|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
27.3.2012 16:37:13   
bosss
vto rekla sam ti da tsh se moze brzo skinuti, eto bezveze sio se brinula. kakvi rezultati ako mislis na spermiogram jos jedna velika nula.

(odgovor članu VTO pacijentica)
Neposredna veza do poruke: 676
27.3.2012 18:36:50   
banny
bosss, procitala sam da tvoj M ima problem, i moj M je imao dijagnozu azoosper... pre dve godine, od tad vodimo bitku za male i uspjeli smo ako zelis javi mi se na pp da ti objasnim sta je koristio,pozz

(odgovor članu bosss)
Neposredna veza do poruke: 677
27.3.2012 18:48:05   
celeee

IZVORNA PORUKA: sos15

Rebeka777

Poslala sam ti pp vezano za refundaciju od Fonda.

Pozz

Pošalji i meni na PP ako možes

(odgovor članu sos15)
Neposredna veza do poruke: 678
27.3.2012 18:51:41   
celeee

IZVORNA PORUKA: rebeka777

Jeste, Vili i najpristupačniji doktor na svijetu dr Erden Radončić. Dal je moguće da još ima parova da ne znaju za njega? http://zdravljeizivot.com/forum/viewforum.php?f=70

Sve dijeli sa pacijentima, čak i sa onima koji nisu njegovi, ništa ne krije, trudi se svima pomoći.
Nema tamo grupa, sve se radi individualno.

Ja znam 3 i jako zadovoljna slučajauser posted image Sve su imale tazličite terapije i ne tako invazivan proces...Sve tri trudnoće blizanci i sve djevojčice da su nam žive i zdraveuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rebeka777)
Neposredna veza do poruke: 679
27.3.2012 18:54:33   
celeee

IZVORNA PORUKA: sanja s

rebeka777,je li to možda klinika Vili kod dr.Radončića u ZG i ja sam čula za njega ali ne znam je li on radi u grupama ili individualno?

On radi individualno,čak mu možeš i postavljati pitanja na http://www.zdravljeizivot.com/forum/viewforum.php?f=70 i sigurno ti odgovara za par danauser posted image

(odgovor članu sanja s)
Neposredna veza do poruke: 680
27.3.2012 19:40:19   
Rijada
VTO pacijentice pa boga ti gdje ti radis taj svoj nalaz TSH?Mene narucila tek da vadim 17.04.Kaze sve popunito tu kod nas u bolnici u Prijedoru.Cudno mi da ti tako brzo izvadis ili ti radis privatno?I znasli mozda koliko kosta privatno da se uradi TSH i prolaktin?

(odgovor članu Tanja2)
Neposredna veza do poruke: 681
27.3.2012 19:50:49   
ivana91
Rijada,

nije valjda da te naručuju za to?ja sam uzela uputnicu od doktora i otišla u labaratoriju u bolnici i uradila nalaz TSH I PROLAKTIN,ne plaćaš ništa ako imaš rješenje od fonda.
a privatno je nalaz TSH 20 km i PROLAKTINA 30km,bar u privatnoj klinici gdje ja idem kada ne mogu nešto da odradim u državnoj bolnici

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 682
27.3.2012 20:24:04   
beka80

IZVORNA PORUKA: celeee

IZVORNA PORUKA: sos15

Rebeka777

Poslala sam ti pp vezano za refundaciju od Fonda.

Pozz

Pošalji i meni na PP ako možes

user posted image I meni, i meni. A sad ne razumem, dali to važi i za parove koji su iskoristili oba pokušaja ili samo za one koji nisu?

Peta će biti uspešna.

(odgovor članu celeee)
Neposredna veza do poruke: 683
27.3.2012 20:58:38   
Rijada
Eh moja ivana91 pa kod nas mogu kako hoce ja isla prosle sedmice kod svog dr.u prijedoru u bolnici na pregled da vidim da nema upala i bas je i bila ali on kaze mala upala i brzo ce proci i dao mi tablete za to rekao da dodjem u petak na kotrolu i da vadim nalaz cerviklni i vaginalni bris.mislim sada u petak i ja juce zovem da vidim slucajno trebali termin za ovaj drug nalaz TES i prolaktin i ona mi veli tako i to mi prvo tijla zakazati u maju pa se ko smilovala i veli eto vala moze 17.04 a imam i ja uputnicu i resenje ali to izgleda kod nji ne vredi nista.pa cu ope vidjeti u petak kad budem ove radila sa doktorom mozeli se to dobiti termin brze da se radi.ili je stvarno tolika guzva.

(odgovor članu Tanja2)
Neposredna veza do poruke: 684
27.3.2012 21:05:27   
VTO pacijentica
pa to je strasno! ja uzmem uputnicu, u 7 izvadim krv. u 13h uzmem rezultate i idem kod dr, bas je brzo i jos sa sifrom stteriliteta ne placam nista. al da moram da cekam tolko, radila bih privatno. cene su i u ovim klinikama gde sam ja pitala, iste kao sto ti je ivana napisala.

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 685
27.3.2012 21:25:00   
ivana91
Rijada,tebi treba uputnica od doktora opšte prakse za labaratorij.ponesi mu papir iz medikos na kojem ti piše koje nalaze treba da uradiš i on ti napiše uputnicu.
17.04. je tebi kasno za nalaz jer ako ne daj bože šta ne bude uredu malo vremena imaš da to rješavaš.idi privatno i radi nalaz.
i ja sam tako nalaz cervika i vagine radila privatno i ovaj bi da sam morala da čekam...
mada ne vidim razlog zašto se za to naručuje,pa to je nalaz krvi koji radiš u labaratoriji.
svašta,nije mi jasnouser posted image

Neposredna veza do poruke: 686
27.3.2012 23:19:17   
mia81
Rijada i ja sam radila nalaze u Prijedoru. Samo odnesi papir iz Medico S sa svim sto treba da radis kod svog porodicnog ljekara i on ti mora dati uputnicu za vadzenje krvi i briseve (ako vec nisi uradila). Ides odmah ujutro i samo im das uputnicu i odmah te prime u bolnici al bez uputnice nista. Hormone mozes rditi svakim danom od pon. do cetvrtka al u nasem slucaju ako ti bude 2. ili 3. dan ciklusa uzece ti krv i ostalim danima al ces nalaze malo duze cekati.

ZNACI uputnica od porodicnog ljekara za microbiologiju i laboratoriju i ides u bolnicu.....sretno!!!!!!!!!!

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 687
28.3.2012 7:47:40   
london77
VTO ako si iz BL, ja sam kod njih radila sve kontrole TSH (mislim 3x), i nisu mi nista naplatili, sve je islo na rjesenje Fonda. Raspitaj se kod njih, meni je to bilo lakse nego se cimati po uputnicu, pa opet na Paprikovac.

Neposredna veza do poruke: 688
28.3.2012 8:06:40   
VTO pacijentica
Nisu mi to rekli user posted image Cimanje je i meni, kako nije, al glupo mi da pitam sad, kad sam vec radila gore i kad mi je i na paprikovcu besplatno..

(odgovor članu london77)
Neposredna veza do poruke: 689
28.3.2012 8:42:17   
rebeka777
Beka80,
nije važno i ako si iskoristila dva besplatna pokušaja, kad ti uspije vt tj. kad ti beta bude pozitivna, Fond ti refundira troškove.user posted image

Neposredna veza do poruke: 690
28.3.2012 11:33:50   
ttatjana
Rebeka777,
možeš li dati malo više detalja oko ove refundacije od Fonda, kome se treba obratit i kako, na koji pravno osnov se pozvati.
Pošto meni u Fondu ništa nisu rekli o tome, sem da mi neće refundirat postupak zato što ga radim u Mb.
Hvala

(odgovor članu rebeka777)
Neposredna veza do poruke: 691
28.3.2012 11:56:55   
dijana85
London77 kako si mi kada ides na UZ? Ja idem sutra nemogu docekati da vidim da li su dvojke ili trojke :) Rijada nisi mi javila da ti ostavim one tablete u medicosu sutra ilidan dva pre nego sto cesti na kontrolu da nestoje dugo tamo nije mi problem jer meni je to blizu samo javi

(odgovor članu ttatjana)
Neposredna veza do poruke: 692
28.3.2012 13:17:32   
london77
Danas popodne cu znati, imaju guzvu pa mozda cak i u subotu odem. Uglavnom sam dobro, nekad me zaziga nisko stomak, jajnici, ali podnosljivo. Npr.ne mogu dugo stajati, ne mogu se sagnuti, zabole me krsta.. alergija na polen mi je jos najgora, ne smijem nista piti, uzas.. Kako si ti? Kakvi su tvoji simptomi? meni je malo frka od UZV, ko zna sta ce mi reci...

(odgovor članu dijana85)
Neposredna veza do poruke: 693
28.3.2012 13:38:10   
Rijada
dijana85 Pa ja necu jos ici tamo pa zato ti ako mognes 2 dana prije nego ja budem isla da ih odneses a ja cu tek 19.04.A ja cu tebi ope pisati da ti kazem da ih odneses da ne zaboravis tamo oko 17.mislim ako ti mognes ako ne nikom nista,ali ope ti hvala i sretno ti sutra.

(odgovor članu bosss)
Neposredna veza do poruke: 694
28.3.2012 13:49:59   
bosss
evo cure imam jednu informaciju , pogotovo za ove sto su nezadovoljne sa mediko s.
potpisan je ugovor sa fondom tako da sada preko troska drzave moze se ici i u novi sad u genesis, isto dobra klinika koja ima dobrog embriologa. tako da sad mozete da birate hocete li vto raditi u mediko s ili u genesisu u novom sadu.
rspitajte se al eto cisto nek se zna da niko nije osudjen na ovu jednu kliniku vec ima mogucnost izbora.

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 695
28.3.2012 13:50:27   
dijana85
Moze rijada ostavicu ih oko 17.4 tamo ali cucemo se jos. London77 i mene ponekad zaziga stomak ali rekla je doktorica da je to normalno da moea tako,ja imam mucnine ujutro cim ustanem moram nesto da jedem :) nemoj nista da se brines bice sve ok ,ja jedva cekam ultrazvuk.Sta su tebi rekli za betu da li misle da su dvojke?

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 696
28.3.2012 14:14:52   
sos15
Boss

Je li to za Genesis  negdje objavljeno?

(odgovor članu dijana85)
Neposredna veza do poruke: 697
28.3.2012 14:18:12   
london77
dijana, nisu komentarisali betu, samo su mi javili telefonom, a ja nisam postavljala pitanja jer sam bila poslu, puna kancelarija. moja dr iz BG mi je rekla da ne mora da znaci da su dvojke ako je beta tako visoka. ja nemam nikakve mucnine jos uvijek, problem mi je sto na poslu sjedim po osam sati, nadam se da ce mi na UZV reci da moram na bolovanje;;)))user posted image dobro bi mi doslo.

(odgovor članu dijana85)
Neposredna veza do poruke: 698
28.3.2012 14:33:01   
bosss
nije nigdje objavljeno al znam iz pouzdanih izvora, treba se vidjeti u fondu al genesis je jedna od klinika koje imaju potpisan ugovor, a sad bas malo citala o toj klinici i mogu reci da ih bas hvale.
u ovoj nasoj drzavi sve informacije se kriju , neznam zasto fino ne kazu da imamo mogucnost izbora.

(odgovor članu london77)
Neposredna veza do poruke: 699
28.3.2012 14:43:23   
sos15
I ja sam se već bacila na istraživanje o Genesis-u, iskustva su prilično dobra. Problem je što im sajt nije u funkciji, a nigdje nisam vidjela rade li oni biopsiju testisa i imaju li mogućnost zamrzavanja. Ako nešto saznaš, javi.

(odgovor članu bosss)
Neposredna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *