21
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 4.6.2012 19:18:49
vanchi88
cure iz BL
danas sam bila kod doktorice milene brkic (endokrinolog) na poliklinici, stvarno je dobar doktor.....i od sutra otvara svoju kliniku privatno kod rebrovacke crkve.....
"Hiljade i hiljade godina,ne bi bilo dovoljno da se opise kratki sekund vecnosti u kome si me ti poljubila u kome sam te ja poljubio,jednog zimskog praskozorja u parku Monsuri,u Parizu,na zemlji,na zemlji koja je zvezda"
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 7.6.2012 10:13:05
mia81
Eh drage moje da vam se i ja malo javim. Ja sam usla u onu naj goru fazu a to je 9 dan od ET (ET bio 3. dan). Neznam sta da vam kazem kad su u pitanju osjecaji jer sam prosli put pocela sa smedzim na 9. dan a dobila 10. dan.
Kad su famozni simptomi u pitanju pa stomak me je ziguckao (nista strasno) 6. i 7. dan i malo sinoc. Grudi su mi se napuhale al kontam to se uvijek desava prije menge . Vise neznam ni sta je za njih normalno,iskreno!! Jao samo da preguram vikend i bilo bi nade. O testu razmisljam al se i bojim. Ledza me bole kao da ce svaki tren procuriti. Ma nemam pojma sva sam neka cudnaaaaaaaaaa. Muza sam opremila danas u ribolov jer je na godisnjem i njegovo prisustvo me jos vise nervozi iako jadan nista ne radi kako nebi trebalo. Kazem vam naj gori period!!!!!!!!!!!! Pozdrav
Više o plodnosti, neplodnosti, zatrudnjivanju i postupku van
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.