|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
28.3.2012 14:45:18   
bosss
znam da rade tesu tj. punkciju i cula sam da imaju dobar tim. raspitacu se sve o njima pa mozda ovaj drugi put iskoristim tamo.

(odgovor članu sos15)
Neposredna veza do poruke: 701
28.3.2012 15:16:51   
VTO pacijentica
boss, a kad je to potpisano? je l to nesto od skoro?

(odgovor članu bosss)
Neposredna veza do poruke: 702
28.3.2012 15:21:18   
bosss
jeste to je nesto novo, samo o tome niko ne prica, kad je to donijeto neznam, al ja sam cula iz pouzdanih izvora.
tako da sada cureove koje nisu zadovoljne uslugom u mediko s mogu i da biraju imaju drugu opciju.
samo i mene sad zanima a nemogu nigdje iscackati da li ta klinika radi biopsiju.

(odgovor članu VTO pacijentica)
Neposredna veza do poruke: 703
28.3.2012 15:33:11   
sos15
Pronašla sam njihov broj, pa ću ih sutra nazvati da provjerim za biopsiju i zamrzavanje! Tako je najsigurnije.

(odgovor članu bosss)
Neposredna veza do poruke: 704
28.3.2012 15:50:28   
bosss
rade zamrzavanje mada su im cjene zamrzavanja bas enormno skupe, a zamrzavanje neide na teret fonda.

(odgovor članu sos15)
Neposredna veza do poruke: 705
28.3.2012 16:02:52   
beka80

IZVORNA PORUKA: bosss

evo cure imam jednu informaciju , pogotovo za ove sto su nezadovoljne sa mediko s.
potpisan je ugovor sa fondom tako da sada preko troska drzave moze se ici i u novi sad u genesis, isto dobra klinika koja ima dobrog embriologa. tako da sad mozete da birate hocete li vto raditi u mediko s ili u genesisu u novom sadu.
rspitajte se al eto cisto nek se zna da niko nije osudjen na ovu jednu kliniku vec ima mogucnost izbora.

Aaaaaaaaaaaaaa user posted image bosss dođe mi da te zagrlim user posted image ali bukvalno. Neverovatno. Inače, sad sam stigla sa posla, sva nikakva. Smanjili su mi platu al onako drastično. I razišljam - e kako ću sad skupiti za vto, moraću u Mediko S, a ne ide mi se kod njih, kad ono.....Joj user posted image možda ipak peta bude uspešna. user posted image

Peta će biti uspešna.

(odgovor članu bosss)
Neposredna veza do poruke: 706
28.3.2012 17:16:52   
sos15
Gdje si našla cjenovnik? Može li link?

< Poruku je uredio sos15 -- 28.3.2012 17:17:17 >

(odgovor članu beka80)
Neposredna veza do poruke: 707
28.3.2012 17:46:21   
bosss
beka drago mi je da sam te obradovala.
kod njih je zamrzavanje 400 evra a ET zamrznutih 700 evra , a to ne ulazi u trosak fonda. tako sam nasla iz nekih postova a mozda su se cjene i mjenjale . i nisam sigurna al cini mi se da rade i biopsiju.

(odgovor članu sos15)
Neposredna veza do poruke: 708
28.3.2012 17:50:39   
rebeka777
tatjana,
Fond refundira troškove vto samo u slučaju da je beta pozitivna. Nije važno da li si ispucala besplatne pokušaje ili nisi, nije važno u kojoj državi radiš vt, samo je bitno da bude uspješna i da naravno živiš na području RS. Dosta je parova već dobilo novac i dosta ih čeka. Nekad bude vrlo brzo isplata, a nekad se čeka nekoliko mjeseci. U svakom slučaju svi dobiju.

(odgovor članu sos15)
Neposredna veza do poruke: 709
28.3.2012 17:57:11   
bosss
rebeka
to da ako uspije bilo gdje oni iz fonda refundiraju. al sad imas mogucnost da ove dve besplatne iskoristis u toj klinici u novom sadu.

(odgovor članu rebeka777)
Neposredna veza do poruke: 710
28.3.2012 18:02:57   
rebeka777
To je lijepa vijest, ako je istinita, ali postoji parovi koji su svoje dvije besplatne iskoristili. Ne vjerujem da su to nove dvije šanse!

(odgovor članu bosss)
Neposredna veza do poruke: 711
28.3.2012 18:13:53   
bosss
ne ovo vazi samo za one sto nisu ispucali svoje dve, npr ja sad ovu drugu mogu da biram hocu li u novi sad ili u mediko s.

Neposredna veza do poruke: 712
28.3.2012 19:35:28   
ttatjana
Hvala Rebeka,
Što se tiče Novog Sad i Dr Kopitović, čula sam sve najbolje, jer radi i u KC Vojvodine, i ima dobre rezultate i jako je prijatna gospođa.
Ako je ovo tačno onda je to jako dobra vjest.

(odgovor članu bosss)
Neposredna veza do poruke: 713
28.3.2012 20:31:12   
VTO pacijentica

IZVORNA PORUKA: dijana85

London77 kako si mi kada ides na UZ? Ja idem sutra nemogu docekati da vidim da li su dvojke ili trojke :) Rijada nisi mi javila da ti ostavim one tablete u medicosu sutra ilidan dva pre nego sto cesti na kontrolu da nestoje dugo tamo nije mi problem jer meni je to blizu samo javi

Dijana, srecno sutra, jedva cekam vesti! Neka budu barem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dijana85)
Neposredna veza do poruke: 714
28.3.2012 20:42:01   
beka80

IZVORNA PORUKA: ttatjana

Hvala Rebeka,
Što se tiče Novog Sad i Dr Kopitović, čula sam sve najbolje, jer radi i u KC Vojvodine, i ima dobre rezultate i jako je prijatna gospođa.
Ako je ovo tačno onda je to jako dobra vjest.

Ha, ha tačno je, user posted image provereno.

Peta će biti uspešna.

(odgovor članu ttatjana)
Neposredna veza do poruke: 715
29.3.2012 11:57:28   
london77
dijana, jesi isla na UZV? Mene jos nisu zvali,

Neposredna veza do poruke: 716
29.3.2012 13:07:45   
VTO pacijentica
ej, cure, meni ce, izygleda, faliti samo jedan mikroginon u ovoj drugoj turi, pa ako neko ima jedan viska, nek mi javi, da ne kupujem celu kutiju ako ne moram.

jedva cekam da cujem dijanine vesti!

(odgovor članu london77)
Neposredna veza do poruke: 717
29.3.2012 13:21:47   
dijana85
London77 nisam bila na UZ ,zvala sam ih juce i rekli su da im je guzva da ce mi danas javiti kada da dodjem ali jos nisu zvali ,nazvacu ja njih oko 4h

Neposredna veza do poruke: 718
29.3.2012 13:26:16   
rebeka777
Ostaviću ti ja, šaljem ti pp.

(odgovor članu dijana85)
Neposredna veza do poruke: 719
29.3.2012 13:35:49   
VTO pacijentica
rebeka, hvala puno, odgovorila sam ti.
dijana, kakav je to nacin, molim te, reci im da ti ovde imas gomilu hormonski nestabilnih zena koje cekaju vesti i da pozure malo s tim uz user posted image

Neposredna veza do poruke: 720
29.3.2012 20:32:40   
VTO pacijentica
ima li vesti od dijane?

Neposredna veza do poruke: 721
29.3.2012 20:46:52   
ivanai
dijana javi se i ja cjeli dan virkam da vidim kako je prosao ultrazvuk user posted image .

Neposredna veza do poruke: 722
29.3.2012 21:42:08   
pigi
dijana85

dijana imal te javi se

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 723
29.3.2012 21:50:44   
VTO pacijentica
slavi dijana trojke negde, k'o da gledam!

(odgovor članu pigi)
Neposredna veza do poruke: 724
30.3.2012 1:51:24   
jele85dr
cao cure :)
zna li neko koliko kosta 3d/4d uzv u medico s? i gdje jos u BL mogu da ga uradim (naravno, i po kojim cijenama :D )

Neposredna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *