Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 31.3.2012 18:37:14
london77
Kod mene se zakacila jedna beba, sve je ok, dobro izgleda, UZ za dve do tri nedelje, Imam osjecaj da cu ja ipak za dve, nestrpjliva. A do tada bolovanjeeeeeeeeeeeeeeeee. Dijana cestitam ti, bas sam srecna i zbog tebe, cure koje se spremate, puno srece i strpljenja, mislimo na vas... Dijana ja zaboravih pitati dr da li nastavljam sa letroxom, sta je tebi rekla? pozdrav
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 31.3.2012 18:58:48
dijana85
Hvala london i ja tebi cestitam ,pitala sam ja za letrox rekla je da obavezno nastavim piti po jednu polovinu ujutro i navece ,samo mi je smanjila utogestan na 2x2 ,ja sam se vec danas narucila za sledeci UZ za dve sedmice posto je jedan plod dosta manji od drugog pa mi dugo cekati tri sedmice da vidim da li je sve uredu sa obe mrvice
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 31.3.2012 20:30:46
london77
Hvala VTO, i mi cemo tebi i drugim curama uskoro cestitati Ja opet nesto imam za pitati. kako se racuna pocetak trudnoce? Prvi dan poslednje menstruacije ili...?
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 1.4.2012 11:45:55
nina1988
sanja nemoj da gubis nadu ja imam kumu koja 19 godina nije mogla dobiti bebu a zena je obisla doktore po beogradu hrvackoj kod nas gdje god cula cak i i u astriju isla i nista i slucajno pre 2 godine ode za stitnjacu doktoru i nadju joj cvoric i operise i posle toga godinu dana zatrudnila i sad ima malu curicu staru 2 mjeseca. a menstruacija u dan joj bila 28 dana ciklus. tako da se nikad ne zna ona kaze kad mi je kasnilo rekla sam svom muzu boze nikad mi ne kasni trebam otici doktoru jer danas svakakvih bolesti ima i na putu do doktora kaze muzu ako bude kakav miom ili nesto moramo ostati psihicki jaki jer sve ima lijek ako je na vrijeme i ona kad se pregledala doktorica joj rekla da je trudna i pitala je dal si sama ona kaze ima i muz sa mnom a doktorica je pita kako se zove kaze ne znam. tako nemoj gubiti nadu kad se najmanje budes nadala bice
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 1.4.2012 14:38:30
Rijada
dijana85 cestitam sve naj bolje puno srece London77 cestitam i tebi sve naj bolje.Bravo cure bljago vam daj boze da i mi ostale budemo sretne kao vas dvije.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 1.4.2012 18:19:09
sanja s
Nina hvala ti puno na podršci i ohrabrenju,nadam se da ću i ja tako jednog dana da se obradujem ali nekad me uhvati depresija i ponekad pomislim da više nemam snage ali opet kad ovako čujem ponovo dobijem nadu.Cure koje ste uspjele čestitam vam i sve najbolje!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 1.4.2012 19:49:50
london77
VTO, ja pijem letrox po pola tbl radnim danom, a vikendom cijelu, to je izgleda sve individualno. Dijana mozda je meni rekla za Ca i vitamin C zbog alergije, to jedino i smijem. Od sutra idem na bolovanje, do sad sam radila, zbog alergije najvise, jer sam sva natecena i trebam izbjegavati da izlazim, i zbog mioma. Za sad ne smetaju, nisu smetali ni zacecu, ali generalno kad imas miome moras biti oprezniji. Dijana koliko smo mi vec trudne?
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 1.4.2012 20:26:01
sanja s
London i ja mislim da ti je doktorica rekla da piješ calcijum i vitamine zbog alergije,mislim da se trudnoća medicinski računa od zadnje menstruacije,znači da ste vi već otprilike 6 nedelja trudne.Čuvajte se cure ova prva tri mjeseca dok se bebe ne učvrste. Je li bosss danas otišla na punkciju?
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 1.4.2012 20:27:44
vanchi88
jel to bosss bila na vto ili
"Hiljade i hiljade godina,ne bi bilo dovoljno da se opise kratki sekund vecnosti u kome si me ti poljubila u kome sam te ja poljubio,jednog zimskog praskozorja u parku Monsuri,u Parizu,na zemlji,na zemlji koja je zvezda"
Više o plodnosti, neplodnosti, zatrudnjivanju i postupku van
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.