|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
2.4.2012 10:04:06   
bosss
evo me cure mada neznam sta da napisem.
uglavnom ja sam dobro prosla, anastezija je cudo i hvala onom ko je izmisli. a sto se tice drugog djela hm, tu je stanje bas tesko. u sustini koliko sam skontala skoro svi su mrtvi i nepokretni, za jednog znam da je davao znakove zivota bar tako mi je mm rekao. u sustini situacije nije bas dobra al cekam poziv od milice, sutra ce me nazvati da mi kaze na cemu smo. u sustini nisu bas zadovoljni , al opet sa druge strane pokusace sve sto mogu .
sad sjedim i trenutno se jos uvjek nadam da ce me milica nazvati da se vratimo u kliniku.
a sto se tice embriologa iz srbije sto je dosao bas mi i nije ostavi dobar utisak, nekako da se mene pita bila bi sretnija da posao embriologa obavi milica neznam zasto al nekako vise njoj vjerujem nego tom srbijancu.

(odgovor članu VTO pacijentica)
Neposredna veza do poruke: 776
2.4.2012 12:54:18   
ivanai
pozdrav cure treba mi pomoc treba da radim briseve na mikrobiologiji u bl porodicna doktorica mi rece da misli da se brisevi na klamidiju rade samo utorkom probala sam da nazovem institut da provjerim al se niko nejavlja pa me zanima dali vi znate dal se rade samo utorkom il svaki dan,posto ja nisam iz bl pa da nebi dzaba otisla.

(odgovor članu bosss)
Neposredna veza do poruke: 777
2.4.2012 13:20:44   
sanja s
Ivana, brisevi se rade u ZZZZ ,to ti je zgrada higijenskog ispred Poliklinike u B.L.Rade svakim radnim danom do 13 h ali moraš imati uputnicu i sa tom uputnicom dođeš u higijensko po materijal i onda moraš otići negdje kod ginekologa da ti uzme briseve i onda ih vratiš u higijensko.
Nalazi budu gotovi za tri dana.Znači treba ti uputnica za higijensko i za ginekologa ili odeš negdje privatno kod ginekologa(10 km je uzimanje briseva sa tvojim materijalom tj.onim što ćeš dobiti u higijenskom).

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 778
2.4.2012 13:36:53   
ivanai
sanja s puno hvala na odgovoru. dala mi je uputnice za zzz i za ginokologa.

(odgovor članu sanja s)
Neposredna veza do poruke: 779
2.4.2012 13:38:18   
ivanai
joj neznam tacno sta pisem mislila sam na uputnicu za higijensko i ginokologa.

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 780
2.4.2012 14:14:01   
smarija
ivana provjeri jos jednom jer cevikalni i vaginalni bris mozes raditi bilo koji dan,a klamidija ,mikroplaz.i ureaplazma samo odredjeni dani znam za srijedu sigurno jer ja sam taj dan radila e sad da li ima jos koji dan u sedmici to sam stvarno zaboravila
evo probaj na ovaj broj da ih pozoves taj je naznacen na nalazu ako vec nemas isti 051/232-420

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 781
2.4.2012 14:17:11   
smarija
london i dijana iskrene cestitke na user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 782
2.4.2012 14:24:01   
nina1988
ja kad sam radila pre pola godine briseve primaju samo ponedeljak utorak i srijeda.

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 783
2.4.2012 14:49:15   
VTO pacijentica
ivana, uzorci se uzimaju ponedeljkom, utorkom i sredom, rezultati budu za par dana.

(odgovor članu nina1988)
Neposredna veza do poruke: 784
2.4.2012 15:25:06   
ivanai
hvala vam puno cure moje drage user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 785
2.4.2012 15:55:25   
rebeka777
Ivana, moraš sve završiti do 11 u higijenskom.
Znači, ujutru odmah u higijenski, uzmeš epruvete, odeš kod ginekologa i vratiš do 11h.

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 786
2.4.2012 17:32:09   
london77
Boss, zelim da te malo ohrabrim svojim slucajem. Kod mog mm su sperm. 100% nepokretni, ali zivi. problem je sto embriolog nije znao koji da uzme, mozda se bas potrefi i mrtav i nepokretan. kod nas je sve to bila lutrija, i evo, uboli su, oplodilo se 4 komada, jedan se zakacio. glavu gore, znam da je mucenje cekati tri dana, ali vidjeces desice se..

(odgovor članu bosss)
Neposredna veza do poruke: 787
2.4.2012 21:49:19   
VTO pacijentica
Cure, imam jedno glupo pitanje za vas.. Sme li se ici na more posle VTO? Da nije neka pitala dr, slucajno, mislim na slucaj da uspe, naravno..

(odgovor članu london77)
Neposredna veza do poruke: 788
2.4.2012 21:54:56   
ivana91
ti bi na more?user posted image

Neposredna veza do poruke: 789
2.4.2012 22:06:09   
ivana91
VTO pacijentice,kako ti podnosiš mikroginon?ja ga pijem od srijede isto kao da ga ne pijem,ništa.

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 790
2.4.2012 22:50:38   
VTO pacijentica
ma navikla sam se, pijem ga vec mesec i po, iydracu jos ovih 20 dana..

a na more ne da bi', nego ja rezervisah jul, pa sta bude user posted image daj boze da cu morati otkazivati.. user posted image

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 791
3.4.2012 8:36:58   
bosss
london hvala na informaciji , ma i meni se negdje cini da sam cula da mogu raditi i sa nepokretnima al nisam bas bila sigurna. na kraju krajeva opet je dobro da smo uspjeli i dovde doci, kad samo pomislim da je moglo biti i da ne nadju nista onda je i ovo za nas ogromno.
ja se nadam jos uvjek da ce danas milica da me nazove sa lijepim vjestima.

Neposredna veza do poruke: 792
3.4.2012 9:14:30   
VTO pacijentica
ama, bice!!!

(odgovor članu bosss)
Neposredna veza do poruke: 793
3.4.2012 11:45:56   
nikitan
dijana85 cestitam ti,tebi je uspjelo,super,ja sam imala embriotransfer 05.03. i poslije 15 dana radila betu,bila 80,poslije 2 dana ponovimo betu ona 160,dupla se ,kazu napreduje trudnoca,i poslije 7 dana prokrvarim,i nista od moje bebice,sve propalo,.

(odgovor članu dijana85)
Neposredna veza do poruke: 794
3.4.2012 11:52:54   
nikitan
htjela sam da pitam,dali neko od vas ima iskustva za zamrznutim embrionima,jer ja imam 2 zamrznuta,kako to ide,dali neko od vas zna nesto o tome,imam li ikakve sanse ?

(odgovor članu nikitan)
Neposredna veza do poruke: 795
3.4.2012 12:09:21   
rebeka777
Nikitan,
šansa uvijek postoji. Ja se družim sa ženom koja je rodila svoju djevojčicu iz fet-a. Doduše nije u medicosu to radila već u bg... Ona nije imala nikakvu terapiju osim utragestana, endometrijum joj je bio uredan. Par puta je išla na UZ i negdje 17 dan ciklusa vratili su joj 2 embriona i rodila je zdravu bebu koja sad ima 6 godina.

(odgovor članu nikitan)
Neposredna veza do poruke: 796
3.4.2012 12:23:09   
sos15
Boss

Ima li kakvih vijesti? Očekujemo da nam javiš kad ideš na ET.user posted image

(odgovor članu rebeka777)
Neposredna veza do poruke: 797
3.4.2012 12:27:42   
bosss
sos jos nista jos ne zovu, cekanje me ubi.
nikita ja znam da mnoge zene ostanu trudne od smrzlica prije nego odmah posle stimuliranog, jer valjda je organizam manje pod opterecenjem i ima manje stresova ppa zato i uspije. tako da vjeruj da ce uspjeti jer ipak bices puno odmornija i mirnija neko sad u postupku.

(odgovor članu sos15)
Neposredna veza do poruke: 798
3.4.2012 12:37:37   
nikitan
hvala ti boss,ti pored svoje brige imas vremena da mene hrabris,hvala ti puno,meni je dr sanja rekla da moram cekati 2 mjeseca da se sluznica regenerise,da se oporavi od ovog sada neuspjelog pokusaja,a znam da nerade u 7 mjesecu,ali neznam za avgust, ili moram cekati septembar,hvala!

(odgovor članu bosss)
Neposredna veza do poruke: 799
3.4.2012 12:38:30   
sos15
Strpi se još malo, zvaće oni svaki čas!

(odgovor članu bosss)
Neposredna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *