|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
25.3.2012 23:39:18   
Tanja2
celeee ne slazem se sa tvojim misljenjem o ordinaciji Mediko s i o doktorici Sanji.Ja sam u braku 9 godina bila i nismo imali sansu da dobijemo djete,dok nisam otisla kod doktorice Sanje.Oni ne glume finocu,oni su zaista svi tamo takvi kakvim se pokazuju.Da nam Bog nije poslao doktoricu Sanju ja sada ne bi imala svoju malu Nikol koja ima 9 mjeseci.I ja sam radila vantjelesnu jednu koja nije uspela,ali ne radi doktorice Sanje,nego zato sto je Bog tako hteo,nakon 3 meseca opet sve iz pocetka i naravno ostala sam trudna.Cure molim vas da ne djelite ruzno misljenje o Mediko s,jer ako ce vam iko podariti vaseg malog andjela onda ce to da urade strucnjaci koji tamo rade i nije sve u njihovim rukama i vi morate da se potrudite.Pozdrav svim curama i SRECNO

(odgovor članu VTO pacijentica)
Neposredna veza do poruke: 651
26.3.2012 8:05:22   
london77
Izvini sto ranije ne odgovorih, mucila me je alergija preko vikenda, bila sam poluziva. Ja sam sredinom decembra uradila sve nalaze hormona, i tad je dr skontala da mi je TSH povisen - oko 3.5, a plan je bio da 10. januara krenem sa decapeptylom. Letrox koristim od 23. decembra i jos ga pijem, a microgynon od 02. januara do 13. februara (jer mi je postupak pomjeren za mart zbog TSH). Decapeptyl sam krenula od 06. februara.

Neposredna veza do poruke: 652
26.3.2012 8:40:42   
london77
Celee, nama na forumu treba optimizma;;).. Meni je trebalo 3 godine da se oporavim od prethodne VTO koju smo radili u BG kod jednog od najboljih ljekara. Sa njihovim protokolom sa zavrsila sa biohem.trudnocom, blagom hiperstimulacijom, o parama koje smo istresli da ne pricam. Bila sam natecena, isflekana, depresivna. Ne krivim njih, jer ne mogu oni znati kako ce moje tijelo reagovati na hormone koje dobijam prvi put. Ko god mi je pominjao VTO poslije toga bio mi je najveci neprijatelj, jednostavno smo prihvatili cinjenicu da nam mozda nije sudjeno i dali smo smisao svom zivotu na drugi nacin. Tek ljetos sam prvi put pomislila da bismo mozda mogli probati kod dr Sibincic, s obzirom na moje godine i da imam sansu dva puta to besplatno odraditi, pa sta bog da. Kad sam dr rekla svoje traume sa prethodnom VTO, promijenila mi je protokol, dakle SASLUSALA ME JE, POKAZALA RAZUMIJEVANJE, ODGOVORILA NA SVA MOJA PITANJA, UVIJEK BILA LJUBAZNA. Sad sam trudna, hvala bogu.

(odgovor članu london77)
Neposredna veza do poruke: 653
26.3.2012 14:20:26   
VTO pacijentica
London, bas super sto su te pomerili tada zbog TSH, i meni je dr rekla da se necemo zuriti ako TSH ne bude dobar, da se postupak ne gubi, nego se samo odlaze.

Zene, u pola ananasa nema nista user posted image

(odgovor članu london77)
Neposredna veza do poruke: 654
26.3.2012 14:22:41   
bosss
cure ja sa prve folikumetrije imam dosta folikula ujednacene velicine ma savrseno, jedini problem sto nemaju cime da ih oplode . tako da vecina mojih jajnih celija ce da zavrsi u kanti za smece, al sta je tu je ako nista bar sad znam da dobro reagujem na ovu terapiju tj. na ovaj protokol.

(odgovor članu london77)
Neposredna veza do poruke: 655
26.3.2012 14:47:59   
london77
Boss, kako mislis nemaju sa cim da oplode?

VTO ja sam neposredno pred postupak isla u teretanu, i svako vece se razbijala od ananasa, endometrijum mi je na UZV bio super. Takodje, ne znam ima li ikakve veze, ali sam pila mjesavinu cajeva kunica, neven, par mjeseci svako jutro. Mozda su bapske price, ali je meni od ''cudnog'' endometrijum dosao na ''super''. To sa nevenom su mi rekle casne sestre iz Aleksandrovca, doduse za miome. Oni nisu nestali, ali je endo dobar. Ja kontam od cajeva;))

(odgovor članu bosss)
Neposredna veza do poruke: 656
26.3.2012 14:52:54   
bosss
pa ja super reagovala na terapiju a moj muz nije reagovao tako da nema ni jednog spermatozoida al je zato opet pun leukocita. tako da sad je nagradno pitanje hoce li ista uspjeti naci punkcijom.
al znala sam da ce tako biti i nisam se ni nadala nesto, tako da proce i ovih par dana pa ako uspiju sta isceprkati uspiju ako ne jajne celije u kantu za smece.

(odgovor članu london77)
Neposredna veza do poruke: 657
26.3.2012 15:21:58   
VTO pacijentica
boss. pa sta kazu, imaju li nade za vas?

london, hvala na savetima, ananas cu svakako koristiti, videcu sve na prvom ultrazvuku, jedva cekam taj 17.april!

< Poruku je uredio VTO pacijentica -- 26.3.2012 15:23:33 >

(odgovor članu bosss)
Neposredna veza do poruke: 658
26.3.2012 15:33:12   
bosss
vto svi se nadaju da ce punkcijom nesto naci , al isto tako svi su se nadali da ce se pojaviti pa nista, ma nekako mi totalno svejedno uopste me vise to ne dotice , sta god da bude bice . ako nista drugo bar sad ovo sve kad se zavrsi polako na tuto komleto pregled od glave do pete da bar vidimo sta je uzrok, a pored svega toga ima da isplaniram ovo ljeto da uzivam da se nahodam i da mi guzica vidi puta.
jedino jos se nadati da ce iskopati kojeg , ako i ne nadju nije kraj svjeta.

Neposredna veza do poruke: 659
26.3.2012 15:34:54   
Rijada
VTO pacijentica pa jeli ti ides 17 na pregled?ja sam trebala isto 17 ali su me zvali u petak i rekli da ne dolazim 17 nego da dodjem 19 u pola jedanes.jesuli tebe zvali?

(odgovor članu Tanja2)
Neposredna veza do poruke: 660
26.3.2012 16:42:10   
rebeka777
Boss, ne gubi nadu. Još parova je bilo sa takvim problemom, na kraju je sve dobro prošlo, imaju bebice sada. Uvijek se izvuče nekoliko spermića da se oplode jć.

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 661
26.3.2012 17:09:51   
bosss
nadam se da ce hajder uspjeti iskopati kojeg, sad je sve u hajderovim rukama.

(odgovor članu rebeka777)
Neposredna veza do poruke: 662
26.3.2012 18:30:23   
sanja s
Bosss kod koga ste muž i ti bili na razgovoru?Ko sada radi umjesto dr.Bojane ?

(odgovor članu bosss)
Neposredna veza do poruke: 663
26.3.2012 19:29:55   
VTO pacijentica
IZVORNA PORUKA: Rijada

VTO pacijentica pa jeli ti ides 17 na pregled?ja sam trebala isto 17 ali su me zvali u petak i rekli da ne dolazim 17 nego da dodjem 19 u pola jedanes.jesuli tebe zvali?

nisu, ja sam se njima javila, cak, da prijavim da pocinjem uzimati drugu turu mikroginona, i pomenula da imam zakazano 17.aprila, sestra mi nista nije rekla o pomeranju..

boss, tako i treba da razmisljas. i ja kod koje nema bas tolikih problema razmisljam slicno - ako uspe, uspe, ako ne, boye moj, bar znam da sam sve sto je do mene bilo probala. na zalost, moram tako da mislim, ne smem vise da se razboljevam zbog zdranja ko stvari koje ne zavise od mene user posted image

< Poruku je uredio VTO pacijentica -- 26.3.2012 19:31:43 >

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 664
26.3.2012 19:38:52   
Rijada
Svasta cudno mi da nije tebe zvala da i tebi pomijeri termin.ili je mozda samo meni pomijerila ali ti ope provijeri da budes sigurna za svaki slucaj.Ivana 91 dali su tebe zvali kad ti ides?

