Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 30.3.2012 10:36:08
dijana85
Jos uvjek nisam bila na ultrazvuku kazu da je guzva,danas ce mi javiti da li da dodjem sutra ,tako sam nestrpljiva samo cekam da zazvoni tel da mi jave,nadam se da me nece prebaciti za ponedeljak
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 30.3.2012 20:09:51
Rijada
Hej VTO pacijentice nesto bih te pitala danas sam radila ove nalaze i ovi hormone su mi gotavi TES je 2,41.A prolaktin je 10,5 pa jeli to uredu znasli ti?A ovi mi cervikalni i vag bris bice tek u petak pa cu tada odniti i ove dami vidi moj dr.u Prijedoru.Ali mi do tada puno cekati pa reko da neznas ti jeli to ok.Hvala
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 30.3.2012 20:19:30
ivana91
Rijada,
nalaze trebaš da pošalješ u medicos,ako možeš prosljedi im faksom.ja sam svoje tako,jer ako nešto nije dobro da mogu da ti propišu terapiju. ja,otkako sam bila u medicos nisam više išla svom doktoru.odem samo da mi daju uputnice za ono što su mi rekli u medicos da uradim.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 30.3.2012 20:35:33
ivana91
Rijada, što se tiče nalaza ,imaš na nalazu referentne vrijednosti pa uporedi sa svojim vrijednostima meni je TSH bio 2,9 (ref. vrij. 0.3 - 5.00) i dr.Đukić mi je rekla kada dođem 18.04. da će mi ponoviti nalaz TSH,a prolaktin mi je bio 34,9(ref. vrij. 5-35) moraš da se čuješ s njima,da javiš rezultate i da ti kažu šta dalje. ja sam vaginalni i cervikalni bris radila privatno i propisali mi terapiju zbog neke bakterije(ništa strašno,tako su mi rekli) ali sam ipak poslala nalaze u medicos i koristim terapiju koju mi je dr. Đukić propisala.znači,ja se držim samo onoga što oni kažu.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 30.3.2012 21:16:08
VTO pacijentica
Cure, referentne vrednosti za TSH jesu do 4, ali za VTO mora da bude izmedju 1 i 2, to se resava terapijom jako brzo, ali morate na vreme da pocnete, jer i terapija malo utice da TSH skoci, pa najbolje da se sto pre konsultujete sa dr u vezi toga, da ne gubite vreme. Inace, nisam ja bas upucena u hormone, ovo zna jer licno imam problem sa TSH, a ima na forumu ovde tema bas o tome, pa procitajte tamo KLIK
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 30.3.2012 22:09:24
ivana91
VTO pacijentice, ja sam poslala nalaze doktorici i nije mi propisala nikakvu terapiju nego mi je samo rekla da će mi ponoviti nalaz TSH kada dođem kod njih. nisam se par dana javljala,počela sam i ja sa mikroginonom u srijedu i jedem ananas ...
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 30.3.2012 23:02:54
ivana91
hvala,jedva sam čekala da počnem bar nešto vezano za vto po šemi sa supresijom počinjem 18.04. kada mi je i zakazano da dođem kod njih. a što se tiče ananasa ja ga jedem tek tri dana tako da mi se nije još smučio..
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 30.3.2012 23:07:01
VTO pacijentica
a ni ja ga ne jedem duze, al mi je dosadilo. i mrzim ono guljenje te glupe vocke.. a do kad pijes mikroginon. i ja bih trebala 17.04. poceti sa supresijom..
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 30.3.2012 23:31:47
VTO pacijentica
ja do 23.04. ti jedva docekala, a ja ne mogu da docekam da ga se resim, ja sam to bas tesko podnela, jos sam u isto vreme pocela da pijem i ovaj za stitnu, kao luda sam..
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 30.3.2012 23:56:06
ivana91
pa i na mojoj šemi je pisalo do 23.04. pa su prepravili na 25.04. isto kao što je pisalo supresija 17.04 pa pomjerili za 18.04 zbog VASKRSA a što se tiče mikroginona ništa mi ne smeta,još uvijek
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 31.3.2012 13:40:54
nina1988
cao cure. dugo se nisam javljala vjerovatno ste me zaboravile.posjecujuci ovaj forum odlucila sam da odem kod doktorice sanje sibincic. isto problemi oko zatrudnjivanja obilazak svakog doktora za kog cujem i nista dok nisam otisla kod sanje milion nalaza pretraga i uglavnom nista sve uredno a bebe nigdje dok nisam uradila briseve i nadju mi nekakve bakterije u medjuvremenu doktorica sanja nije bila u mogucnosti da me primi preuzela me doktorica djukic izuzetna zena mislim da ima vise razumjevanja od sanje bar se meni tako cini.posle terapija od 6 mjeseci non stop nekakve bakterije ponavljale se i taman me pripremali za hcg test i rekla mi doktorica dodji da odradimo jos jedan ultra zvuk i ides na hcg test ono ja trudna 8 nedelja a nisam ni znala jer mi menstruacija izostajala svaki drugi mjesec pa se uredovi pa opet tako ja sam mislila ono opet se poremetilo i to je to. nisam mogla vjervati da sam trudna kad sam se najmanje nadala bez ikakvih simptoma bez icega kad mi je doktorica rekla trudna si ja sam njoj rekla lazes kaze ne lazem trudna si.sad sam u 32 nedelji i hvala bogu sve je u redu. zato drage moje nemojte odustajati ja sam se borila 2 godine i tesko jeste a mogu zamisliti koliko je tesko zenama koje se bore duze al kad se najmanje budete nadale desice se. pozdrav svim curama samo hrabro
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 31.3.2012 13:47:20
sanja s
Bravo Nina,čestitam ti od srca!Uživaj u trudnoći,još malo pa će stići beba.Ne znam šta da ti kažem ,ja se borim već deset godina sa sterilitetom,išla sam tri put na vantjelesnu a prije toga sve i svašta radila i pila ali ništa,više gubim svaku nadu a i finansijski se ne može više izdržati.Zato cure vi koje ste uspjele uživajte i srećno vam!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 31.3.2012 13:51:55
dijana85
Drage moje da vam javim ,bila sam na ultrazvuku sve je uredu prvi put sam vidjela svoje mrvice dvojke su ,presrecna sam za dve sedmice imam sledece ultrazuk kada cu moci cuti otkucaj srca,London77 da li si ti bila na UTz?
Više o plodnosti, neplodnosti, zatrudnjivanju i postupku van
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.