Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 28.3.2012 15:21:18
bosss
jeste to je nesto novo, samo o tome niko ne prica, kad je to donijeto neznam, al ja sam cula iz pouzdanih izvora. tako da sada cureove koje nisu zadovoljne uslugom u mediko s mogu i da biraju imaju drugu opciju. samo i mene sad zanima a nemogu nigdje iscackati da li ta klinika radi biopsiju.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 28.3.2012 16:02:52
beka80
IZVORNA PORUKA: bosss
evo cure imam jednu informaciju , pogotovo za ove sto su nezadovoljne sa mediko s. potpisan je ugovor sa fondom tako da sada preko troska drzave moze se ici i u novi sad u genesis, isto dobra klinika koja ima dobrog embriologa. tako da sad mozete da birate hocete li vto raditi u mediko s ili u genesisu u novom sadu. rspitajte se al eto cisto nek se zna da niko nije osudjen na ovu jednu kliniku vec ima mogucnost izbora.
Aaaaaaaaaaaaaa bosss dođe mi da te zagrlim ali bukvalno. Neverovatno. Inače, sad sam stigla sa posla, sva nikakva. Smanjili su mi platu al onako drastično. I razišljam - e kako ću sad skupiti za vto, moraću u Mediko S, a ne ide mi se kod njih, kad ono.....Joj možda ipak peta bude uspešna.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 28.3.2012 17:46:21
bosss
beka drago mi je da sam te obradovala. kod njih je zamrzavanje 400 evra a ET zamrznutih 700 evra , a to ne ulazi u trosak fonda. tako sam nasla iz nekih postova a mozda su se cjene i mjenjale . i nisam sigurna al cini mi se da rade i biopsiju.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 28.3.2012 17:50:39
rebeka777
tatjana, Fond refundira troškove vto samo u slučaju da je beta pozitivna. Nije važno da li si ispucala besplatne pokušaje ili nisi, nije važno u kojoj državi radiš vt, samo je bitno da bude uspješna i da naravno živiš na području RS. Dosta je parova već dobilo novac i dosta ih čeka. Nekad bude vrlo brzo isplata, a nekad se čeka nekoliko mjeseci. U svakom slučaju svi dobiju.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 28.3.2012 19:35:28
ttatjana
Hvala Rebeka, Što se tiče Novog Sad i Dr Kopitović, čula sam sve najbolje, jer radi i u KC Vojvodine, i ima dobre rezultate i jako je prijatna gospođa. Ako je ovo tačno onda je to jako dobra vjest.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 28.3.2012 20:31:12
VTO pacijentica
IZVORNA PORUKA: dijana85
London77 kako si mi kada ides na UZ? Ja idem sutra nemogu docekati da vidim da li su dvojke ili trojke :) Rijada nisi mi javila da ti ostavim one tablete u medicosu sutra ilidan dva pre nego sto cesti na kontrolu da nestoje dugo tamo nije mi problem jer meni je to blizu samo javi
Dijana, srecno sutra, jedva cekam vesti! Neka budu barem
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 28.3.2012 20:42:01
beka80
IZVORNA PORUKA: ttatjana
Hvala Rebeka, Što se tiče Novog Sad i Dr Kopitović, čula sam sve najbolje, jer radi i u KC Vojvodine, i ima dobre rezultate i jako je prijatna gospođa. Ako je ovo tačno onda je to jako dobra vjest.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 29.3.2012 13:07:45
VTO pacijentica
ej, cure, meni ce, izygleda, faliti samo jedan mikroginon u ovoj drugoj turi, pa ako neko ima jedan viska, nek mi javi, da ne kupujem celu kutiju ako ne moram.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 29.3.2012 13:35:49
VTO pacijentica
rebeka, hvala puno, odgovorila sam ti. dijana, kakav je to nacin, molim te, reci im da ti ovde imas gomilu hormonski nestabilnih zena koje cekaju vesti i da pozure malo s tim uz
Više o plodnosti, neplodnosti, zatrudnjivanju i postupku van
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.