(odgovor članu sanja s)
Neposredna veza do poruke: 665
26.3.2012 19:56:02   
VTO pacijentica
Hocu, al kad se primakne datumu, sad mi nije bas bitno tol'ko..

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 666
26.3.2012 21:41:14   
ivana91
rijada,nisu me zvali meni su odmah zakazali za 18.04.

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 667
26.3.2012 21:51:56   
labello

IZVORNA PORUKA: celeee

Ja sam samo realna,a ne negativna..
.Nažalost imam tri drugarice koje su u postupku,jedna je juče na menopuru prokrvarila da bih Sanja rekla nije dobra priprema i da dodje za par mjeseci ponovo a ovo joj drugi pokušaj.E to je katastrofa taj odnos ...
Ja imam negativan stav prema Medico s i njihovoj neprofesionalnosti a ne VTO.

svaka medalja ima dvije strane! sto se mene tice ja sam na tvojoj strani, mada znam cure/zene koje su ostale trudne putem vto kod dr sanje, ali isto tako ih znam dosta koje nisu. znaci nista nije iskljuceno. meni se, takodje, ne svidja njihov odnos, zato i ne idem tamo vise. sta je tu. user posted image

(odgovor članu celeee)
Neposredna veza do poruke: 668
27.3.2012 9:42:56   
rebeka777
Žene,
ne možemo očekivati baš individualni pristup u grupnim postupcima vto. Mišljenja sam da treba iskoristiti dva besplatna pokušaja u bl, dosta parova bude te sreće da im uspije. Ja sam ih iskoristila, nisam ostala trudna, al idem dalje. Našla sam kliniku u Zagrebu u kojoj žene nisu u grupama i pokušaću tamo, mada postoje takve i u Beogradu.

Ako neke nisu znale, gdje god da vam uspije vto, nije bitno iz kog pokušaja, a živite u RS, Fond zdravstva će vam refundirati troškove u visini cijene vt u bl.

(odgovor članu labello)
Neposredna veza do poruke: 669
27.3.2012 10:16:42   
sanja s
rebeka777,je li to možda klinika Vili kod dr.Radončića u ZG i ja sam čula za njega ali ne znam je li on radi u grupama ili individualno?

(odgovor članu rebeka777)
Neposredna veza do poruke: 670
27.3.2012 10:24:28   
sos15
Rebeka777

Poslala sam ti pp vezano za refundaciju od Fonda.

Pozz

(odgovor članu sanja s)
Neposredna veza do poruke: 671
27.3.2012 10:38:55   
rebeka777
Jeste, Vili i najpristupačniji doktor na svijetu dr Erden Radončić. Dal je moguće da još ima parova da ne znaju za njega? http://zdravljeizivot.com/forum/viewforum.php?f=70

Sve dijeli sa pacijentima, čak i sa onima koji nisu njegovi, ništa ne krije, trudi se svima pomoći.
Nema tamo grupa, sve se radi individualno.

(odgovor članu sos15)
Neposredna veza do poruke: 672
27.3.2012 12:14:11   
bosss

IZVORNA PORUKA: sanja s

Bosss kod koga ste muž i ti bili na razgovoru?Ko sada radi umjesto dr.Bojane ?

ja sad razgovarala sa milicom , ona pregledala uzorak i donijela mi rezultate. al sam cula da radi neki momak sasa valjda se obucava . mada ja od kako nema bojane nosila uzorak milici i ona je radila spermiograme i davala nam rezultate, i ova dva mjeseca samo sa njom i hajderom razgovarala.

(odgovor članu sanja s)
Neposredna veza do poruke: 673
27.3.2012 16:17:04   
VTO pacijentica
Ja ponovila TSH, konacno je poceo da pada, odreagovala sam na ovu duplu dozu terapije, konacno!

(odgovor članu bosss)
Neposredna veza do poruke: 674
27.3.2012 16:18:12   
VTO pacijentica
boss, i kakvi su rezultati?

Neposredna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *