|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  267 268 [269] 270 271   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
16.11.2014 17:12:23   
harmonika
31 godina i malo i mnogo... 8 godina braka,5 godina borbe za bebu,1 spontani u 7.nedjelji i vanmaterična. lijevi jajovod začepljen,desni ok. ostali nalazi svi ok. kažu da je najlakše ako su jajovodi začepljeni jer u suštini oni i ne trebaju u procesu vto. meni je danas 8.dan od ET. betu bih trebala da radim u petak,naravno ako ne dobijem prije negoli je dočekam. prvi mi je postupak.
ti ćeš onda od sljedećeg ciklusa ma microginon. srećno

(odgovor članu dobro)
Neposredna veza do poruke: 6701
16.11.2014 17:36:46   
dobro
sad ce petak.. user posted image nemoj razmisljati da ces dobiti..naravno da neces.. user posted image

(odgovor članu harmonika)
Neposredna veza do poruke: 6702
16.11.2014 17:43:31   
harmonika
iz tvojih usta u božije uši. ja nekako nemam taj osjećaj,nažalost...ali zato suprug već ima smišljena imena user posted image user posted image

(odgovor članu dobro)
Neposredna veza do poruke: 6703
16.11.2014 18:19:09   
dobro
Osjecas li simptome pms? Koliko ste embrionas vratili?svaka cast suprugu..ovaj moj sve ovo jako tesko podnosi i zazire od vto..pa pored svega i njega moram ohrabrivati..user posted image

Neposredna veza do poruke: 6704
16.11.2014 19:31:02   
harmonika
pa baš zbog tih simptoma imam taj loš predosjećaj. grudi su me boljele do juče,baš onako kako me inače bole kad treba da dobijem ali su sada prestale pa me to zbunjuje. ali zato imam bubuljice na čelu a one menikad ne prevare,uvijek se pojave u pms. e,sad,kažu da su simptomi pms i trudnoće isti pa ajd znaj. uglavnom sutra ili prekosutra treba da dobijem pa se mojim mukama bliži kraj.
vratili smo 2 osmoćelijska embriona. ja navijala za 3 ali mi je embriolog predložila dva jer nemam mnogo godina pa da ne rizikujem. u slučaju da se zakače 3 embriona treba da ideš u beograd na embrioredukciju a to mi nije nikako u opcijama pa smo odlučili da vratimo 2.
draga moja dobro,ja sam 5 godina lutala od doktora do doktora. sve što smo zarađivali davali smo njima.svi pričali istu priču-psiha opusti se.a bebe nema. i onda dodjoh kod dr Brankice u medicos i ona mi predloži ili inseminaciju ili vto pa šta odlučimo. mi smo se odlučili za vto. jeste da je zahtjevniji proces ali je veći postotak uspješnosti nego inseminacija. mi smo bukvalno čekali da nam neko od doktora to predloži i jako smo se obradovali jer ćemo konačno nešto da uradimo da postanemo roditelji a ne samo da čekamo kako su nam predlagali. muž mi je prava podrška,pozitivan je i bodri me maksimalno. kada mu kažem da malo uspori i da se vrati u stvarnost on kaže ako ne uspije sada idemo odma na konsultacije za novi postupak i ići ćemo sve dok nas zdravlje služi odnosno dok ne postignemo cilj. NEMA ODUSTAJANJA!!!

(odgovor članu dobro)
Neposredna veza do poruke: 6705
16.11.2014 20:35:27   
ringer
Dobro Dobro nam došla i što prije otišla na trudničke teme.ja sam rješenje čekala 15 dana.Ima dosta nalaza da se uradi.
Harmonika ne razmišljaj o user posted image
Pozdrav svima

Neposredna veza do poruke: 6706
16.11.2014 23:04:18   
nina 79
DOBRO ti nama dosla i sto pre ugledala user posted image ....Ja sam sve papire predala u fond ima 10 dana i jos me nisu nazvali.Svaki dan cekam.Dr Brankica mi je rekla,da cu u martu na vto.

