Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 29.6.2012 7:04:01
bosss
e cure posto su se neke raspitivale za milenu brkic gdje radi samo da obavjestim da je na mejdanu otvorila u vojvode stepe stepanovica 161 , tj izmedju studentskog doma i rebrovacke crkve telefon 051 925159 pa kome treba sredjivanje stitne i hormona za vto nek se slobodno javi ordinacija se zove talmma medic
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 30.6.2012 13:43:22
smarija
evo i mene konacno da se javim ja sam poslije embriotransfera otisla u bolnicu gdje se jos uvijek nalazim jer imam hiperstimulaciju ali ono sto je najbitnije cure moje trudna sam. na uz se vide dva ploda jedan cak ima i otkucaje srca dok drugo jos nema ali je rano u svakom slucaju jer je trudnoca stara 4-5 nedelja. do sad nisam imala mogucnost da vam se javim pa mi nemojte zamjeriti
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 30.6.2012 14:47:55
ivanai
smarija pa to je divnoooo cestitke od srca uljepsala si mi dan i sad jos vise vjerujem da bi sve ovo sto radim moglo da se uspjesno zavrsi. koliko sam skontala iz tvoih prijasnjih postova kod nas je ista situacija PCO. divno draga sad uzivaj i cuvaj male mrvice
ivanai,i ja sam sebi dala tri boce samo sam se malo spetljala tako da sam malo prosula gonala i strašno se nasekirala ali se nadam da mi to neće nešto zeznuti...ipak nisam nikada pripremala inekcije,sutra će nadam se biti bolje
Cao cure evo i mene ponovo,od sutra treba da pocnem da pijem myckroginon,znam da treba da ga pijem svaki dan u isto vrijeme al neznam jel bolje ujutru ili na vece kako ste vi pile?Trebala bi VTO raditi u septembru,pozdrav za sve!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 2.7.2012 12:51:11
ivana1979
smarija cestitke i od mene Kod mene cure sve isto,ja ne osjecam nikakve promjene od boca.Zeks ja sam pocela sa tabletama u dva sata a tako sam poslije nastavila i sa bocama,ali nema pravila neko to radi ujutru a neko uvece.Bitno je u isto vrijeme.Pozzz mojim Ivanama,blizi nam se subota
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 2.7.2012 13:31:36
ivanai
zeks ja mislim daje bolje uvece ja sam prvi mjesec pila u 1 sat al meni je bilo muka od njih pa po cjeli dan se mucila drugi mjesec pila u 7 uvece i super proslo.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 2.7.2012 17:30:36
ivana91
Da,eto nam i subote ,vrijeme ipak brzo prolazi Što se tiče boca ni ja ne osjećam nikakve promjene Zeks,što se tiče mikroginona piješ ga kada tebi odgovara,ja sam ga pila u 09 i 30h i bitno je da ga piješ u isto vrijeme. Pozdrav za moje Ivane
Pocela sam ga piti u deset ujutru,prvi dan sam se osjecala katastrofa lose jedva sam izdrzala na poslu mada nisam sigurna jel od tablete ili od vrucine,juce nije bilo lose malo me kiselina mucila pa cu da vidim sta je danas,kad budem pravila pauzu jel opet pijem kako sam i pila il mogu mjenjati vrijeme?cure sretno navijam da uspijete!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 5.7.2012 20:08:30
matei
Cao drage forumašice!!!Pratim stalno forum al se nisam javljala baš često...bila sam u postupku VTO u junu kod Dr.Sanje Sibinčić.Prvi put sam radila VTO i juče je beta potvrdila trudnoću...Sledeće sedmice idem na ultrazvuk... Svima Vama zelim puno sreće u postupku i da što prije budete ...
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 5.7.2012 22:43:41
ivanai
matei cestitke od srca da znas da si mi juce pala na pamet razmisljam onako reko kako joj je prosao postupak. srecno i sad uzivaj u . ivane moje gdje ste blizi nam se subota pa cemo imati novih informacija
matei čestitam ti od srca ,sada uživaj u da ivanai,bliži se subota i ja jedva čekam samo neznam kako ću vas obavještavati kako je sve prošlo jer sam našla stan u B.Luci i biću tamo dok sve ne završim tako da nemam odakle. ustvari,ima internet klub tako da ćemo biti u kontaktu
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 7.7.2012 14:11:32
ivanai
evo mene sa ultrazvuka folikula ko u prici 8 na jednom 8 na drugom jajniku i jos puno sitnih nadam se da necu dobiti hiperstimulaciju al velike su sanse u ponedeljak ponovo na uz. ivane ,oje sretno i jedva cekam da se javite
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 8.7.2012 10:55:17
Nova 86
IZVORNA PORUKA: Rijada
Haj cure moje da vas pitam imali koja da je u postupku u oktobru.Ja predala pa pire za drugi pokusaj pa sta bog da a ja sam nesto sigurna da bih trebalo drugi put biti bolje ali ope sta dragi bog da.A ljeto cu iskoristiti da se dobro pripremi za oktobar.A veli mi dr.Brankica da je kod mene sigurno nije uspijelo zato sto mi se sluznica nije zadebljala skoro nista ostala je 5,8mm.A jela sam ananas skoro dva mijeseca i ope nista.Znali neko od vas slucajno sta bih mi pomoglo za to.Lijep pozdrav za sve.
Rijada i ja idem u oktobru.Ovo mi je prvi put,pa sta bude.Ne znam koji je kod tebe problem,ali kod mene je muz tako da kod nas je malo komplikovaniji slucaj kako dr. kazu,jer moraju direktno tj.iglom oploditi jajnu celiju.SRETNO nam. DR.Djukic mi je napisala da uradim pre postupka ponovo prolaktin i THS.Moze li mi samo neko reci da li trebam izvaditi pre priprema za IVF ili mogu i kad pijem tablete? Cestiteke svima koje su ostale trudne,