Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 30.5.2012 23:16:16
dijana85
Samo miruj ako treba i do kraja trudnoce sta smo sve prosle da dodjem do mislim da bi mogle i dubiti na glavi da treba do novembra,samo da sve bude kako treba brzo ce to sve proci pa cemo na proljece u setnju sa bebama I ja stalno nesto zvacem tako mi je lakse da podnosim mucninu svi se cude kako mogu stalno nesto grickati kad mi je muka
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 31.5.2012 11:03:12
Rijada
Cure moje hvala vam svima na podrsci i lijepim recima to mi puno znaci da idem dalje. Smarija sretno ti sutra.Sanisa jeli kod tebe sve ok zelim ti veliku betu.mia81 puno srece i da ti beta bude velika.I svima curam sretno koje se pripremaju za bocanje.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 31.5.2012 19:44:41
tara@
Rijada i VTO mnogo mi je zao zbog vas,znam kako vam je jer sam i ja to prosla u decembru nisam docekala betu uopste to mi je najgore bilo ali glavu gore i borite se jer bez borbe nema ni pobjede Nisam bas cesto na forumu ali pratim povremeno,sanisa kad je tvoja beta nadamo se velika
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 2.6.2012 18:06:22
sanisa
Drage moje, napokon dobre vijesti jedna velika pozitivna beta!!! , iako nisam bila sigurna do zadnjeg momenta, i onaj sat vremena koliko se ceka je kao godina, kada mi je sestrica rekla da je sve ok i da je pozitivna, nisam mogla doci sebi. Hvala vam svima na podrsci jer stvarno je bila potrebna. Ljubim Vas, tako sam sretna, sto zelim i svima vama. U sljedecu subotu ako bog da i prvi ultrazvuk, pa cemo vidjeti sta ce nam doktorica reci.
Više o plodnosti, neplodnosti, zatrudnjivanju i postupku van
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.