(odgovor članu ringer)
Neposredna veza do poruke: 6707
17.11.2014 8:27:36   
harmonika
nina srecno i tebi! dobro,sakupi ti nalaze a lako ćeš za fond,odobrenje mora stići u roku mjesec dana!

(odgovor članu nina 79)
Neposredna veza do poruke: 6708
17.11.2014 11:49:20   
nina 79
Skupila sam ja sve,pa cu poslati za BL.Kazu da ne dolazim samo da im posaljem nalaze.Onda ce mi oni javit sta dalje.Kako si ti?Brojim i ja dane za tvoju pozitivnu betu.

Neposredna veza do poruke: 6709
17.11.2014 12:17:01   
harmonika
Ide nekako. prošla sedmica mi prođe brzo ali mislim da će ova biti kao godina. daj Bože da beta bude pozitivna. to će i na vas koje trebate u postupak djelovati ohrabrujuće. dr Sanja je napisala da radim betu u subotu ali mi je rekla da mogu da dođem i u petak. nazvaću ih u četvrtak pa ćemo se dogovoriti. nadam se da će me ubaciti u petak da ovoj agoniji prije dodje kraj. čekanje izbudali.

(odgovor članu nina 79)
Neposredna veza do poruke: 6710
17.11.2014 14:00:27   
ema38
Drage moje zenice znam kako vam je i sama sam prosla kroz isto a tebi harmonika zelim pozitivnu betu i vjeruj nije kraj dok beta nepokaze negativno i ja sam dobila na dan kad sam trebala i kroz dva dana odem da uradim betu da sebi dokazem da nema nista kad vraga beta pozitivna znaci cuvaj se i pazi do bete ja sam malo pogrijesila da sam vise pazila mozda bi osta trudnoca ovako nista nastavilo krvarenje znaci moj je savjet neodustajte dok vam nedikazu da nema nista oprostite ako ima greski pisem sa tel pa mi presitna slova

Neposredna veza do poruke: 6711
17.11.2014 16:16:29   
harmonika
eh drage moje i pored silnih želja i pozitivnih vibracija sve su prilike da meni stiže user posted image pojavilo mi se danas nešto. nije krv,oker boje je ali znam ja da to znači da ću sutra da dobijem. dr je rekla da se to zna desiti i da ne mora ništa da znači ali meni to malo sada znači.
hvala vam na podršci. jbg,nije mi sudjeno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ema38)
Neposredna veza do poruke: 6712
17.11.2014 16:20:09   
artist
draga harmonika uz tebe sam ali mislim da sada pretjerujes, nemoj da imas negativno misljenje ti ces docekati betu i bice visoka uvjerena sam u to

Neposredna veza do poruke: 6713
17.11.2014 16:30:34   
nina 79
Draga harmonika jos nije vreme,da ti potonu sve ladje.Imas jos do bete,samo hrabro.

(odgovor članu artist)
Neposredna veza do poruke: 6714
17.11.2014 18:36:25   
dobro
ja sam svoje papire trebala predati jos u oktobru..al mm jos nije siguran u to sve..pa ja necu da ga forsiram..moramo to oboje zeljeti..al vidim da ni ova vto nije sigurna..pa se plasim da cu se jos vise razocarati,jer dvije godine zivim u agoniji,htjela sam traziti i psihijatrijsku pomoc..jer je dr koji mi radio laporoskopiju rekao da su mi jajovodi prohodni.,i da je sve u redu,te da je sve u mojoj glavi..a ustvari ih nije ni pogedao..tek sam prije dva mjeseca na samoincijaativno uradila hsg i saznala porazavajucu istinu..jedan potpuno zapusen a drugi djelimicno..i da ga je moguce popraviti..laporoskopski ponovo..
harmonika..drzi se..ne mora nista znaciti taj iscjedak..

(odgovor članu nina 79)
Neposredna veza do poruke: 6715
17.11.2014 20:11:41   
ringer
Harmonika ne paniči do bete,to ništa ne mora da znači

(odgovor članu dobro)
Neposredna veza do poruke: 6716
17.11.2014 20:13:45   
ringer
Dobro opet ti provjeri jajoovode i prije postupka odradi sve nalaze da bi išlo lako i brzo.
Pozdrav svima

(odgovor članu ringer)
Neposredna veza do poruke: 6717
17.11.2014 20:22:03   
dobro
da li jajovodi smetaju u ivf postupku..dr branka mi je spominjala otklanjanje prije postupka..user posted image

(odgovor članu ringer)
Neposredna veza do poruke: 6718
17.11.2014 21:59:19   
ringer
Mislim da smetaju.raspitaj se dobro i odradi to

(odgovor članu dobro)
Neposredna veza do poruke: 6719
18.11.2014 13:12:53   
kolač
Harmonika,kako si danas?Ti tragovi mogu da znače i da je uspjelo,tako kažu,a prije moje prve bete,imala sam malo krvarenja i beta je bila poz.A to šta je dalje bilo nema veze s tim,da ne ponavljam,da ti ne kvarim raspoloženje.Samo se opusti,imaš još koji dan.Držim ti fige.user posted image

(odgovor članu ringer)
Neposredna veza do poruke: 6720
18.11.2014 13:22:43   
harmonika
kolač,draga,hvala na podršci. ne znam šta da ti kažem. ja u suštini još ne krvarim nego samo imam jednu tačku na vešu koja je neke čudne boje,recimo tamnomaslinaste ka smeđoj. i da, kada se obrišem nekada nađem trag a nekada ne. pa se sada u svoj muci šalim da ću da izližem gospođicu brišući je svakih 5 minuta. zvala sam medico rekli su mi da nastavim terapiju i da mirujem i da tek u slučaju jačeg krvarenja prekinem sa terapijom a i u tom slučaju da se konsultujem sa njima. u petak ne rade,tako da će agonija potrajati do subote,naravno ako se ovo brljanje ne pretvori u krvarenje. vidjećemo šta će biti,danas i sutra su ključni dani. mada svaki je u ovom postupku ključni.
da mi je neko pričao koji je ovo košmar ne bih mu vjerovala. pozdrav

(odgovor članu kolač)
Neposredna veza do poruke: 6721
18.11.2014 14:34:20   
kolač
Najgore je to trčakanje u wc i stalno zavirivanje,ma to je ludilo.Moraš izdržati,vidiš da smo sve kroz to prošle. .Zato se najbolje i razumijemo.MIRUJ,kad su ti tako rekli.

Neposredna veza do poruke: 6722
18.11.2014 15:00:15   
harmonika
mirujem non stop,nema mi druge nego izdržati kao sto stei vi svojevremeno.

(odgovor članu kolač)
Neposredna veza do poruke: 6723
18.11.2014 15:06:08   
dobro
Harmonika..navijam za tebe..a taj smedji iscjedak moze bitu tackasto krvarenje..koje se javlja prilikom implatacije ploda u matericu..

Neposredna veza do poruke: 6724
18.11.2014 15:22:56   
harmonika
hvala i tebi,dobro,što me bodriš.
pitala si za jajovode. meni niko nije spomenuo uklanjanje istih iako imam jedan začepljen i na njemu hodrosalpings koji je dr prilikom aspiracije punktirala. pitala sam je da li on inače smeta i rekla mi je da se ne brinem,ali vidim da svi doktori prije vto postupka preporučuju da se ukloni takav jajovod.u nekim klinikama neće da ulaze u postupak dok se to ne riješi. mada, ima ovdje na forumu jedna ženica kojoj je uspjela vto i pored hidrosalpingsa.
pretpostavljam da će mi predložiti da ga uklonim ako ovo ne uspijem i vjeruj mi da ne znam kako ću za to da se odlučim. kada sam imala vanmateričnu trudnoću ležala sam na paprikovcu 16 dana i pokupila sve moguće bakterije koje sam poslije liječila skoro 2 godine. o osoblju i drskosti doktora da ne govorim tako da imam traumu od paprikovca. vjeruj da kada ga vidim pozli mi. plus operacija,meni ovakvoj kukavici. jeste da se to sad radi laparaskopski ali svejedno operacija je operacija.

(odgovor članu dobro)
Neposredna veza do poruke: 6725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  267 268 [269] 270 271   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  267 268 [269] 270 271   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *